Şimdi Ara

iOS Android arasında uzak masaüstü bağlantısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MK809 III adında bir TVstick aldım.İçersinde android jelly bean yüklü geldi.Şimdi yapmak istediğim teamviewer tarzında bir uygulama ile ipad4 ümden bu TVstick i kontrol etmek klavye mouse kullanmak istemiyorum.Teamviewer tarzında diyorum çünkü teamviewer de bu iki cihazı bağlayamadım hatta iPhone 5 ile ipad4ü de birbirne bağlayamadım hatta ve hatta discovery ile TVstick i bile birbirine bağlayamadım.YAni anlayacağınız bağlayamadım

Not:Bilgisayar ilede TVstick i bağlayamdım

HEpsinde farklı hatalar verdi.iOS ile TVstick arasında bağlantı kurmaya çalıştığımda "Karşıdaki kullanıcı daha gelişmiş bir sürüm kullanıyor cinsinden bir hata verdi."Android ile android arasında denediğimde kimlik doğrulama aşamasında takıldı bağlantı kurulamıyor dedi felan felan...

Kısacası ios ile android arasında uzak masaüstü bağlantısı yapabileceğim alternatif program varmıdır?Yada teamviewer ile bunu başara bilen var mıdır?

Şimdiden cevap verenlere çok teşekkür ederim.

(TVstick içinde android yüklü olan ve HDMI yoluyla TV nizi dev ekran bir tablete dönüştüren teknoloji harikası)

• O teknoloji harikasının ios veya androide optimize edilmiş bir uygulaması yok mu ?
    60 liraya aldığım ezCast'ın bile uygulaması var ve gayet güzel işler çıkarıyor, bu çok daha profesyonel bir cihaza benziyor kesin vardır birşeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 5 Eylül 2014; 8:53:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam bendeki teknoloji harikası bildiğiniz Android telefon ekran olarak da televizyonu kullanıyor?Sizdeki teknoloji harikası gibi gömülü bir yazılımı yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 5 Eylül 2014; 14:04:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.