Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13361337133813391340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jacques

Arkadaşlar bu 9.3.1 sürümü ile LTE yerine 4G geldi mi sizde de? Sabah cihazım 9.2 sürümdeydi ve LTE idi. Demin 9.3.1'e güncelleşin iTunes üzerinden daha sonra yedeklerimi yüklerken "operatör ayarlarınız güncellensin mi?" diye bir şey geldi ve evet dedim şimdi LTE yok 4G yazıyor direk. Sizde durum nedir?

bende 9.3 den önce liteydi 9.3 güncelleyince 4g oldu tabi operatör ayarlarınız güncellensin mi de gelmişti ama bazılarının hala lteymiş ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Nisan 2016; 19:21:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedopeshow

arkadaşlar 9.3ü birkaç gün önce yükledim bugün de 9.3.1 yükledim. telefonum bir türlü mobil veriye baglanmıyor dünden beri. telefonda bir müdahale yok otadan yükledim güncelleştirmeyi. telefonu yeniden baskattım sim kartı cıkar-tak yaptım değişen bir şey yok. internette aynı sorunu yaşayan birkaç kişiyi gördüm ama çözümleri yazılmamıs ve amerika cihazlarında oldugu söyleniyor. telefonumu teknosadan almıştım. yardımcı olabilirseniz sevinirim. modeli A1507 iPhone 5c

?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Arkadaşlar bu 9.3.1 sürümü ile LTE yerine 4G geldi mi sizde de? Sabah cihazım 9.2 sürümdeydi ve LTE idi. Demin 9.3.1'e güncelleşin iTunes üzerinden daha sonra yedeklerimi yüklerken "operatör ayarlarınız güncellensin mi?" diye bir şey geldi ve evet dedim şimdi LTE yok 4G yazıyor direk. Sizde durum nedir?

bende 9.3 den önce liteydi 9.3 güncelleyince 4g oldu tabi operatör ayarlarınız güncellensin mi de gelmişti ama bazılarının hala lteymiş ilginç

Anladım hocam. Sıkıntı yok o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Operatör sürümünüz turkcell için kaç gözüküyor ayarlar hakkında segmesindeki numara

• quote:

quote:

arkadaşlar 9.3ü birkaç gün önce yükledim bugün de 9.3.1 yükledim. telefonum bir türlü mobil veriye baglanmıyor dünden beri. telefonda bir müdahale yok otadan yükledim güncelleştirmeyi. telefonu yeniden baskattım sim kartı cıkar-tak yaptım değişen bir şey yok. internette aynı sorunu yaşayan birkaç kişiyi gördüm ama çözümleri yazılmamıs ve amerika cihazlarında oldugu söyleniyor. telefonumu teknosadan almıştım. yardımcı olabilirseniz sevinirim. modeli A1507 iPhone 5c

?

tüm ayarları sıfırlayı deneyin olmazsa itunese bağlayıp tekrar güncelleyin

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Hard reset'i daha önce de denemiştim şimdi tekrar yaptım. 1 numaralı sorun rastgele zamanlarda oluştuğu için düzelip düzelmediğini söyleyemiyorum. Ayarlardaki arama çubuğu sorunu bazen oluyor bazen olmuyor. Düşük güç butonu hala aynı şekilde animasyonsuz.

• quote:

Operatorden operatore degisir o LTE de aynı 4G de ayni yakin zamanda hepsinde ya 4G yazcak yada 4.5G benim hattim Türk Telekom LTE yazıyor sizin operator nedir ?

• Turkcell ve Turk Telekom'da LTE yazıyor. Bir tek Vodafone'da 4G yazıyor anlaşılan. Bence LTE daha karizmatik duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.atalay

quote:

Operatorden operatore degisir o LTE de aynı 4G de ayni yakin zamanda hepsinde ya 4G yazcak yada 4.5G benim hattim Türk Telekom LTE yazıyor sizin operator nedir ?

