Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
588.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

Ne güzel işte.
    Aman ne güzel ne güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn_yldz_

13.5 baya buglu geldi vay apple
    Sorunsuz değil, sorunlara denk geliyorum arada tam istikrarlı sürümü oldu mu iphone’un bugüne kadar gerçekten merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Sorunsuz değil, sorunlara denk geliyorum arada tam istikrarlı sürümü oldu mu iphone’un bugüne kadar gerçekten merak ediyorum

Alıntıları Göster
    ios 6

• quote:

Alıntıları Göster
    iOS 6.1.3 ü iphone 4s e yüklemiştim o zamanlar cayır cayırdı ios 8 çıkınca güncelledik bir hışım, ama yok yok downgrade yöntemi çıktı 4S 4 İçin hemen ios 6 ya döndüm
    O kadar istikrarlı ve kararlı çalışıyordu ki.. Şuan apple ios 7-8-9 un bile imzalarını açsa çoğu 4 4s 5 5s kullanıcıları geçiş yapar
    İphone 6 almıştım ilk zamanları ios 9.0 da geldi elime hala kaydırarak açma özelliği vardı 9.1 9.2 9.3 e JB beklerken tam 1 yıl olmuştu vay be ne zamanlardı ama cihaz yine güzeldi..

• quote:

Aman ne güzel ne güzel

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Profeson

iOS 6.1.3 ü iphone 4s e yüklemiştim o zamanlar cayır cayırdı ios 8 çıkınca güncelledik bir hışım, ama yok yok downgrade yöntemi çıktı 4S 4 İçin hemen ios 6 ya döndüm
    O kadar istikrarlı ve kararlı çalışıyordu ki.. Şuan apple ios 7-8-9 un bile imzalarını açsa çoğu 4 4s 5 5s kullanıcıları geçiş yapar
    İphone 6 almıştım ilk zamanları ios 9.0 da geldi elime hala kaydırarak açma özelliği vardı 9.1 9.2 9.3 e JB beklerken tam 1 yıl olmuştu vay be ne zamanlardı ama cihaz yine güzeldi..

Alıntıları Göster
    Yazdığınız gibi ios 6’nın çok namını duydum, kusursuz bir yazılımdı. O yazılımla beraber android ile arasını çok açmıştı iphone. Sonradan saçı başı dağıttılar android baya toparladı :) bakalım sonu nasıl bitecek her iki yazılımın :)

• şuan bende ikinci telefon evde bıraktıgım iphone 4 var.

ios 6.1.3 yüklü arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

şuan bende ikinci telefon evde bıraktıgım iphone 4 var.

Herhangi bir uygulama yüklenebiliyor mu?

• quote:

Herhangi bir uygulama yüklenebiliyor mu?

Alıntıları Göster
    Eski uygulamalar var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni Koyu Mod, iOS’e ve uygulamalara muhteşem bir koyu renk düzeni kazandırıyor. Loş ışıklı ortamlar için mükemmel olan Koyu Mod, gözlerinizi fazla yormuyor ve etrafınızdakileri rahatsız etmiyor.
  • quote:

şuan bende ikinci telefon evde bıraktıgım iphone 4 var.

iOS 6.1.3 mü...

• quote:

iOS 6.1.3 mü...

Alıntıları Göster
    Evet hocam. Bu konuda paylaşmıştım

https://forum.donanimhaber.com/biraz-nostalji-ios-6-ekran-goruntuleri--134969877

• quote:

Evet hocam. Bu konuda paylaşmıştım

https://forum.donanimhaber.com/biraz-nostalji-ios-6-ekran-goruntuleri--134969877

Alıntıları Göster
    Yazdım oraya da. Eski günlere gittim. iOS 6.1.3-6.1.4’ü, simgelerini vs. hiçbir şey tutamaz. Steve Jobs farkı deniyor buna. Kimse aksini de iddia etmeyecektir. Hele kullananlar...

• quote:

Yazdım oraya da. Eski günlere gittim. iOS 6.1.3-6.1.4’ü, simgelerini vs. hiçbir şey tutamaz. Steve Jobs farkı deniyor buna. Kimse aksini de iddia etmeyecektir. Hele kullananlar...

Alıntıları Göster
    Cihaz 16 gb. Ama hâlâ stabil. Yüklü uygulama az ama tak tak açılıyor. Whatsapp destegi felan kalktı sadece 😊😊 insan satmaya kıyamıyor. Atmaya kıyamıyor. Jb de var bu arada. İos 4 -5 -6 gerçekten efsaneydi

• quote:

Cihaz 16 gb. Ama hâlâ stabil. Yüklü uygulama az ama tak tak açılıyor. Whatsapp destegi felan kalktı sadece 😊😊 insan satmaya kıyamıyor. Atmaya kıyamıyor. Jb de var bu arada. İos 4 -5 -6 gerçekten efsaneydi

Alıntıları Göster
    Anlayabiliyorum, öyledir tabii ki. Çok elzem nakit ihtiyacı da yoksa satılmaz zaten.

• Ipad 7 32gb kullananlar , cihazı kullanmaya başladığınızda size ne kadarlık boş olan sunuyor? IpasOS guncellemesinden sonra sunulan alanda değişiklik oldu mu ?

• Videodaki konsepti beğendim, bence bunun gibi bir şey yapsalar güzel olurdu.

• İos 13.5 ile yaşadığım sorunlardan bir tanesi güncellediğim uygulamaların tekrar güncelle diye karışma çıkması🤦🏿‍♂️ Gece telefonu şarja bırakıyorum sabaha kadar arka planda uygulamalar çalışıyor her saat dün gece letgo çalışmış her saat daha önce böyle olmuyordu🤔

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.