Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (750. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam full tasarruf modunda kullandınız mı? Kaç saat Kullanım süresi görüyorsunuz yoğun kullanımda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Hocam full tasarruf modunda kullandınız mı? Kaç saat Kullanım süresi görüyorsunuz yoğun kullanımda?

gm sürümünde gün boyu tasarruf modunda 6.30 saat gördüm zaten 8.4.1 de 6.15 saat görüyodum tasarruf modu şimdilik yalan gibi
    cihaz 5s
  • alt132 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya tüh sırf bu mod için geçmeyi düşünüyordum ben de :(

• Sanırım bu değişkenlik gösteriyor telefona göre geçen gün ip6 sı olan bir arkadaş Yazmış önceden gün sonunda yüzde 10 görüyorken tasarruf modunda %30 larda oluyor diyordu.Yada her sürümde bunu dahada geliştirecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clash of clans 1 kere çökmüş onun dışında sıkıntı yok gibi :) iOS 8 ilk sürüme göre daha sağlam geldi iOS 9 bana.

@suuyurbendeuyurum spotlight arama özelliğini kapadım daha bi hızlandı sanki cihaz.spotlight ekranındaki anlık kasılma gitti.
  • tasarruf modu sadece ekran ışığını kısıp uygulamaların arka planda güncellemesini kapatıyor,bir de paralaks efekti açıksa onu geçici olarak iptal ediyor.başka da bi numarası yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

tasarruf modu sadece ekran ışığını kısıp uygulamaların arka planda güncellemesini kapatıyor,bir de paralaks efekti açıksa onu geçici olarak iptal ediyor.başka da bi numarası yok :)

İslemci gucunude azalttigini gormustum biyerde tasarruf modunu actiktan sonra performans testlerinde daha dusuk cikiyordu

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Aynen onu kapatınca biraz rahatlıyor cihaz yeni Spotlight çok fena olmuş :)

• Scuderia. kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben de öyle bir şeyi birkaç yerde okumuştum. O nedenle umutluydum zaten.

• doğru olabilir ama kendi cihazımda herhangi bir performans düşümü gözlemlemedim. 4s lerde daha yoğun görülür belki yavaşlama bu modu aktif edersek.

@suuyurbendeuyurum 5s bile kasıyordu düşün, bizim cihazları da mı yavaşlatma yoluna girdiler acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

doğru olabilir ama kendi cihazımda herhangi bir performans düşümü gözlemlemedim. 4s lerde daha yoğun görülür belki yavaşlama bu modu aktif edersek.

@suuyurbendeuyurum 5s bile kasıyordu düşün, bizim cihazları da mı yavaşlatma yoluna girdiler acaba :)

aynen 5s de gm ye 1 saat zor dayandım özellikle klavye rezaletti apple şaşırtmadı
    Yapmayın hocam ya akşam akşam güldürdünüz beni :D

• 9.1'e herşeyin düzeleceğini düşünüyorum. iOS 8'in Gm sürümü berbattı. Geçende 7.1.2'den 8.4.1'e atladım nerdeyse stabilitede hiçbir fark yoktu. Umarım iOS 9'da aynı olur.

• Want to kullanıcısına yanıt
    9.1 i mi bekleyeceksiniz yoksa iOS 9 la yola devam mı diyorsunuz?

• suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    4s kasar anlarım da 5s de olmamalı bu ufak takılmalar :) doğru optimizasyonun henüz yapılmamış olmasını varsayıyorum artık :) 2 senede bitirmezler bizim cihazları herhalde.
    Herhalde hocam canavar gibi cihaz kullanıyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuyurbendeuyurum -- 14 Eylül 2015; 23:20:15 >
  • Telefonum İ5
    Beta 9.1 yükledim.
    Normal 9 güncellemesi bana da gelir mi?
    Yoksa 8.4.1'e mi dönmem gerekiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

9.1 i mi bekleyeceksiniz yoksa iOS 9 la yola devam mı diyorsunuz?

9'la devam hocam. Bilemedik jb çıkar çıkmaz 6.1.3 kurar mutluluklar dileriz

• iOS 9 ile beraber iCloud'u dropbox gibi kullanma özelliği gelecek diyorlardı. Bu durum hakkında beni hem genelden hem de özelden bilgilendirirseniz sevinirim.
    İyi forumlar.

• icloud drive kısayol olarak atanabiliyor ana ekrana.bu sayede dosyalra erişim sağlanabiliyor , dediğin gibi dropbox gibi oldu aynı.

@suuyurbendeuyurum yanlız spotlight search'ü kapatınca cihaz kendine geldi valla o ufak takılmalar da neredeyse yok denecek kadar azaldı.sadece uygulama açarken 0.1 saniye bekletiyor o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.