Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1064. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
910.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10621063106410651066
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır kesinlikle geçme kal 8.3 te

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MABLC

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

quote:

Orijinalden alıntı: remreozturk

aşağı yukarı aynı değerlerde ben full 3G kullanımda 2 saatte %100'den sosyal ağlarda ve safaride gezinmekten şarjı sıfıra indirdiğimi bilirim.Ama şöyle bir olay da var mesela 3G full 5 diş çektiği anda sıkıntı yok ne zaman ki şebeke çekiminde 3 veya 4 dişin altına düşmeye başladığı an bu kullanım süresi boyunca şarjın bitme durumu daha da artıyor. Ama full 5 diş çekse bile 3G de kullanım max 4 saat en kral sıfır bataryayı tak 4 saatin üstüne çıkamaz 3G li full kullanımda kanımca :) bu 9.2 içinde geçerli aşağı yukarı 8.4.1 değerlerini vermekte :)

Sürekli 3G kullanımla 13 saat kullanmışlığım var hocam. 9.2ye güncelledik bakalım değişilik olcak mı

13 saat? Eğer Plus kullanmıyorsanız 13 saat almanız imkansız açıkçası.

Hocam yaşın kaç bilmiyorum ama ortaokul dönemlerimin efsanesisin ya

O zamanlar 5800 acayip popülerdi çıktığı gibi almıştım, sonra senin yazılımları gördük. Hocam valla ben sevgilimi beklemedim senin güncellemeleri bekleyene kadar O nasıl bir heycanla bekletiyordun bizi ya hele o çıktığı zaman bir konu açardın. Resimler,eklenen özellikler, iyileştirmeler..
    Telefon değil yaşam biçimiydi o zaman benim için senin 5800.
    Sonra işte yine güncelleme bekliyorduk, yanlış hatırlamıyorsam 1 ay kadar beklemiştik. Çıkış tarihi vermiştin sen,işte akşam yatıcaz heycanla uyuyoruz falan uyku tutmuyor sabahı bekliyoruz kuzenle ( onda da aynı telefon var ). Neyse sabah bir kalktık haydaa! Sen küsmüşsün herkese. Upuzun bir yazı çakmışsın konuya da hatta başı mı sonunda mı ağacı taşladınız gibisinden bir şeyler yazıyordu.( yalnız şu an farkettim bu ağaç avatardaki ağaç mı yıllar sonra gelen ibretlik tespit)
    O günden sonra biz de soğuduk hocam telefondan, başka yazılımlar falan denedik yok sendeki heycanı alamadık, sonra da N8'e geçtim ben o sıralar

Valla böyle ara sıra forumda hiç beklemediğim bir anda birisi alıntılıyor, yaptığım CFW'den bahsediyor, teşekkür ediyor, eski günleri bir nevi yad ediyoruz, ve insan ister istemez bi duygulanıyor lan. Böyle mesajlar geldikçe bir de hiç beklemediğin bir anda olunca cidden çok hoş oluyor. Forum üstünde bir etki bıraktığını cidden anlıyorsun böyle anlarda. Ve cidden seviniyorum, insanlara faydam dokunmuş zamanında diyorum, o günleri özlemiyor aramıyor değilim açıkçası. Çok güzel zamanlardı. 5 yıl geçmiş hey gidi hey. Hala hatırlayan yazan var.

Sen bir efsaneydin , bende senin yazılımlarınla 5800 kullanmış biri olarak bunu paylaşmak istedim emeklerin için gerçekten teşekkür ederim. Telefon sayende gerçekten kullanılabilir bir hal almıştı.

Estağfurullah. Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Cidden çok sevindim.

Kimleri görüyoruz bende kullanmıştım 5800 blue vardı

madem konusu açılmış bende teşekkür edeyim. o zamanlar lisedeydim. iphone 3g yerine 5800 almıştım. jailbreak vs ne olduğunu bilmezken 5800 modlarıyla uğraşıyorduk. çok uzun süre sizin yaptığınız modları kullanıp, konunuzu takip etmiştim. sonra satıp 3g aldım ve iphone'a geçtim.

bende teşekkür ederim, 5800 daha güzel bir cihaz olmuştu sayenizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_OzaN -- 10 Aralık 2015; 15:44:30 >

