Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13401341134213431344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kaç gün bekleyin.
    Sonra bir girişimde bulunursunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • f.e.a.r kullanıcısına yanıt
    Test edildi onaylandı. Kesinlikle LTE daha az şarj tüketiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Do It Yourself

Aynen 6s 9.3.1 i ota ile kurdum şarj çok hızlı azalıyor, ve ısınıyor. Bu gün dfu ile tekrar yükleyeceğim çünkü 9.3 dfu ile kurmuştum sorunsuzdu.
    9.3.1 dfu ile kurdum (182 uygulamayı elle yüklemek uğraştırdı biraz) sanırım sorun ortadan kalktı, ota ile kurduğumda 10 dakikada %10 şarj düşüyordu şimdi (aynı şartlarda) %1 düştü. ben bu ota'nın hayrını hiç göremedim zaten ne zaman güncellesem en fazla 2 gün sonra dfu' yapmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can4911

9.3.1 i OTA ile kurdum yaklaşık yarım saat önce. Pil daha hızlı gidiyor gibi. Pil kullanımını sağlıklı değerlendirebilmek için sistemin oturmasını beklemeli miyim? Yoksa sürümde sorun varsa dfu ile 9.3 e dönmeyi düşünüyorum tabi öyle bir imkan varsa?

Bende sizden sonra güncelledim. Gayet sorunsuz oldu.Pil kullanımında da bir sorun yok. Daha sağlıklı bir ölçüm için biraz daha bekleyin acele etmeyin derim.
  • Sistem otursun şöyle bir kendine gelsin terini filan atsın hele bi bacak bacak üstüne attı mı hah o zaman sar değerini ölçebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Test edildi onaylandı. Kesinlikle LTE daha az şarj tüketiyor.

Aynen super ya şarz rahatladı enerji tasarrufu 😂😂
    Bu mesaja eklenen görseller:

iOS 9 [ANA KONU]

• yns61 kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan cihazlar 3G'de yardırıyormuş😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: depresy0n

Temiz kurulum yapacaksan gider hepsi

Ben rehberi Outlook mail hesabımda yedekliyorum

Fotoğraf ve videoları onedrive a yedekledim

Whatsapp iCloud da yedekli

Yedekleme yapabilirsiniz yani

Sırf iCloud kullansanız bunların hiçbirini yapmaya gerek kalmaz!

Rehberinizi iCloud'a atın

Fotoğraflarınız için iCloud fotoğraf arşivi kullanın.

Sıfır kurulum yapsanız bile sorun olmaz, iCloud hesabını kurduğunuzda hepsi geri gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 2 Nisan 2016; 18:38:34 >
  • IOS 9.3 ile resmen aci çekiyor telefon, twitchte saatlerce yayin seyreden biri olarak söylüyorum, kesinlikle ısınma olmuyordu, sarjda çok uzun süreler dayanıyordu. Şuan izlediğim yayını kapatmak zorunda kaldım çünkü telefonun arka yüzeyi tamamen yanıyor, kameranın olduğu kısım özellikle. Korktum ve yayını kapattım... Durup durup sorunlar çikiyo, bu durum bana asiri sacma gelmeye basladi, yapmayin abi guncelleme o zaman bu kadar sık, 9.3 netalarda böyle bir durum asla yoktu. Final geldi bozuldu, üstüne 9.3.1 geldi düzelir dedik değişen bişey yok. Saçmaladılar iyiden ya valla

• Sanırım 9.3.1'den memnunum ben. Tavsiye ediyorum güncellemenizi.
    Cihaz 5S.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    5GB Icloud bunların hiçbirine yetmiyor maalesef hocam, foto yedekleme işine girdimi içinden çıkılmıyor.

• solasguitarra kullanıcısına yanıt
    Kaç tane fotoğraf var ? 😱😧

Windows phone dan kalan bi alışkanlık :)
    ayrıca android tabletim var microsoft uygulamalarıyla dosya ve rehbere daha kolay erişiyorum
    Bilgi için tşk ederim

Ya bende 5200 foto, video var. Benim icin zaten uzak bir seçenek Icloud Ama 1000 tane de olsa yetmez, özellikle videolar zaten inanilmaz yer kapliyo.

10 dk lık video yaklaşık 1gb yer tutuyo buradan yola çıkarsak yetmez hakkaten sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilgisayar varsa bilgisayara aktarın :) yada 50GB iCloud alın. Telefon bozulur, kaybolur mazallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: NightHT

Burası tam yeri değil belki ama ben dfu ile yeni sürümü yükledikten sonra itunes uzerinden pc yedeğimi yükledim. Her şey olduktan sonra icloud fotoğrafları tekrar yüklemeye başladı. (Eski surumde de icloud photos acikti, eş zamanlanıyordu). Açıp kapadım falan şimdi sonraki yedek için 4.9 gb foto yedeklemesi yapılacak hesabinizda yer yok diyor. (2.4 gb fotolar normalde)

Fikri olan var mi ne yapabilirim ?

Hiç birşey yapamıyorsunuz :) en azindan aylardır bu soruna ben çare bulamadım.bir dönen icloud a fotoğrafları yedeklemiştim (1004 mb ) sonra sildim.şimdi icloud ta hiç fotoğraf yok icloud a pc den girip ayarlara baktığımda fotoğraflar 1000 mb yer kaplıyor ama icloud ta fotoyok bu hesaptan telefondan çıkış yapıyorum yi e durum aynı bu 1000 mb silinmiyor. telefondan fotoğraf arşivii açıyorum hemen 1004 mb ın üstüne yazmaya başlıyor. Apple günlerce uğraştı çözemediler biz size konu hakkında dönüs yaparız dediler aylardır ses seda yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar DH nin uygulamasini kullananlar varmi indiricektim ama appstoredeki yorumlarda sadece yorum yaptigimiz forumdan cevap geldiginde bildirim geldigi soyleniyor uygulama uzerinden foruma girip yazabiliyormuyuz nasil memnunmusunuz DH uygulamasindan ?

• Haklısınız bir iki gün kullanıp duruma göre dfu lazım mı değil mi bakayım. Yalnız şu telefonda bir türlü diğer kullananlar gibi 6-7 saat kullanım süresi yakalayamadım bir. Yaptığım şeyler de sosyal medya takip etmek ara ara oyuna girmek. Anlamadım sorun nerde. Cihaz 6 plus

• buraya attıgım 3.postum ve yardımcı olan kimse olmadı. hala sorunum devam ediyor telefonum mobil şebekeye geçmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13401341134213431344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.