Vodafone hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Turkcell ve Turk Telekom'da LTE yazıyor. Bir tek Vodafone'da 4G yazıyor anlaşılan. Bence LTE daha karizmatik duruyor

Aynen daha klas duruyo😂

• Wifi'den daha fazla bir hız gördüm ben LTE ile bugün, stabil olduktan sonra çok daha iyi olur
    Bu mesaja eklenen görseller:

iOS 9 [ANA KONU]

• Wilshire W kullanıcısına yanıt
    Evet evet onu ben de denedim 3G de de yapti aynisini, fakat dün böyle birsey yoktu ve 4,5G ye yeni gectigimiz icin sorun odur diye düşünmüştüm. Sanırım güncelleme ile alakası var. Bugüne kadar hiç olmuyodu bende böyle bişey. Aklıma takılan kısım şu, eğer wifi kapatıp hücresele geçiyorsa bildirimlerin gelmesi ve programların içsel güncellenmesi sırasında hücresel kullanılıyor demektir, bu da pek hoş bir durum olmaz. Örneğin mailleri, whatsapp mesajlarını, facebook bildirimlerini falan hep hücresel kullanarak verecektir mantığıma göre. Değişik bir durum, çıkamadım içerisinden, bilen varsa dediğin gibi, aydınlatırsa süper olur

• 9.3.1 i yükledik. Bakalım şarj kötüleşecek mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.3 ten iyimi bu sürüm yükleyelimmi 👀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki 9.3'den, 9.3.1 daha hizli gibi.
    DFU kurulumu yaptim. Cok daha akici gibi ... SANKI !

iPhone 6

• solasguitarra kullanıcısına yanıt
    Bu durum daha onceki telefonumda (iphone 5)de de ayniydi aslinda. Fakat benimde anlamadigim, bunu her zaman her baglantida yapmiyor sanki. gecen hafta sonu bir cafe de denedim orada hep wifi bagli gosterdi. Yurtdisinda da denemistim ; orada da yine ayni sekilde telefonu kapatip kenara koyduktan bir sure sonra wifi yi kesip LTE oluyordu ve telefonu elime aldiktan 2-3 snye sonra wifiye baglaniyordu hemen. hatta bazen hem yurtdisinda hemde burada telefonu kapattiktan sonra ekranda wifi gosteriyor mesela, acar acmaz snyelik bicimde LTE yazip sonra hemen wifiyi geri algiliyor.

Sorunuza gelince hucreseli ve 3g yi kapasanizda cihaz belli bir zaman sonra baglantiyi kesse dahi, IOS in bildirimlere yönelik arka planda farklı sistem kullandigi ve bu ince ayrıntıyı ayarlayan cok farkli bir sistem olusuna dair cvp aldim burada daha once. tabii ozellikle evde 3g yide hucreseli de tamamen kapatip da denemedim henuz. yani bildirimlerin nasil geldigi noktasinda.. ben 3g yi kapatmiyorum, eve gelince zaten kendisi algiliyor.. yillardir boyle kullaniyorum.zaten system bu sekilde process aliyor; cunku dedigim gibi eski cihazimda da boyleydi. keza cogu apple cihazlarinda bu durum zaten varmis.. baska bi arkadasta denedim(6s) ayni sekilde yapiyor.

bu sordugunuz noktada gercekten tam manasiyla NET bilgi almak guzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilshire -- 1 Nisan 2016; 23:00:12 >

• kamera donma sorunu için net bir bilgi "bilen" varsa paylaşabilir mi acaba? iyice canımı sıkmaya başladı artık çünkü. 2900 liralık telefonun kamerasının takılmaması gerekiyor
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Önerebileceğiniz başka bir şey var mı acaba?

• can4911 C kullanıcısına yanıt
    İki seçeneğiniz var ilki telefondan bütün ayar ve içeriği sil yapıp yeni iPhone yapmak.
    Çözülmezse
    Yine herşeyi silip kurulum yapmadan DFU ile 9.3.1'i kurmak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Deneyip şarj süresinide paylaşırsan seviniriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13361337133813391340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.