• arkadaşlar yorumları okumadım ama sizde farkettiniz mi bilmiyorum telefon aşırı derecede hızlı bir şekilde şarj olmaya başladı. sizde de varmı böyle bi durum ? yaklaşık 1-2 saatte fullendi şarj. Normalde de böylemiydi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 10 Aralık 2015; 15:59:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KlipteX

9.1'e göre daha akıcı 9.2.Cihaz 5S

Hocam 8.3teyim , jb gelirse 9.2 ye geçmemi önerirmisiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    şarja koydum bi 20 dakika sonra cihazı açıp kapattı hala devam ediyordu biraz kullandım tekrar açıp kapattım düzeldi . Sanırım ota üzerinden güncelleme de bi problem oluyor . düzelene kadar cihazı açıp kapatmayı dene .

Cihaz ip6 64 gb

• 9,2 yi alıp şarj olma süresinde ve şarjın 9,1 e göre daha hızlı bitmesi konusunda bir tek ben mi sorun yaşadım anlamadımki ? yarım parlaklıkta wifi üzerinden 9 dk lık youtube video sun izledim şarjım % 20 azaldı. İnstagram da 7 dk geçirdim şarj % 14 gitti.
    Evet arkadaşım şarj cabuk bitiyor ben 9.0.2 den gectim bu sürüme göre cok hızı akıcı ama şarj konusunda bu sürümün cok cok gerisinde sanrıım daha dün günceledim ama ilk gördügüm şarj süresinin iyi olmadığı ama iPhone dan şarj süresi beklmek heralde hayalcilik olur.. Efsane iPhone şarj olayında ve bundan bence gurur duyuyorlar Apple yoneticileri...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta 4 ile final arasında dağlar kadar fark var arkadaşlar sürüm numarası aynıda bugların çerçeve atlamalarının kasmaların %90ı giderilmiş özellkle beta 4'de devam edenlerin final sürümün kullanım süresi de yine beta 4'den %10 kadar daha iyi

Orijinalden alıntı: ibrahim1004

quote:

Orijinalden alıntı: UçanFedai

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1004

quote:

Orijinalden alıntı: UçanFedai

Apple güncelleme vererek cihazlarını bitiriyor android vermeyerek bitiriyor!

Acaba android 4.0 kullanan telefonla şu anda ne yapılamıyor ve 4.0 ile hangi telefon ios 7 yüklü bir iphone 4 kadar kasıyor.Güncelleme almasa dahi android telefonlarda sorun olmuyor ama apple güncelleme veriyor telefon mahvoluyor.Keşke güncelleme vermesede uygulamalar ios 6 da çalışsa android de nerdeyse her uygulama 4.0 larda çalışıyor.

Hocam olaya o açıdan bakmamak lazım. Bugün destekliyorsa yarın desteklemez hiç belli olmaz her geçen gün güncelleme geliyor uygulamalara. Hem her android sürümünde cihaza yeni özellikler geliyor ve bu özellikleri kullanmak için çareyi romda veya yeni cihazda buluyoruz. Yani eskimese de bizim gözümüzde eskimiş oluyor.

Hocam dediğiniz gibi en azından rom atıyorsunuz yine telefon ölmüyor sürüm yükselmiş oluyor iosda böyle bir şansta yok eğer telefonunuz gereken güncellemeyi almazsa uygulama yüklenemiyor ios stabil stabil dendi ios7 den itibaren durum ortada herkes 6 6s alamıyorda

Her rom da iyi çalışmıyor ki hocam. Bazısında kamera hata veriyor , bazısında gps , bazısında wifi kullanılmıyor. Cm romlar güzel ama onlarda da hata çıkıyor. Saf android yüklü olduğu için de kasma olmuyor bu romlarda. Dediğim gibi hem hata çok hemde root attığımız için garanti dışı kalıyor. Hiç ios kullanmadım nasıldır bilmiyorum. Ancak arkadaşlarımda 5s var kastığını görmedim pek. 4s-5 kasabilir bilemem. Ios 7 den sonra kasıyorsa neden rami 1gb da tuttular acaba? Tek 6s ve 6s plusta 2 gb ram var diye biliyorum.

• cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Küçük dağ mı büyük dağ mı ona göre uğraşmak istemiyorum şahsen 9.3 beta 1'i bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s+ var elimde 9.2 güncelledim Jailbreak çıktı mı acaba arkadaşlar?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.