Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hannibal

9.3 sürümünde sadece uygulamalarda mı vardı tepki vermeme sorunu?

öyle bir sorun yok bende zaten olan için 9.3.1 verildi dün
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

9.3 e yeni güncelledim, 8.4.1 de iken dokunmatik problemi vardı, güncellemeden sonra tekrar sorun devam etti. Telefonu tamir için verdim soket değişti. Telefoncudan aldım yine takılmaya devam ediyordu, birazdan gidecektim baktım ki güncelleme gelmiş, 9.3.1 kurdum. Şu an için bir problem sanki gözükmüyor hiç takılma olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ota'dan sürümü test etmek için güncelleme yaptım. Spotlight takılması klavye takılması gibi sorunlar düzeltilmiş mi diye bakmak için. Aksi durumda tekrar 9.2.1 e dönebilmek için. Asıl niyetim dfu ile kurmaktı zaten. Ayrıca bu bahsettiğim sorunlardan en soldaki arama ekranında donmaya ota'dan kurduğumda rastladım mı tam hatırlamıyorum fakat diğer iki sorun o zaman da vardı. Daha sonra dfu ile kurulum yaptım fakat düzelmedi. Merak ettiğim sadece bende mi var ve çözümleri neler?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

9.3 e yeni güncelledim, 8.4.1 de iken dokunmatik problemi vardı, güncellemeden sonra tekrar sorun devam etti. Telefonu tamir için verdim soket değişti. Telefoncudan aldım yine takılmaya devam ediyordu, birazdan gidecektim baktım ki güncelleme gelmiş, 9.3.1 kurdum. Şu an için bir problem sanki gözükmüyor hiç takılma olmadı

keşke acele etmeyip bekleseydin yazılım dan da olabiliyor sorunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Nisan 2016; 17:52:09 >

• can4911 C kullanıcısına yanıt
    bilemem başkasında varsa yazar umarım dün 9.3.1 çıktı denemediysen dene bence
  • can4911 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    DFU alerjisi olan arkadaşlar yine sizi suçlamayla yetinmiş.
    Sorunu düzeltmek için temiz bir kurulum yapma gibi bir şansınız var mı?
    Size yardımcı olmak isterim.
    1- Bu sorun normalde ilk kurulumda ve/veya cihaz kapatılıp açıldığında ilk girişte yapar. Her zaman yapıyorsa önce düşük güç modunu kapatıp bir deneyin. Düzelmezse bakarız.
    2- Bende öyle bir sorun yok ama bu pek kafaya takılacak bir sorun değil. Yinede yapmak isterseniz öneride bulunurum.
    3- Sizin genel bir animasyon sorununuz olduğuna kanaat getirdim.

Üç aşamalı bir yöntemle sorunları çözeriz.

• Otadan kurdum hocam üstüne 25 mbmiydi neydi

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Cat3'ler var bide onlar 4G ile bağlanacağını söylüyorlar buçuğunu bağlamıyormuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Iphone 5S 9.2 deyim. 9.3.1 yükleyeyim mi yoksa 9.2 kalsın mı?

Kalsın. Rezillik çekmeye devam edin.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim ilginiz için. Bugün cihazı düşük güç moduna almadan kullandım ve bir defa yaşadım en soldaki ekranda takılma sorununu. Diğer sorunlar da devam etmekte. Tekrar dfu ile uğraşmak istemiyorum çünkü ipsw dosyasını benim indirmem de iTunes'un kendisinin indirmesi de 2 saat sürüyor (idm ile indiremiyorum nedense) ve tekrar programların kurulması da uzun sürüyor. Aslında bu sorun da yeni çıktı önceden hızlı şekilde indirirdim şimdi çok yavaş iniyor uygulamalar hatta asphalt oyununu daha önce indirip oynamama rağmen bu sürümde indiremiyorum. Belki de wifi bağlantımla alakalıdır. Önerilerinize açığım ve temiz kurulumdan kastınız dfu da olsa sıfırlama da olsa yapabilirim. Tek ricam öncelikle sıfırlamadan yapılabilecekleri denemek. Tekrar teşekkürler

• 9.3.1 e güncelleme yapmadım eskisi gibi ayarlar simgesinin üzerinde uyarı baloncuğu yok
  • Speed test yaptınız mı bakayım rekor kimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: antofagasta

Speed test yaptınız mı bakayım rekor kimde.

