Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O uygulama eski.
    Yeni DH beta uygulaması var. Henüz AppStore'da gözükmüyor.
    Başvuru yapın, onaylandıktan sonra AppStore'dan TestFlight uygulaması indirin orada gözükecek ve yükleyebileceksiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thedopeshow T kullanıcısına yanıt
    1-Sim kartını başka telde dene başka telde açıyorsa aktif ediyorsa teldedir sıkıntı ağ ayarlarını sıfırla
    2-ağ ayarlarınıda sıfırladın olmuyorsa komple sıfırlaman lazım
    3-başka telde de olmuyorsa hat bence yanlış kesilmiştir
    4-önce 2g modunda iken hücreseli aç, 5-6 saniye sonra 3g'yi seç, 3g'de iken uçak moduna al 10'a kadar say, sonra uçak modundan çık

Bunları dene başka bir bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bir sorum olacak..

Cihazi DFU ile bastan kurdum. sonra itunes ile tekrar restore ettim. fakat en son itunes ekraninda "there is a problem with your iphone" yazisi geldi. sonrada "itunes dogrulayamadi. cihazi cikarip tekrar baglayin " seklinde ekranda uyari verdi. tekrar cikarip taktigimda itunes iphone u goruyor. 9.2 de boyle bisey olmamisti 9.3 e gecince oldu bu. (bu arada cihazim degisti 9.3 e gecmeden) 9.3.1 ile bunun duzeldigini saniyordum ben hala itunes de bu uyari son asamada yine geliyor ekrana.

bu sekilde tecrube eden arkadaslar var midir? DFU ya da itunes ile restore ettikten sonra neden boyle bir uyari geliyor ekrana? genel itunesle mi alakalidir acaba? cihazi cikarip tekrar bagladigimda itunes cihazi goruyor ama daha onceleri hic boyle bir sey cikmazdi ekrana.
  • Spotlight da aramada kişi ismi yazıp örneğin baba yazıp tıklayınca kişi bölümü açılmıyo direk rehber açılıyor i6 ios 9.3.1 bug var bence

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

O uygulama eski.
    Yeni DH beta uygulaması var. Henüz AppStore'da gözükmüyor.
    Başvuru yapın, onaylandıktan sonra AppStore'dan TestFlight uygulaması indirin orada gözükecek ve yükleyebileceksiniz.

Başvuruyu nereye yapıyoruz hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon LTE de daha az şarj harcadığından bahsetmişsiniz bende hücreseli LTE yaptım fakat hala 3G yazıyor bulunduğum konumdan ötürüdür sanırım..
    5s in su anki pil durumu %13 ve 5sa 15 dakika ekran almışım..

• https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=111850732
    Yinede bir Gün ve diğerlerini bilgilendirerek bir talepte bulunun.

• 6S imi 9.3.1 e guncelledikten sonra
    Belli bi sure kullandiktan sonra Animasyonlarin sapittigini farkettim yani soyle ki bi uygulamaya girince animasyonsuz Direkt aciliyor ve bu esnada tuslari kilitledigimde Once kilit sesi geliyor ekran sonra kapaniyor..

Nedendir bu sacma sorun ilk defa basima geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enescelik69 -- 2 Nisan 2016; 21:37:27 >
  • FCAN89 F kullanıcısına yanıt
    Benim tel ip6 dediğiniz sorun yok hocam

• Arkadaslar her yeni cikan guncellemeyi yuklemeyin, Applein amacı her yeni cikan yazılımla piyasadaki aletleri eskitmek, bu sistemli ve 'Bilincli Eskitme' politikasının sonucu,
    2 sene sonra ios 13-14ü konusuyor olacagiz

• forester34 F kullanıcısına yanıt
    İos 9 her telefonda aynı hocam ha elbet 4s ile 6s arasında fark vardır lakin ios 8'deki kadar fark yoktur bu düşünceniz şuan için yanlış bence dikkat edin şuan diyorum

• thedopeshow T kullanıcısına yanıt
    Düzeldimi hocam naptınız yazında bilgimiz olsun

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Aynen pc ye aktariyorum sürekli. Icloud a verecek paramiz yok :) Gerci ben yine ugrasmam sanirim, ücretsiz 50GB onedrive var ama kullanmiyorum, malum upload hizlari komik seviyelerde ülkemizde, hic ugrasilmiyo :( Atiyorum pc ye bakiyorum dalgama.

