Bildirim
iOS 9 animasyon hizlandirma tweak, SpeedIntensifier benzeri öneri..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
NoSlowAnimations
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: barocker
NoSlowAnimations
iOS 9 icin olduguna emin misiniz? Yukledim ve telefon bir daha acilmadi. 30dk boyunca ugrasmak zorunda kaldim tweaksiz hâliyle acabilmek icin!
son versiyonu çalışıyor. diğer tweaklerdeki takılma hissini bunda yaşamıyorum. 9.0.2'de kullanıyorum.
version 4.3.1 ios9 uyumludur. repo.xarold.com'da var -
Maalesef kurdugum versiyon zaten buydu. Xarold'dan yuklememe ragmen calismadi ve telefon donmustu. Su an tekrar denemeye korkuyorum acikcasi..
başka bir tweak ile çakışıyor olabilir. bende çalışıp sizde çalışmamasının açıklaması ancak bu olabilir. noslowanimations dışındaki tweakler bende de takılıyormuş hissi uyandırıyor. Belki de alışkanlıktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: nahege270
quote:
NoSlowAnimations
iOS 9 icin olduguna emin misiniz? Yukledim ve telefon bir daha acilmadi. 30dk boyunca ugrasmak zorunda kaldim tweaksiz hâliyle acabilmek icin!
iphone 5S ve IOS 9.0.2'de NoSlowAnimations 5.2.1 kullanıyorum. Hiçbir sorun yok.
Zaten tweakin hangi versiyonla uyumlu olduğu genelde yazıyor kurma ekranından hemen önceki bilgilerde..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nahege270
quote:
NoSlowAnimations
iphone 5S ve IOS 9.0.2'de NoSlowAnimations 5.2.1 kullanıyorum. Hiçbir sorun yok.
Zaten tweakin hangi versiyonla uyumlu olduğu genelde yazıyor kurma ekranından hemen önceki bilgilerde..
Hangi tweak ile cakistigini bulamadim ve tüm repolardan da kurdum tek tek denedim ama yok hep elmada takili kaliyor telefon.. Baska guzel bir tweak cikarsa denerim, NoSlowAnimations olmayacak sanirim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X