Şimdi Ara

iOS cihazları Android cihazlarından daha fazla yazılımsal hataya sahip (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi ayfonuna milyarlar bayılanlar kudurdu kafasında ip yumakları dönüyor hehehehehehe

• quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

bu test ile en stabili windows phone çıkmıştır =)

Javadır. Babamın telefonu hiç donmadı. Ne Samsung ne Nokia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

iosda 3.parti uygulamalar çöküyor androidde ise cihaz ile birlikte gelen dahili uygulamalar çöküyor ve buna karşılık ios daha çok çöküyor diye yazıyorsunuz birde

bu apaçık üçkağıtçılıktır.

3. parti uygulamalarda sorunlar olabilir bu ios la yada apple ile yada google android ile alakalı değil üretici firma ile alakalı bir sorundur.

bunun bu şekilde açıklanması gerekir ! ! !

neden kötüleme karalama şeklindeki bu habere yer ve izin veriyorsunuz bu mu tarafsız habercilik.
    bu işlerden bu kadar mı anlıyorsunuz yani siz.

forumda yenisin sen herhalde
  • 19 ay kullandıktan sonra ekranının sol üst köşesinde kararma olan iphone 6 mı servise verdim. Bir hafta geçici olarak eski bir android telefon (samsung) kullandım. O bir hafta nefesimi tutuyormuşcasına sıkıntılı geçti. Sonunda telefonum geldi de rahatladım. Bu arada apple telefonumu sıfırıyla değiştirdi, tamir etmedi. Kim ne derse desin, ben kullanıcı olarak deneyimime, aldığım servis kalitesine bakarım. Üzerindeki logo için falan da kullanmam. Kılıf gizliyor zaten. Hangi marka olursa olsun, telefonun kendisine statü kazandırdığını düşünen insan ezik ve görmemiştir. Kullandığı telefon yüzünden kendini zeki, diğerlerini koyun zannedenler, eğer çocuk değillerse zaten patolojik vakalardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kraix

HTC nerede? Samsungcular HTC yi görseler yığılırlardı buraya şimdi bak şöyle bak böyle filan diye :)
    Hey gidi Hey

Htc yok çünkü listeye giremeyecek kadar az çökme oranlarına sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

19 ay kullandıktan sonra ekranının sol üst köşesinde kararma olan iphone 6 mı servise verdim. Bir hafta geçici olarak eski bir android telefon (samsung) kullandım. O bir hafta nefesimi tutuyormuşcasına sıkıntılı geçti. Sonunda telefonum geldi de rahatladım. Bu arada apple telefonumu sıfırıyla değiştirdi, tamir etmedi. Kim ne derse desin, ben kullanıcı olarak deneyimime, aldığım servis kalitesine bakarım. Üzerindeki logo için falan da kullanmam. Kılıf gizliyor zaten. Hangi marka olursa olsun, telefonun kendisine statü kazandırdığını düşünen insan ezik ve görmemiştir. Kullandığı telefon yüzünden kendini zeki, diğerlerini koyun zannedenler, eğer çocuk değillerse zaten patolojik vakalardır.

Note 7 bile olsa Samsung çöp.Hem garantisiyle hem yazılımıyla.

Apple fanı sanmasınlar.LG G3 kullanıyorum.

Kronik sorunları çok ( ben hiç yaşamadım forumdaki konuları takip ediyorum ) kullanıcılar garantiye gönderince uzun süre telefonsuz kalsalar da ya sıfırı ile ya da üst versiyon ile değişim yapıyorlar.

G3 gönderene G5 SE
    G4 gönderene G5 veriyorlar eğer ellerinde parça yoksa. ( 4-5 aydır ellerinde parca yok )

Android firmaları arasındaki en sorunsuz garanti LG'de galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerNoob -- 26 Ağustos 2016; 14:36:19 >

• bu haber pek gercekleri yansitmiyor...

• Apple fanları başmış yine note 7 falan çöp demeler

• DAHA yenimi anladın :)

• ekram71 in hesabı hacklenmiş yada kıyamet alameti.

• quote:

Orijinalden alıntı: KillerNoob

quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

19 ay kullandıktan sonra ekranının sol üst köşesinde kararma olan iphone 6 mı servise verdim. Bir hafta geçici olarak eski bir android telefon (samsung) kullandım. O bir hafta nefesimi tutuyormuşcasına sıkıntılı geçti. Sonunda telefonum geldi de rahatladım. Bu arada apple telefonumu sıfırıyla değiştirdi, tamir etmedi. Kim ne derse desin, ben kullanıcı olarak deneyimime, aldığım servis kalitesine bakarım. Üzerindeki logo için falan da kullanmam. Kılıf gizliyor zaten. Hangi marka olursa olsun, telefonun kendisine statü kazandırdığını düşünen insan ezik ve görmemiştir. Kullandığı telefon yüzünden kendini zeki, diğerlerini koyun zannedenler, eğer çocuk değillerse zaten patolojik vakalardır.

