Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 Ekim 'de final sürüm yayınlanacak GM haftaya da gelebilir zaten 2. Beta olmasına rağmen epey stabil ve sorun yok denecek kadar az bana kalırsa
  • Beta 2 olmuş final gelmesede olur

edit: aramada ki gecikme devam ediyor. Ancak spotlightda kişi aradıktan sonra o kişiye gitme hızlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 7 Ekim 2014; 23:56:42 >
  • 8.1 Beta 1i yüklesem ota yoluyla beta 2 güncellemesini alır mıyım yoksa tekrar beta 2 yi indirmem gerekir mi? Ona göre beta 2 linklerini bekleyeceğim arkadaşlar, Iphone 5C'de 8.0.2yi hiç beğenmedim.
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Beta 1'e geç alırsın OTA.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L u g a l kullanıcısına yanıt
    Ben baska beta gelecegini dusunmuyorum %90 20 ekime hadi en kotu ay sonuna kadar indiririz 8.1 i insallah 20 sine kadar hallolur

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Guveniyorum sana kanki 20 sine kadar gelsin artik 8.1 de rahatlayalim

• suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Ne farkeder ki GM ile final aynı

• tus kilidini acarken ust sag ve solda olusan beyaz ısıklar bu beta2 surumunde geri gelmiş allahtan yedeklemiştim gecmeden once geri dondum. simdilik beta1 den devam
  • Udid olmadan ota güncellemesi yapıldı herhangi bir etkinleştirme ekranı gelmiyor rahatlıkla yükleyebilirsiniz
  • abiler acil yardım..

kurtarma moduyla restore da yemedi nedense
    ne yapabilirim?

iOS 9 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckMa†e™ -- 8 Ekim 2014; 0:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstclass34

Beta 1'e geç alırsın OTA.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckMa†e™

abiler acil yardım..

ne yapabilirim?

iOS 9 [ANA KONU]

Sıfırdan 8.1 beta 1 kuramazsınız udid kaydı olmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

quote:

Orijinalden alıntı: CheckMa†e™

abiler acil yardım..

ne yapabilirim?

iOS 9 [ANA KONU]

Sıfırdan 8.1 beta 1 kuramazsınız udid kaydı olmadan

telefonu nasıl çalıştırabilirim peki?

• Telefonu dfu moda alıp sadece restore edip 8.0.2 yüklesin sonra telefon açılsın 8.1 beta 1 veya beta 2 shift+güncelle diyeceksin restore değil geçersin betaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 8 Ekim 2014; 0:43:34 >
  • hocam bende öyle bir sıkıntı yok ?
  • i5 var ben de fakat pek geçmeyi düşünmüyordum ios 8'e. widget'lar, hızlı sms cevaplama gibi özellikler baya cezbediyordu beni ama yine de geçmeme konusunda kararlıydım.

ios 8.1 beta 1 kurdum 2 gün önce 3g'nin de kapatılabildiğini duyunca. normalde 3g açık gezerim ama 3g'nin kötü çektiği yerlerde şarjı daha çok sömürdüğü için bu özelliğin olması gerekiyordu benim için.

ben ios 8.1'de kalırım gibime geliyor valla ios 8'in en kararlı sürümü olacak gibi. gerçi kurcalarken final sürümünde ellerine yüzlerine de bulaştırabilirler.
  • wifi kopmaları çok canımı sıkmaya başladı. Önceden kopup 10-15 dk sonra geliyordu son iki gündür res atmadan wifi yi kullanamamaya başladım. 20 Ekime kadar allah sabır versin diyorum

• L u g a l kullanıcısına yanıt
    touch id kullanarak açtığında olması lazım. eski sürüme dönünce düzeldi bende.
  • OTA üstünden indirmeye calısıyorum beta 2yi ama 44mb mevzu icin 2 saat diyor. Wifi aslında baya saglam neden böyle bilmiyorum
  • f.e.a.r kullanıcısına yanıt
    ya çok özür dilerim. ben dfu dan res atarken duş almaya gitmiştim. disk dolu hatası vermiş ve betada kalmış o ara telefon. ben recovery işe yaramadı sanmıştım. tekrar deneyince düzeldi. çok özür diliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.