Şimdi Ara

IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
25
Favori
49.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: devito

Ben dungeon keeper 2 yı yaptım font olarak ama harfler çok küçük ya onunda bi çaresi var mıdır acaba

Bi font boyutu ayarlama olsaydı fena olmazdı bende yükledim gerçekten biraz küçük kalıyo yazılar ama font olarak çok güzel.

Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkürler.

İcon label Size springtomize 2 ile değişiyor renginide değiştirebilirsiniz. ben biraz büyüttüm o sayede.

dungeo keeper 2 güzel fontmuş teşekkürler

• edit.(Bazı arkadaşları Allah'a havale ediyorum.Konuyu farklı yere çekiyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 8 Şubat 2012; 12:33:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocabebek

WWoF --> aynı lockscreen'i kullanıyoruz ancak benim cihazım 3gs olduğu için toplam ram miktarı baz alındığında fazla sarfiyatta bulunuyor. belirtmeden edemeyeceğim.. çok güzel, çok farklı bir tema ancak cihazı dolu ve yoğun kullanımda bulunan 3gs kullanıcıları için çok çok hafif bir takılma problemi yaratabilir ilerleyen zamanlarda..

estetik ve göze hitap eden birsürü tema paylaşmışsınız.
    birçokları da gayet özenle hazırlanmış. tek tek tebrik ediyorum herkesi.
    o kadar da özenle hazırlamadığım, hatta hatalarla dolu olsa da severek halen kullandığım temayı bende paylaşmak istedim.

1: bildirim merkezi ve SbSettings teması. temanın ismi yanılmıyorsam : NC SBS Red Theme
     IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :)

---

2: lockscreen. "klidi aç" sürgüsünü kaldıracaktım ancak temayı kurduğum günden beri öyle bir üşendim öyle bir üşendim ki :) bu arada temanın ismi : Typophone weather lockscreen (http://typophone.gmtaz.com )
    bu lockscreen i araştırırken i4 ve i4s lerde çok şık durduğunu gördüm

---

3: gel gelelim ana ekranımıza. aslen iUnique temasının iknoları olup aralardan bazı ikonları da seçme başka temalardan çarptım.. ayrıca SAAT ikonuna dikkatinizi çekmek isterim :)
    dediğim gibi pek bir özensiz olduğumdan bazı ikonların ebatları büyük kalmıştı ancak o muhteşem üşengeçliğim o sırada yine sahnedeydi..

ana ekranın sağ alt köşesinde bulunan tarih yaması da Unique temasının içerisinden çıkan iUnique Date Theme olarak geçiyor.. basit, kasmayan, kullanışlı ve işlenebilir.

işlenebilirden kastım; gerek typophone gerekse iUnique Date içerisinde bulunan dosyaları tek tek inceler ve düzenlerseniz dil ile ilgili sıkıntıları da aşabilirsiniz. örneğin; lockscreen de tarihin Türkçe olması gibi. tema desteklemese bile (font destekliyorsa Türkçe karakterler ile birlikte dahi) bu dosyalara erişim sağlayıp ilgili düzenlemeleri yaparak Türkçe'leştirmeniz mümkün.. (gerçi ben bu ekran görüntüsünü aldığımda Türkçe değilmiş ana ekran tarih şeyisi ama olsun. daha sonradan Ocak, 05, 2012 olarak görünmesini sağlamıştım az evvel bahsettiğim yöntem ile).

hocam bu NC SBS Red Theme yı bulamadım. Nerden bulabilirim? Bu sadece sbsettings teması dimi? ana menüyü değiştirmiyor herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

Nasıl indiricez bunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

Evet canlar burada tema,değişik ikonlar,ya da wallpaper paylaşımı yapalım.Eski konu pek güncel değil o yüzden yeni konu açtım.İlk ekran görüntüsünü ben ekleyim.

IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :)

Bu görüntüleri nasıl yapıcaz isimleri ne

• Valla beni aydinlatacak biri olursa cok sevinirim,iphone 4s var,jail,bu saat ikonunu falan indirdim ama rarli,telefonda acilmiyo,sonra bazi ikonlar bardi,onlari indireyim dedim,safari onlari da indirmedi,bi el ativersenizde,ikonlari ve saati degistirebilsem:)
  • 3 gs de cok yapmistim ip4 de daha kismet olmadi bakalim:)
  • Orijinalden alıntı: zaltun

IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :)  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :)  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz Elektronik -- 8 Şubat 2012; 13:08:45 >

• Arkadaşlar iphone a uygun boyutlarda duvar kağıdı nerden bulup indirebilirim? Jb olmadığı için sanırım bu konudaki bazı ekran görüntülerini yapamıyorum dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Orijinalden alıntı: zaltun

Alıntıları Göster
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 8 Şubat 2012; 12:30:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

edit

yaptım dediklerini.
  • quote:

kilit aç ı nasıl bu şekilde yapabilirim
  • UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: groyeuw

quote:

kilidi aç olayını ben de merak ettim
  •  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: groyeuw

quote:

kilidi aç olayını ben de merak ettim

move2unlock cydia' da mevcut arkadaşlar reposunuda eklimde zorluk çekmeyin insanelyi 1.7 version.

• quote:

Orijinalden alıntı: underdog

Bunlarda benden...

ilkresimdeki arkaplanı upload etme şansınız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merty

Mert merhabalar.

ekte NC SBS RED THEME 'i bulabilirsin.
    klasör olarak "var/mobile/Library/SBSettings/Themes" yoluna atman gerekiyor.

kolay gelsin.

link :http://cl.ly/EKhF
  •  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :)

• quote:

Evet canlar burada tema,değişik ikonlar,ya da wallpaper paylaşımı yapalım.Eski konu pek güncel değil o yüzden yeni konu açtım.İlk ekran görüntüsünü ben ekleyim.

IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :)

ana ekrandaki saatin fontu nedir acaba hocam ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.