Bildirim
iOS 9 [ANA KONU] (149. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
İnsallah gelirde geceriz kararli surume :) iyi bayramlar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O da normal sayılır pil farkı işlemci farkı etkisi vardır sanırım.
Ama iOS 7.1.2 ve 8.0.2 den güzel geldi bana 8.1 -
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
UDID kayıtsız 8.1 beta 1 yükledik shift+update yöntemi ile. Beta 2 gelirse de shift+update yöntemi ile yükleyebilirmiyiz?
sadece beta 1 ler udidsiz güncellenebiliyor.
beta 2 yi udidsiz guncelleyemezsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
quote:
UDID kayıtsız 8.1 beta 1 yükledik shift+update yöntemi ile. Beta 2 gelirse de shift+update yöntemi ile yükleyebilirmiyiz?
beta 2 yi udidsiz guncelleyemezsiniz
Anladım. Finali yükleriz artık bizde zaten şu anda gözle görülür bir problem yok beta 1'de -
quote:
Orijinalden alıntı: achmaster
O da normal sayılır pil farkı işlemci farkı etkisi vardır sanırım.
Ama iOS 7.1.2 ve 8.0.2 den güzel geldi bana 8.1
7.1.1'e nazaran 15-20 dakika daha iyi geldi bana
8.0.2'deki kasmalar nihayet 8.1 de gitmiş -
quote:
quote:
quote:
beta 2 yi udidsiz guncelleyemezsiniz
Anladım. Finali yükleriz artık bizde zaten şu anda gözle görülür bir problem yok beta 1'de
ben de beta 1 i yükledim . Bir sonraki güncellemem final olacak.
şarj iyileştirilmiş,fakat tam iyileştirilmemiş.
İnşallah finalde hallederler
-
Pek birşey kalmadı zaten gelir yakında ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TheMuyu
quote:
Bu da 5s şarj durumu benden
Hocam kime sorduysam 5s için ios 8 yükleme diyor sizde nasıl durum çok sıkıntısı var mı suan 7.1.1 JB kullanıyorum
Bende iphone 5 vardı ios 8 yükledim felaket oldu hele ki 8.0.2 daha beter etti gibime geldi 8.1'e geçtim sorunları atlattım daha sonra gittim iphone 5s aldım 8.0.2 yüklüydü hiç denemeden 8.1'e güncelle dedim başka türlü kullanamıyorum ama 8.1 gayet güzel yinede beta olmasına rağmen.
anladım hocam o zaman en iyisi 8.1 kararlı sürümü beklemek
-
beta 2 görünürlerde yok sanırımquote:
Orijinalden alıntı: TheMuyuquote:
quote:
quote:
Hocam kime sorduysam 5s için ios 8 yükleme diyor sizde nasıl durum çok sıkıntısı var mı suan 7.1.1 JB kullanıyorum
Bende iphone 5 vardı ios 8 yükledim felaket oldu hele ki 8.0.2 daha beter etti gibime geldi 8.1'e geçtim sorunları atlattım daha sonra gittim iphone 5s aldım 8.0.2 yüklüydü hiç denemeden 8.1'e güncelle dedim başka türlü kullanamıyorum ama 8.1 gayet güzel yinede beta olmasına rağmen.
Alıntıları Göster
-
şimdilik beta 2 adına ses yok :)quote:
Orijinalden alıntı: TheMuyuquote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
bu arada bir iki gündür tanılar ve kullanım kısmında birsürü JetsamEvent hatası almaya başladım..özellikle facebook ve mediaserverd işlemleri kendi kendine iptal ediliyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 6 Ekim 2014; 20:33:56 >
-
-
Dh bildirim normalden çok pil harcayan bir uygulama. Ben 1 gün kullandım illah ettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: infom@n
Dh bildirim normalden çok pil harcayan bir uygulama. Ben 1 gün kullandım illah ettim.
forumdaki bir arkadaştan da bu duyumları aldım sonra sildim .Bugün şarjım %20'ye kadar düşünce kullanım süresine baktım pek bir değişiklik göremedim
bu arada plus gerçekten harika
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 6 Ekim 2014; 21:34:01 > -
DH bildirim daha işlevsel ama safariden fazla pil yiyor emin olabilirsin. -
quote:
DH bildirim daha işlevsel ama safariden fazla pil yiyor emin olabilirsin.
siz saydamlığı kapattınız mı ?
arka plandaki uygulamaları yenile falan .Bunlar kapalı değilse kapatın
pil kullanım süresi efsane olur -
30 mbit internetle bile kasıyor sayfa yüklenmeleri kafayı yicem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
DH bildirim daha işlevsel ama safariden fazla pil yiyor emin olabilirsin.
siz saydamlığı kapattınız mı ?
arka plandaki uygulamaları yenile falan .Bunlar kapalı değilse kapatın
pil kullanım süresi efsane olur
Yok birşey kapatmadım
Hocam telefon günü rahat kurtarıyor 2 saat sonrada uyayıyacağım sizin dediğiniz gibi yaparsam yarın yarı yolda kalırım :)
İşin gıcık tarafı plus 3 saat 15 dakika civarında şarj oluyor. Eğer acelem yoksa kendi şarj aletiyle şarj ediyorum acelem varsa ipad şarj aleyi aldım onla şarj ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beta 2'de umarım bildirim geldiğinde donma sorunu kalkmıştır gerçekten can sıkıcı bir durum.quote:
Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia
şimdilik beta 2 adına ses yok :)
bu arada bir iki gündür tanılar ve kullanım kısmında birsürü JetsamEvent hatası almaya başladım..özellikle facebook ve mediaserverd işlemleri kendi kendine iptal ediliyor..
Alıntıları Göster
İos 8.0.2 sarjı su gibi içiyor :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X