Şimdi Ara

İos 9 GM sürümü şikayetler?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5se yükledim. gerçekten 8 4 1 daha iyiydi diyebilirim.
    bu nasıl birşey anlamadım ben? ios 9 daha az yer kaplayacaktı daha az işlemci ram tüketecekti hep denildi duruldu hepsi yalanmıydı? 8den ne farkı var şimdi? bazı noktalarda iyileştirmeler yapılmş bazı noktalar dahada hantallaşmış. 4sler yüklemesin bence bu işten bişey anlamadım ben appleden daha iyi birşey bekliyordum doğrusu..

• Daha final surumun cikmadi gm surumden cok daha fazla stabil ve sorunsuz cikabilir bu yuzden bu yorumlari cikinca yapmakta fayda var.onun disinda bu tur yorumlari yapmaya musait seyler yapiyor apple steve jobs zamaniyla simdiki arasinda gerek donanim gerek yazilim anlaminda cok fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 15 Eylül 2015; 0:51:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    gm sürümü ile final sürümü arasında fark yok gm sürümünü apple insanlar görüp beğenmezse 8e geri dönebilsinler diye yayınlıyor yani gm sürümü biraz erken deneyim gibi birşey.. forumda böyle okudum ben ama?
  • iPhone 6 kullanıyorum bana çok hantal geldi iOS 8 den sonra. Performans iyileşmezse geçmeyi düşünmüyorum.

• Erodion kullanıcısına yanıt
    kesinlikle öyle banada hantal geldi 5s kullanmaktayım üstelik bu kadar stabilite üzerine bir sürüm dedikten sonra böyle bir sürümle karsılasmak beni cok üzdü acıkcası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

kesinlikle öyle banada hantal geldi 5s kullanmaktayım üstelik bu kadar stabilite üzerine bir sürüm dedikten sonra böyle bir sürümle karsılasmak beni cok üzdü acıkcası..

Neyse IOS 8 daha idare eder beni 9.1 final daha iyi olursa geçeriz.

• Selam arkadaşlar bir sorum olacak.Daha önce beta1 yüklediğimde var olan ve yeni gelen kolay metin seçme özelliği(çift parmakla klavye ye dokunarak seçim yapma) GM sürümünde kalktımı ? Bir ayarı yok onun bildiğim kadarıyla ancak ne yapsam seçim yapamiyorum.
    Bilen olur da cevap verirse şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende dün geceden beri kullanıyorum çok hantal gerçekten. Akşam sürüm düşürmeyi planlıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben her türlü yükleyecem umarım 26 sına kadar bu frame problemlerini çözecek ufak bir Güncelleme yayınlarlar.

• neden 26? final sürümü yarın yayınlanacak
  • Benim açımdan öyle yarın final yayınlanacağını biliyorum umarım finalde düzeltirler ama zannetmiyorum

• Bi dakka ya neden çok Hantal diyodunuz geçmeyelim mi yani ?

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    ben finaldede böyle olursa ki olacak geri döneceğim 8e..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.