Şimdi Ara

İos Beta Yüklesem Sıkıntı Olurmu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Bu Normal İosa Nerdeyse Hiç Ama Hiç Güncelleme Gelmiyor

Ama Beta Tabanına İyi Geliyor. Ben Şimdi Beta Yüklesem Sıkıntı Olurmu Sırf Güncelleme Gelsin Kasmalar Gitsin Diye Yüklemek İstiyorum

Artısı Eksisi Nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adı üstünde beta. İlk ulaşabileceğin prototip sürüm demektir.

Sorunlar çözülmüşte olabilir, başka bir konuda sorun da çıkarabilir. Bu yüzden test aşamasında olan sürüm beta sürümdür.

Her gelen güncelleme kasma sorununu çözmez ayrıca kasması sistemsel de olabilir, hafızadan da olabilir.

Ara güncellemeleri yapmayıp final sürümünü yüklersen diğerlerine nazaran daha stabil ios sistemine sahip olursun.

iphone 4,4s kullanıp güncelleme bekleyip kasıyor diyorsan açıldığına dua et ki apple firması rahat 5 sene güncelleme verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriellini

Adı üstünde beta. İlk ulaşabileceğin prototip sürüm demektir.

Sorunlar çözülmüşte olabilir, başka bir konuda sorun da çıkarabilir. Bu yüzden test aşamasında olan sürüm beta sürümdür.

Her gelen güncelleme kasma sorununu çözmez ayrıca kasması sistemsel de olabilir, hafızadan da olabilir.

Ara güncellemeleri yapmayıp final sürümünü yüklersen diğerlerine nazaran daha stabil ios sistemine sahip olursun.

iphone 4,4s kullanıp güncelleme bekleyip kasıyor diyorsan açıldığına dua et ki apple firması rahat 5 sene güncelleme verdi.

Telefon 5s 8 gb boş Alan Var Ve Bunun 5s ile Alakası Yok

Teknosaya Gittim İphone 7 ile Karşılaştırdım Aynı Yerlerde Kasmalar Aynı Yerde Teklemeler Oluyor

Eskiden İphone Böylemiydi Be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yükleyin bence ben yükledim memnunum tavsiye ederim. Beğenmezseniz bir önceki tam sürüme geri dönersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmericanDeltaSoldier

quote:

Orijinalden alıntı: Gabriellini

Adı üstünde beta. İlk ulaşabileceğin prototip sürüm demektir.

Telefon 5s 8 gb boş Alan Var Ve Bunun 5s ile Alakası Yok

Teknosaya Gittim İphone 7 ile Karşılaştırdım Aynı Yerlerde Kasmalar Aynı Yerde Teklemeler Oluyor

Eskiden İphone Böylemiydi Be

Hocam fabrika ayarlarına dönüp güncelleme yapılmalı.

Ardından güncelleme sonunda tekrar fabrika ayarına dönüp yedeklerini alırsın.

Teşhir ürünüyle kıyaslayamazsın.

• Kullanabilirsiniz bi sıkıntı olmaz ama adı üstünde beta her zaman bug vs bunlara hazırlıklı olun çünkü ama zaten o hataları görüp bildirip apple'a yardımcı olmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.