Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1009. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10071008100910101011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben eğer iOS 9 adam olmazsa Z3 ya da One M8'e geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz? Şuan cihazım 5S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Wi-Fi modeli için kapanmış o zaman,ama bu gene de gelmeyeceği anlamı taşımıyor :) bekleyip göreceğiz

Evet bugün akşam bakalım ne olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burtii

Sadece iPad Pro için iOS 9.1 13B143 sürümü kapanmış. iOS 9.1 13B144 açık görünüyor. Diğer cihazları imzalar açık görünüyor..

Resim ek bakabilirsin...

Link alabilirmiyim hocam nerden bakiyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden herkes 9.1 den sikayetci anlamadim bende hicbir sorun yok iphone 6 benimki

• https://ipsw.me/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dagnomels

Ben eğer iOS 9 adam olmazsa Z3 ya da One M8'e geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz? Şuan cihazım 5S

ios'ten androide geçmeniz konusunda birşey diyemem zira android artık eskisi kadar kötü değil ama kesinlikle bu iki markaya ek olarak nexus dışında bir android cihazına geçmenizi önermem. Hatta mümkünse direk htc alın rahat edin. Sony kullandığım dönemler (z1) ufak tefek de olsa can sıkan problemleri vardı ama lollipop ile aşmışlardır diye düşünüyorum. Nexuslar da stabilite olarak iyi olsalarda çok yavan cihazlar. Stock android gibi neredeyse özelliksiz yazılımları da cabası.

Yalnız şahsi fikrim maddi durumunuz müsaitse iphone6s e geçin

• blueeyes638 B kullanıcısına yanıt
    i6s plus ve i5 kullanıyorum i6s plus için ios 9.1 problemsiz takılma vs bir sorun yaşamadım ancak i5 için aynı durum söz konusu değil sorun yaşadım 9.2 beta sürümlerini kullanıyorum. Sonuç olarak farklı cihazlarda 9.1 performansı farklı o yüzden kullanıcıdan kullanıcıya farklı yorumlar almak normal
  • Bu uygulamaların iTunes ile yedeklenemediği doğru mudur ?
    Az önce birinden duydum. Hiç yedekleme alan biri de değilim ama cidden saçma olmuş olur.

• Evet uygulamaları yedeklemez oldu. itunes güncellemesinden sonra ortaya çıktı sanırım
  • quote:

Ben eğer iOS 9 adam olmazsa Z3 ya da One M8'e geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz? Şuan cihazım 5S

i5 ve i6 kullanıyorum; veri ve kişisel güvenliğe pek önem vermesem ( telefonu magazin amaçlı kullanacak olsam) kesinlikle iPhone almazdım!
    Elinde iPhone ile gördüğüm, Facebook, whatsapp, instagram vb. Sosyal sitelerden çıkmayan ve oyun oynayan yeni yetmeleri gördükçe gülüyorum şu an.
    Sanırım akıl dağıtılırken bu tipler wc'de imiş!
    Artık stabilite olarak android telefonlar da iPhone dan geri kalır gibi değil ki hatta bazıları daha bile hızlı. Fiyat olarakda aralarında ciddi farklar var (ilk çıktığı an değil birkaç ay sonra alınırsa).
    O yüzden telefonunu hem iş hem özel yaşamda kullanmayı düşünmeyen her kullanıcı için kesinlikle android alınabilir diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm beta sürümlerinin kaç gun kaldığını ve finalin ne kadar surede çıktığını takip edebileceğiniz güzel bir site.

http://www.thinkybits.com/blog/iOS-versions/

• quote:

Hocam merhabalar, benim yaklaşık bir kaç ay önce yaz tatilinde telefonum çalındı ve aklıma gelen herşeyi yapmama rağmen hiçbir ses seda çıkmadı. Telefonu kapattırdım ve kendime bir z3 aldım. İlk başta endişeliydim Android işletim sistemi kullanıyor diye ve İos stabilitesine alıştığım için beklentilerim de bir hayli yüksek idi. Telefonu ilk elime alıp kullanmaya başladığımda sanki telefon Android temalı iOS gibiydi. İnanamadım cidden 5S kadar hızlı stabil bir telefon olduğuna. O gün bugündür halen telefonun hızına ve yavaşlamamasına şaşıyorum. Güncellemeri Ota üzerinden yüklememe rağmen tık bile demeden tam gaz devam ediyor. Şuan 5.1.1 yüklü ve marshmallow sürümü uygulama izin yönetimi ve doze Mode gibi birçok yenilikler gelicek. 5S'de 8.1,8.1.1,8,1.2,8.1.3,8.2,8.3,8.4,8.4.1 ve 9 beta kullanmış biri olarak ne yazık ki sadece üç sürümün stabil ve sorunsuzca çalıştığını söyleyebilirim hemde İtunes ile dfu Mode ile yedekleme yapmadan güncellemeleri sıfırdan yükleyerek bile. Yani kısacası anlatmak istediğim şey şu ki hız konusunda ve kullanıcı deneyimi konusunda z3 ile memnun kalırsın. Ben şahsen iOS'un 6. sürümü ile birlikte öldüğünü düşünüyorum. M8'i kullanmadığım için onun hakkında bir şey söyleyemem. Sormak istediğin veya merak ettiğin her hangi bir şey olursa pm atabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• Bugün gelir mi acaba 9.2 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Bugün gelir mi acaba 9.2 ?

gelmemesının sebebı yok yeter da artık salı sallanır çarşamba çarşafa dolanıra döndü
  • Baba Yaga kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen Z3'e biraz baktım ama M8 daha hızlıydı daha akıcıydı sakın yanlış anlamayın Z3 kasıyordu falan demiyorum M8 sadece daha cezbediciydi. Ancak Z3'te en çok merak ettiğim nokta kulaklık çıkışı yüksek mi iPhone bu konuda çok iyi M8'de gayet iyi ancak Z3 hakkında bu konuda hiç bir fikrim yok ve daima yüksek sesle müzik dinleyen biriyim zamanında sırf bu nedenden dolayı iPhone'a geçmiştim.

• Elaaavvv yokmu bunların kimsesi işten yeni geldim sabah yazdım üstüne 3 sayfa ilerlemişsiniz forum aktif kutluyorum beyler 9.2 kasıyom nolur final çıksın

• Ne tıkırtı var ne sıkırtı

• Saat 20:00i görmemiz lazım beta 5 çıkarsa yıkılırım

• beta 5 çıkarsa ben:
  • Son 1 saat. İş bu ya, herkes 9.2 bekliyor diye bugün de çıkarmayacaklar. Tahminim 9.2 de pek stabil bir sistem olmayacak.

Yani bugün de final sürüm gelmezse apple ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyor demektir. iOS 7'den bu yana 2 ileri 1 geri gidiyoruz. Sonumuz hayrola

Çok karamsarım bugün için

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BellatRixess -- 2 Aralık 2015; 19:07:54 >
  • 
Sayfa: önceki 10071008100910101011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.