Farklı yerlerde en fazla 25 mb gördüm. Oda full çektiği halde. Cihaz ip 6. Vodafone.. Okadar övündükleri hız bu muymuş ? Upload hızı bile daha fazla :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can4911

Öncelikle teşekkür ederim ilginiz için. Bugün cihazı düşük güç moduna almadan kullandım ve bir defa yaşadım en soldaki ekranda takılma sorununu. Diğer sorunlar da devam etmekte. Tekrar dfu ile uğraşmak istemiyorum çünkü ipsw dosyasını benim indirmem de iTunes'un kendisinin indirmesi de 2 saat sürüyor (idm ile indiremiyorum nedense) ve tekrar programların kurulması da uzun sürüyor. Aslında bu sorun da yeni çıktı önceden hızlı şekilde indirirdim şimdi çok yavaş iniyor uygulamalar hatta asphalt oyununu daha önce indirip oynamama rağmen bu sürümde indiremiyorum. Belki de wifi bağlantımla alakalıdır. Önerilerinize açığım ve temiz kurulumdan kastınız dfu da olsa sıfırlama da olsa yapabilirim. Tek ricam öncelikle sıfırlamadan yapılabilecekleri denemek. Tekrar teşekkürler

Cihazı Home+ Güç butonuna aynı anda basılı tutarak resetleyip bir deneme yapar mısınız?

• arkadaşlar 9.3ü birkaç gün önce yükledim bugün de 9.3.1 yükledim. telefonum bir türlü mobil veriye baglanmıyor dünden beri. telefonda bir müdahale yok otadan yükledim güncelleştirmeyi. telefonu yeniden baskattım sim kartı cıkar-tak yaptım değişen bir şey yok. internette aynı sorunu yaşayan birkaç kişiyi gördüm ama çözümleri yazılmamıs ve amerika cihazlarında oldugu söyleniyor. telefonumu teknosadan almıştım. yardımcı olabilirseniz sevinirim. modeli A1507 iPhone 5c

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Merhaba.
    DFU alerjisi olan arkadaşlar yine sizi suçlamayla yetinmiş.
    Sorunu düzeltmek için temiz bir kurulum yapma gibi bir şansınız var mı?
    Size yardımcı olmak isterim.
    1- Bu sorun normalde ilk kurulumda ve/veya cihaz kapatılıp açıldığında ilk girişte yapar. Her zaman yapıyorsa önce düşük güç modunu kapatıp bir deneyin. Düzelmezse bakarız.
    2- Bende öyle bir sorun yok ama bu pek kafaya takılacak bir sorun değil. Yinede yapmak isterseniz öneride bulunurum.
    3- Sizin genel bir animasyon sorununuz olduğuna kanaat getirdim.

Üç aşamalı bir yöntemle sorunları çözeriz.

saçma sapan konuşup laf sokup insanın canını sıkma ne allerjim olacak biri dfu süper diyor sizin gibiler bunu okuyup bilip bilmeden burada millete tavsiye edip insanları uğraştırıyorsunuz adamlar oto koymuş telefona artı sorun olursa itunes vermiş oto sorunlu olsa ne diye koysun adamlar bırakın oradan buradan duyup dfu süper laflarını buradan yazmayı. kaç kez denedim otodan sorun olmadığı halde dfu yu hiç fark yok 3 yıldır otodan yapıyorum hiç sorun yaşamadm neyin ispatını yapmaya çalışıyorunuz çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Iphone 5S 9.2 deyim. 9.3.1 yükleyeyim mi yoksa 9.2 kalsın mı?

Kalsın. Rezillik çekmeye devam edin.

Bu da 9.3.1 e kesinlikle geçmelisinizin şiddetli informal versionu olsa gerek, adam infoman sonuçta...

• quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

Orijinalden alıntı: antofagasta

Speed test yaptınız mı bakayım rekor kimde.

Farklı yerlerde en fazla 25 mb gördüm. Oda full çektiği halde. Cihaz ip 6. Vodafone.. Okadar övündükleri hız bu muymuş ? Upload hızı bile daha fazla :)

henüz yeni bölge bölge fark ediyor akşamki testim 46mbps vodafonda artı tüm şebekeler bölge bölge düşük olabiliyor
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1024447/f29eada3-d30a-411e-a8b2-ea7698e5e56d.PNG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Nisan 2016; 19:05:17 >

• Son versiyondan memnunum. Sorunların hepsi çözüldü

• Arkadaşlar bu 9.3.1 sürümü ile LTE yerine 4G geldi mi sizde de? Sabah cihazım 9.2 sürümdeydi ve LTE idi. Demin 9.3.1'e güncelleşin iTunes üzerinden daha sonra yedeklerimi yüklerken "operatör ayarlarınız güncellensin mi?" diye bir şey geldi ve evet dedim şimdi LTE yok 4G yazıyor direk. Sizde durum nedir?

• 
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.