• solasguitarra kullanıcısına yanıt
    Aynen bende öyle yapıyorum ama maşallahınız var bütün arşivi aynı zamanda telefonda da tutuyorsunuz :)

• Çamaşır makinesinin 3 fişli emniyet kilidi nasıl by-pass edilir? Yıkanacak donlarım var, salı gününe kadar idare etsin. Yeni kilit salı günü gelecek 😭

• quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

1-Sim kartını başka telde dene başka telde açıyorsa aktif ediyorsa teldedir sıkıntı ağ ayarlarını sıfırla
    2-ağ ayarlarınıda sıfırladın olmuyorsa komple sıfırlaman lazım
    3-başka telde de olmuyorsa hat bence yanlış kesilmiştir
    4-önce 2g modunda iken hücreseli aç, 5-6 saniye sonra 3g'yi seç, 3g'de iken uçak moduna al 10'a kadar say, sonra uçak modundan çık

Bunları dene başka bir bilgim yok

Bu gün bir arkadaşımda daha buna benzer sorun oluştu. İnternet var ama hiçbir uygulama interneti kullanamıyor.
    MH sorun yok her hizmet aktif, kotanız yeterli diyor.
    2-3 defa sıfırladık falan olmadı. Sonra sim kartı başka cihaza taktık internete giren cihaz girmedi.
    Bayiye sim kart değiştirmeye gitti sonrasında ne oldu bilmiyorum.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    Bi sorum olacak tel hafızasındaki rehberi sim karta kopyalamanın bir yolu yok mu?
    Tel 5s
    Teşekkürler.

• Hocam meşgul değilseniz şu pil kalibrasyonu için gerekli şeyleri paylaşabilir misiniz ? 9.3 betalarında 5 6 saat görürdüm şimdi 4 saati zor görüyor belki batarya ömrü iyice çöktü ama yine de ciddi fark var yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilshire

arkadaslar bir sorum olacak..

Cihazi DFU ile bastan kurdum. sonra itunes ile tekrar restore ettim. fakat en son itunes ekraninda "there is a problem with your iphone" yazisi geldi. sonrada "itunes dogrulayamadi. cihazi cikarip tekrar baglayin " seklinde ekranda uyari verdi. tekrar cikarip taktigimda itunes iphone u goruyor. 9.2 de boyle bisey olmamisti 9.3 e gecince oldu bu. (bu arada cihazim degisti 9.3 e gecmeden) 9.3.1 ile bunun duzeldigini saniyordum ben hala itunes de bu uyari son asamada yine geliyor ekrana.

bu sekilde tecrube eden arkadaslar var midir? DFU ya da itunes ile restore ettikten sonra neden boyle bir uyari geliyor ekrana? genel itunesle mi alakalidir acaba? cihazi cikarip tekrar bagladigimda itunes cihazi goruyor ama daha onceleri hic boyle bir sey cikmazdi ekrana.

Telefonu DFU ya da Itunes ile restore edip en son ki asamada itunes de "there is a problem with your iphone" msji alan var midir? alan varsa lutfen cvb verebilir mi? bu msjin hemen sonrasinda "itunes bu iphone u dogrulayamadi" seklinde uyari geliyor.

• DarkGathering kullanıcısına yanıt
    #PilKalibrasyonu

1- Cihazımızın pil seviyesi kaç olursa olsun şarja takıyoruz.
    2- Home + Power tuşuyla cihaza reset atıyoruz. ( Tanılarda Reset Counter ıvır zıvır diye bir tanı oluşur.)
    3- Pil seviyemiz %100 olduktan sonra 30 dakika civarı daha şarj ediyoruz.
    4- Cihazı şarjdan çıkarıyoruz.
    5- Cihazı yeniden başlatmadan ve tekrar şarja takmadan pil %0 olup telefon kendi kapanana kadar normal bir şekilde kullanıyoruz. Bu süreçte pil sömüren oyunlardan uzak dursak iyi olur.
    6- Pili tükenip kapanmış cihazı şarja takıp yine tam dolduruyoruz.

Artık normal bir şekilde istediğiniz gibi cihazı kullanabilir, şarja takıp çıkarabilir, kapatıp açabilirsiniz.

Cihazın pili kötü gitmeye başladıysa (duruma göre başarılı çözüm)
    Cihazı kapatıp açtıktan sonra Kullanım ve Bekleme süreleri tire - tire - oluyorsa (%100 çözüm),
    Cihazın pilini değiştirmişsek (%100 çözüm)
    Cihaz henüz %10-20 gibi bir şarj seviyesine sahipken kapanıyorsa
    bu işlem faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 3 Nisan 2016; 10:01:59 >

• 
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.