Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
588.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radko

Kaç gb olur tahminen birde telefon hafızasında ne kadar yer kaplar bakalım
    1.5 gb falan olur herhalde. 5-6 gb falanda telde yer kaplar diye tahmin ediyorum. ama ondan çok emin değilim. mevcut olan ile hemen hemen aynıdır. beta kullananlar cevap verebilir.
  • beyler ios herhangi bir oyunu yada uygulamayı sildikten sonra kalıntı bırakıyor mu sistemde? bırakıyorsa nasıl temizleriz?
  • Birakmiyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Birakmiyor!
    teşekkürler
  • iOS 13 GM kursak sorun olur mu?Sabırsızım da biraz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 30 Eylülü bekleyip direk 13.1 kuracağım. 13.1 beta 3 şu an çok çok daha stabil durumda GM ye göre.
    Temiz kurulum yapıp rehber mesaj ve fotoları iCloud’dan geri yükleneceğim. Geri kalan uygulamaları tek tek elle kuracağım.
    Bunu yapmamın sebebi redditte okumuştum. iOS 13 tanıtımımda uygulamanın %39 daha hızlı açılma olayı üçüncü parti uygulamaları silip yeniden yükleyince farkediyormuş.
  • Başlığı güncellesek artık?
  • bein connect uygulaması güncellendi ve şu an sorunsuzca kullanılabilmekte :)
  • Ben de iOS 13.1 Beta 3 ün GM sürümünden daha pürüzsüz çalıştığını düşünüyorum.

• w00t. kullanıcısına yanıt
    zaten beta kurulumlardan sonra cihazi sifirdan kurmak daha avantajli hersey yeniden uyumlu bir sekilde calisiyor

• 13.1 beta çok güzel gözüküyor 13.0 sorunlu mu 13.1’i mi bekleyelim direk mi geçelim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

13.1 beta çok güzel gözüküyor 13.0 sorunlu mu 13.1’i mi bekleyelim direk mi geçelim acaba
    Aynen bende merak ediyorum. İos 13 ile ios 13.1 beta 3 arasında çok fark var mı? Yoksa 19’unda direkt ios 13 yüklenir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler itunes üzerinden güncellemeyle uğraşmak yerine telefon üzerinden sürümü güncelleyip tekrardan fabrika ayarına döndürüp sonra yedeklerimi yükleyeyim diyorum. Aynı hesaba gelir mi?

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Önce sıfırla sonra telefondan güncelleme yapmak daha mantıklı, saatler geçiyor pc başında ben öyle yapacağım, bugün apple desteği aramışken sordum daha erken gelebilirmiş ios 13 :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushia -- 13 Eylül 2019; 16:35:17 >
  • Geçmeyeceğim demiştim ama 13.1 beta 3'e geçtim :)

• Telefonum Xs temmuzun başında aldım siz konuşurken aklıma takıldı sizce benim de ‘temiz kurulum’ yapmama gerek var mıdır? Varsa nasıl yapılır?

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Bu mesajı konuda bir yere sabitleme şansım olsa hiç düşünmem.
  • Barek Obaba kullanıcısına yanıt
    Yeni sürümde sistem yeni getirilen çözümler ile birlikte farklı bir işleyişe güncelleneceği için temiz kurulum yapıp kurmak faydalı olur. Devamında yedeğiniz yükleyerek kullanımınıza devam edebilirsiniz. Bunun için de iOS 13 çıktıktan sonra iTunes üzerinden yedekleme alıp geri yüklemeye basarsanız cihazınız sıfırlanır. Devamında yedeğinizi geri yükleyerek kişiselliştirmelerinize tekrar erişebilirsiniz.
  • darkgamer_gs kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. iOS 13 ile birlikte artık bariz bir şekilde sistemin yapı taşlarında ciddi değişikliklere gidildiği için sıfırdan kurup kullanmak büyük yarar sağlayacaktır.

Ben tamamen sıfırdan kurup sadece fotoğraflarımı geri alacağım. Bunun dışındaki her uygulamayı sıfırdan elle yükleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 13 Eylül 2019; 21:40:57 >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Aslında bu yöntem iOS 13 için en sağlıklısı olur belirttiğiniz gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.