Şimdi Ara

iOS için fotoğraf galeri uygulaması: Photoful

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Apple'ın yeni tanıttığı iOS 7 işletim sistemi ile kullanıcılara sunacağı galeri özelliklerini mevcut cihazlar üzerine getiren Photoful uygulaması, başarılı özelliklerini ücretsiz olarak sunuyor.

Daha önce PhotoSocial ismiyle yer alan ve yapılan değişiklikler sonrası Photoful ismiyle kullanıma sunulan uygulama, çekilen fotoğrafların günlere göre sıralanmasına, fotoğraflara etiketler verilmesine, farklı efektler uygulanmasına imkan veriyor ve ayrıca kameranın dahili galeri uygulaması ile senkron halinde çalışabiliyor.

Oldukça sade bir ara yüz ile hazırlanan Photoful, dokunmatik ekranların sunduklarından sonuna kadar yararlanabiliyor. iOS 5.0 ve üzeri iPhone modelleri ile çalışabilen uygulamayı, ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Haber yapılmak için yapılmış bir haber gibi geldi bana.

Uygulumaların dünya çapında reklamını yapan ara ajanslar var, DH ninde bunlarla anlaşması vardır muhtemelen o yüzden merakla beklenen xxx oyun ios'a geliyor diye haberler duyuyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam bile olsa harika olmuş uygulamaya bayıldım :D teşekkürler iOS 7 çıkana dek bunla idare edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 7'yi desteklemeyen cihazlara veya geçmek istemeyen kişiler için iOS 7 Fotoğraf özelliğini kullanma imkanı veren bir cihaz olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhotos dan çok daha iyi bir uygulama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.