Şimdi Ara

ios 9.3.3 jailbreak kaybetmek üzereyim yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 aydir ios 9.3.3 jb kullanıyorum telefona format atmamıstım uzun zamandır baya bir ağırlasmıstı cihaz. neyse cydıa eraserı kullanarak sıfırlayacaktım ama yanlıs bır işlm yaptım sanırım cıhaz sıfırlanmadan ıcındekıler sılındı su an bombos ekranda beklıyor cıhaz. menude hıcbır sımge yok ne denedıysem gelmedı napmam lazım sımdı shsh kaydı falan alabılır mıyım yardım beyler :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitti kardeş geçmiş olsun

Aynısı başıma geldi

Çözüm yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam anlamiyla ayni sorunu yasadim gecen ay. cydia eraser ile sifirlama yaparken yarisinda hata verdi bos ekranda kaldim. 24 saat ugrastim ve sadece pp uygulamasiyla yuklu appler ekrana geldi ancak ayarlar, mesajlar gibi ana telefon uygulamalari silinmis. binlerce yol denedim ancak çözümü yok. ios 10'a yükselttim. geçmiş olsun. vakit kaybetmeden ios 10a gecebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/5k42n3/discussionthere_is_a_way_to_fix_your_phone/

şunu bi denermisin.zaten yapacak pek şey kalmamış.

Instructions: 1. Go to icloud.com 2. click on find my iphone 3. erase all data. (this will reset your phone but you will still be on ios 10.1.1) I personally tested this. once you re-jailbreak make sure to set up openssh incase something like this happens again

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephisto1 -- 24 Aralık 2016; 22:4:32 >
  • İos 10.2ye gecmek zorunda kaldim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.