Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
80
Favori
552.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yabancı forumlarda da insanlar şikayetçi bu durumdan. Özellikle 12 pro kullanıcıları yazmış. Bir 12 pro kullanıcısı da 14.4 betada gecede sadece %2’lik bir

tüketim yaşadığını yazmış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cone

XR ile ortalama 8-9 saat ekran süresi veriyor güç modu kapalı iken.. açıkken 10-12 saatlere vuruyor yoğun kullanımda.

Hey masallah xs ile günü zor çıkartıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FthK.

Yabancı forumlarda da insanlar şikayetçi bu durumdan. Özellikle 12 pro kullanıcıları yazmış. Bir 12 pro kullanıcısı da 14.4 betada gecede sadece %2’lik bir

tüketim yaşadığını yazmış..

Evet . Güncelleme yaptığıma cok pişmanım

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    Nasıl anlamadım. 14’e güncellediğiniz için mi ? 14.4 beta iyi gibiymiş inşaAllah düzelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FthK.

Nasıl anlamadım. 14’e güncellediğiniz için mi ? 14.4 beta iyi gibiymiş inşaAllah düzelir...

14 e geçtiğim için evet.. umarım 14.4 de düzelir

• 14.3 ü dfu ile yüklemek istiyorum fotoğraflarımı nasıl yedekleyebilirim?

• In Vino Veritas kullanıcısına yanıt
    Pc ye 3utools yükle telefonu bağla ordan videoları ve fotoğrafları seçip bilgisayara aktar. Yada itunesten yedekleyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esasmevzi -- 3 Ocak 2021; 19:58:17 >
  • esasmevzi E kullanıcısına yanıt

İtunes ile yedeklerde fotoğraflar yedeklenmiyor diye biliyorum ama emin değilim.

• esasmevzi E kullanıcısına yanıt

sonra geri aktarmada sorun olmaz değil mi?

• Konu iyice öldü nedense

• FthK. kullanıcısına yanıt
    6s kullanıyorum. 14.2’de batarya performansı daha iyiydi. 14.3’te gece %100 iken sabah şarj %35-40’a kadar düşüyor.
  • iTunes ile sıfırdan kurulum yapın. Tek çözümü budur, tüm sürümlerde ortaya çıkabilen bir sorun bu.
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Hem bu konuda hem de internette birden fazla kullanıcı pille ilgili sorun yaşadıklarını söyledikleri için sorunun bu sürümle(14.3) alakalı olduğunu düşünmeye başladım.

Yine de dediğiniz gibi bir ara iTunes ile temiz kurulum yaparım. Sorunu çözebilir çünkü.
  • Ben aynı sorunu iOS 11.1 ve 13’te de yaşadım. Bu şekilde çözmüştüm. Sizdeki sorun da kurulum esnasındaki sıkıntıdan kaynaklı olabilir diye düşündüm, bir ara denersiniz. Belki işe yarar.
  • Evet abim de dahil pek çok kişi ios 14'te pil sağlıklarının hızlı düştüğünü söylüyor ama bende 203 şarj döngüsünde 6 aylık cihaz daha geçen hafta %99 oldu. Dengesizlik var belli ki. %1-2 önemli değil ama %4-5 düşen var ve tamam eskiyecek elbette batarya ama bu herkeste olmadığından aşırı bir düşüş.
  • 14.4 ne zaman gelir ?

• batarya sağlığım 1 buçuk hafta kadar önce 81 di şuan 67 başka bişi demeye gerek yok sanırım :)
  • Bu gidişle mart ayından önce ya da mart başında gelir gibi. Henüz birinci betada sürüm.
  • FoonBoi F kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli kullanıyorsunuz, arka planda kullandığınız uygulamalardan kaynaklı olabilir
  • iPhone 8 arka planda uygulama yenileme kapalı sosyal medya bankacılık ve bi kaç uygulama dışında uygulama kullanmıyorum oyun asla oynamadım.

Edit: Şimdi baktım 67’den 65 e düşmüş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoonBoi -- 6 Ocak 2021; 18:11:28 >
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.