Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
80
Favori
552.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple yeni ürünlerini tanıttıktan sonra IOS 14,5 yayınlayacak.Yeni ürünler 14.5 gelecek.Lansman yanılmıyorsam 23 de.24 itibari ile kullanıma açılacak.Bu arada 14.4.1 mecburen yayınlandı.Güvenlik açıkları ve 5G kullanan ülkelerde aranma ve arama yapamama hatası için operatör güncellemesi ile geldi.Türkiye’de 5G olmadığı için sadece güvenlik açığı için güncellenmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Mart 2021; 13:19:16 >
  • Uzman arkadaşlara bir sorum olacak ; iphonu satmaya karar verince hem bizim hemde alıcının madur olmaması için sadece iCloud hesabından çık tuşuna basmak yeterli mi arkadaşlar? Ayriyetten gmail hesabindanda çıkmak gerekiyor mu? Uzun lafın kısası iphonu satarken sıfır bir iphon olarak satmamiz için ne yapmamız lazım? Sonucda sattığımız kişi kendi iCloud hesabını girecek. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  • Hesaptan çıkış yapın. Cihazı sıfırlayın. Kurulum kısmını geçip ana ekranda iken teslim edin. Bu kadar.
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • 14.4.1 kurdum dün.

Telefonu sıfırladım. Yedeği yükledim geri.

Şarj sanki daha hızlı bitiyor.
  • Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt
    2 gün optimize olur sonra düzelir
  • iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

Kartımda para var iki gündür çekmemiş parayı nası iptal edebilirim bilen varmı
  • oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Abonelikler kısmında gözükür ordan iptal edebilirsiniz
  • İphone u bul ayarını kapatman gerekli ondan sonra hesaptan çıkış yap ve cihazı sıfırla.
  • Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: esasmevzi

Abonelikler kısmında gözükür ordan iptal edebilirsiniz
    Saolun
  • 14.4’ten 14.4.1’e geçtim sanki animasyonlar biraz hızlanmış geldi.
  • iPhone 11, ios 14.1.1'de kullanıyorum ve anasayfada widget yığını olarak 3'lü sırasıyla takvim, anımsatıcı, hava durumu kullanıyorum. Nedense sürekli bu widget yığını son kaldığım yerden ya da ilk widget olarak gelmiyor da hava durumu varken kaçıncı sırada olursa olsun hava durumu geliyor ekrana. Bu sorun sadece hava durumu olan widget yığınlarında oluyor. İos 14'e geçtiğimden beri var ama hava durumunu sürekli yığın içerisinde kullanmıyordum, şuan kullanınca tekrar sorunun devam ettiğini farkettim. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 12 Mart 2021; 19:20:29 >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Bu bir sorun değil, akıllı döndürme özelliği. Widgete basılı tutulu tutun, gruplamayı düzenleye tıklayın, Aklıllı döndürmeyi kapatın.
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, hiç dikkat etmemişim o kısma.
  • 14.4.1’e geçen iphone 11 kullanıcılarına bir sorum var; “hey siri” şeklinde seslendiğinizde “mrt eşitlik işareti eşitlik işareti pat” şeklinde mi cevap veriyor yoksa düzeldi mi? cevap için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serefsiz yapraklar kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım düzelmiş
  • 6s plus 14.4 ile şarj sürem çok iyi. Güncel sürümü 14.4 ile kıyaslayabilirmisiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

6s’te denetim penceresini açıp hücresel veri aç veya kapa yaparken en az 3 saniye denetim penceresi kapanmıyor. Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum?

hocam 14.4.1 de şarj nasıl bide wifi bağlantı kopması hala devam ediyor mu?

• The Zebani kullanıcısına yanıt
    Hocam henüz guncellemedim maalesef, 14.4 ile devam ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.