Note 7 bile olsa Samsung çöp.Hem garantisiyle hem yazılımıyla.

Apple fanı sanmasınlar.LG G3 kullanıyorum.

Kronik sorunları çok ( ben hiç yaşamadım forumdaki konuları takip ediyorum ) kullanıcılar garantiye gönderince uzun süre telefonsuz kalsalar da ya sıfırı ile ya da üst versiyon ile değişim yapıyorlar.

G3 gönderene G5 SE
    G4 gönderene G5 veriyorlar eğer ellerinde parça yoksa. ( 4-5 aydır ellerinde parca yok )

Android firmaları arasındaki en sorunsuz garanti LG'de galiba.

Yaşadığınız yere bağlı birazda. Ben Bakırköyde oturuyorum, buradaki teknik servis yüz yüze onarım yapıyor. Sabah bıraktığınız cihaz akşama tamir olmuş bir şekilde elinizde oluyor. Neresi sıkıntılı bu servisin ? Ayrıca ellerinde de parça yoktu sabah 10 gibi bıraktım akşam mesai bitişinde tamir olmuştu. Tek seferlikte değil arkadaşlarımın ve yakınlarımın sıkıntısı olduklarında oraya yönlendiriyorum en fazla 2 3 gün bekledikleri oldu bu zamana kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

iosda 3.parti uygulamalar çöküyor androidde ise cihaz ile birlikte gelen dahili uygulamalar çöküyor ve buna karşılık ios daha çok çöküyor diye yazıyorsunuz birde

bu apaçık üçkağıtçılıktır.

3. parti uygulamalarda sorunlar olabilir bu ios la yada apple ile yada google android ile alakalı değil üretici firma ile alakalı bir sorundur.

bunun bu şekilde açıklanması gerekir ! ! !

neden kötüleme karalama şeklindeki bu habere yer ve izin veriyorsunuz bu mu tarafsız habercilik.
    bu işlerden bu kadar mı anlıyorsunuz yani siz.

Haberin altındaki gereksiz olmayan sayılı yorumlardan biri.
    Eklemek istediğim bir kaç şey var.
    Android ve iOS'a yazılan uygulamalar arasında halen daha kalite ve özellik farkı mevcut. Bir oyun düşünün Android'de sadece internet üzerinden oynama seçeneği var, iOS versiyonunda ise bluetooth ile birbirine bağlanabilen 2 cihaz arasında da oynanabiliyor.
    Haberde de bahsi geçen diğer bir uygulama, Snapchat, bu uygulamanın Android ve iOS versiyonları arasındaki özellik farklarını bilen var mı? Yorumlara baktığımda kimsenin haberi yok gibi görünüyor. Ben aydınlatayım. Gece modu, kayıt esnasında ön kamera ve arka kamera arasında geçiş, ön kamerada yakınlaştırma desteği. Sadece bilinen farklar.
    Anlayacağınız, ne kadar "boş" uygulama yaparsanız, o kadar az çökme ile karşılaşıyorsunuz. Ve bu tablo Android ve iOS'a çıkan neredeyse her 3. parti uygulama için böyle.

Adama deniyorki "sizin sistem uygulamalarınız çöküyor bu size bir şey ifade etmiyor mu?"
    Verilen cevap "3. parti uygulamalar uygulama değil mi?"
    Şimdi sen bak bakalım savunduğun platformun 3. parti uygulaması uygulama mı değil mi..

• stabilite de giderse geriye hiçbir şey kalmaz.

• bu habere kaba et ile gülünür başka bişey yapılmaz.

• Benim telefon Lenovo vibe P1m. Uyanık kalma sorunu var diyen diyene geçen şarjfan çikarttim koydum kenaea 4saat durdu arkada çalişan uygulamada var bu arada %100 olan batarya %99 olmamişti. 5 dk ekran açik kaldi hemen %98 e düştü.

Telefonda konuşurken sesim karsi tarafa gitmiyor bazen. Bu aralarda boyle bi sorun yapmaya başladi. Yeni bir telefon alacak olsam hangi marka hamgi model çık çıkabiliyorsan işin içinde :/

• Çabuk apple fanboyları gelmeden diyecektim ama gelmişler bile

• s7 edge aldım almaz olaydim o kadar kotu bir ön kamerasi varki snap atmaya utanıyorum. Ayrica bataryasida 6s plus dan az gidiyor. Performansi da testlerde görüldüğü üzere daha kötü burda android fanlari kafami karistirdi keske yapmasaydim böyle bir hareket sizde kullanmadiginiz cihazları lütfen yorumlamayin

• Ekrem71 imaji duzeltmeye calisiyor galiba

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.