Arkadaşlar youtube linki şeklinde koyalım lütfen, okuması ve takip etmesi daha zevkli oluyor
Youtube linkini eklerken hemen mesj yazdığınız pencerenin üstünde DHTüp butonu var, oraya bastığınızda açılan kısma linki yapıştırıp Oluştur'a tıklayalım, bu kadar
Fruit Ninja Puss in Boots
ARGirl
Pek oyun değil ama keyifli bir uygulama, augmented reality kullanarak hatunları istediğiniz yerde dans ettirebiliyorsunuz
Overkill
Marvel oyunları ; Thor ve Captain America % 80 indirimle 0,99 $ olmuş.
Reckless Getaway
Şu an ücretsiz :)
quote:
Orijinalden alıntı: defected
Beyler fazla kirlilik yaratmadan tavsiyem sadece kısa bir açıklama ve oyunun youtube videosunu koyup devam edelim derim
Youtube video olarak görünmesi için hemen mesajı yazdığınız yerin üst kımında DH Tüp butonu var ona tıklayıp linki açılan yere yapıştırın ve oluştur'a tıklayın bu kadar
Slam Dunk King Beleş
şu an ücretsiz ve emin olun inanılmaz zevkli
rekorun kaç kardeş :D
arkadaşlar bi konu açsak da günlük Free olan oyunları ve uygulamaları paylaşsak nedersiniz.. Yada günlük free oyunları veya uygulamaları yayınlayan bi site varsa onları paylaşsanız ordan incelesek..
takip
quote:
Reckless Getaway
Güzelmiş hemen indiriyorum buna benzer death rally de bedava indirmiştim:)
quote:
Contre Jour
Konsept bir oyun, çok hoş bi havası var ve müzikleri muazzam
oyunu açıyorum ve sadece müziklerini dinliyorum şu aralar, muhteşem cidden oyun da güzel bu arada ama biraz fazla basit sanki.. zor bölümler de var ama ne bileyim, bir fragger değil
yeni bölümleri de kısa zamanda gelir umarım..bölümlerle birlikte gelecek şarkıyı daha çok merak ediyorum aslında
ne kadar bi fıyatı oldugunu haıtlamıyorum ama Rise Of glory kesınlıkle tavsıye ederım.
Fallen Nation
Fenaaaa
Güzel konu
Bike Baron 0,99 $ elinizden düşmeyecek iphone yada ipad
Muffin Knight iPhone/iPad HD Bence bulaşmayın,bağımlılık seviyesi yüksek :)
Şu takip mesajları yerine ''favorilerime ekle'' kullanılsa da kirlilik yaratmasak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sê7êN SKY -- 4 Kasım 2011; 18:57:36 >
quote:
Orijinalden alıntı: dark dragon
quote:
Reckless Getaway
Güzelmiş hemen indiriyorum buna benzer death rally de bedava indirmiştim:)
süper oyun yeşil kamyon bölümlerini tamamını bitirdim sarı arbaya yöndeldim onla devam ediyorum çok eğlenceli oyun herkese tavsiye ediyorum