Bildirim
İos 9 Dan İos 7 ye Nasıl Geçerim ? (4s)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ios 7 imkansız ama isterseniz 6.1.3 yada 8.4.1'e geçebilirsiniz. -
8 e geçiş var da hocam iOS 6 ya geçiş açık mı ? Ben kapalı biliyorum ama yanlışımda olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 4s için özel bir durum var diye biliyorum. ipad 2 ve 4s için downrage buldular konularda olması lazım. -
Hocam aynı durum
Benim basima geldi. 4s im degisti, 7.1.2 ile verdim 8.4 le geldi
Resmen hüsran, o yüzden gittim 6 aldim.
6 yada ios 9 yükledim resmen berbattı. Geri 8.4.1 e geldim. Hatalar giderilene kadar 8.4.1 deyim
bildiğiniz bir downgrade yöntemi veya linki varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum hocam yaa. ios7 gayet hızlı çalışıyor zaten 6 çok eski 8 ve 9 da kasmalar oluyor. bi de jaiilbreak yapıp downgrade yapılmalı diyolar ve ios9 jailbreak da bulamadım çıkmazlardayım
he bir de ios8 i silmedi 9 a güncellerken telefon 3 gb kaldı ona nasıl bir çözüm üretebiliriz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeloji -- 21 Eylül 2015; 0:27:52 > -
Ha hocam anladım dediğinizi onu 4 için de bulmuştu forumdan bi arkadaş ben appleın imzalarından bahsediodum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clariyt -- 21 Eylül 2015; 0:46:13 >
işim görülsün de imza filan sıkıntı değil varsın lisanssız olsun -
İos 7 ye gececegine sat androide gec.Bir daha ios kullanmamaya tovbe edersin.
cCc android cCc
ios 7 ye geçemezsin. 8.4.1 kur. yapacak birşey yok. acele etmelisin. birkaç gün sonra 8.4.1 e de geçemezsin. senin yerinde olsam 8.4.1 kurup ios 6.3.1 e düşürürüm. yine whatsapp falan kullanırsın. telefon ios 8 den daha hızlı olıur -
vallaha bi bilen yoksa dediğini yapmak zorunda kalcam hocam -
4s şahlansın istiyorsan 6.1.3e geçmelisin -
iOS 6 Nasıl geçeceğiz
Shsh kaydın olsaydı geçerdin, yöntem oluşturmuştum ben bi tane
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X