Bildirim
~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (607. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: special one
arkadaşlar 8.1.2de linktuneste şarkıyı aratıyorum ,şarkılar çıkıyor, indirme tuşuna bastığım zaman uygulamadan atıyor çözüm ?
Reklamları engellemek için cracktool veya benzeri bir Şen kullandıysan bunu hep yapar
Çare, uninstall ve yeniden install
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Baya bi uğraşacam ben bu jb ile heralde 😁 şimdi de 3g internet bağlantısı açılmıyor. Wifi den bağlanıyorum ama hücresele girip açıyorum 3g seçiyorum geri geldiğimde 2g oluyor kendi kendine mobil internet bağlantısıda yok 😞
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinultraslan -- 22 Ocak 2015; 0:08:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Classicswitcher tweakını deneyen varmı? Bende çalışmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: turbetfur2
Classicswitcher tweakını deneyen varmı? Bende çalışmadı.
kurduktan sonra ayarlara girip enabled yapın sonra respiring yapın çalışır. -
Arkadaslar merhaba 5s var geekbench 3 testi yaptım durum baya kötü bu sonuc acaba jb yaptıgım ıcın mı ?quote:
Orijinalden alıntı: iFenix
PanGuTeam : There is no Cydia since it's not compatible with iOS8 yet. But we already contacted @saurik and we will bundle Cydia after it's updated.
normal 5s için sonuclar 2binlerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihbyk -- 22 Ocak 2015; 0:32:02 >
-
Arkadaşlar ekran ışığı kapanırken daha kısık yani yavaş kapanmasını sağlayan bir tweak var mıdır?
Bu byta font tweak özelliği ne kattı ? Bi bilgisi olan varmi ? @iFenix
ios daki bir bug bence. Telefonu kapatın bir gece sabah açtığınızda düzelmesi lazım olmazsa sıfırlama yapın. Telefonunuz uyku moduna geçmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: EvReN 7
Arkadaşlar ekran ışığı kapanırken daha kısık yani yavaş kapanmasını sağlayan bir tweak var mıdır?
Springtomize'de Kilide Alırken Kapanış Animasyonları mevcut deneyebilirsiniz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: taskinfener
Sanırım Yayınlanan Font'un Kalın, ince, eğik ayarlanması için Yayımlanmış olabilir :) -
appbuton'u güncelledim ana ekrandaki yuvarlak simge kayboldu neden olabilirquote:
Orijinalden alıntı: iFenixquote:
Orijinalden alıntı: taskinfener
Sanırım Yayınlanan Font'un Kalın, ince, eğik ayarlanması için Yayımlanmış olabilir :)
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar ipad mini kullanıyorum .
Örneğin safariyi kullanırken ekranın bi kısmında facebook uygulamasını kullanmak istiyorum , bir nevi çoklu ekran gibi varmı böyle. Bi tweak , gerçekten çok lazım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: foreveriphone
appbuton'u güncelledim ana ekrandaki yuvarlak simge kayboldu neden olabilir
Malesef Ben Kullanmadığım İçin Soruna Cevapsız Kalıyorum Kalora'ya ve Diğer Arkadaşlara Yönlendiriyorum Seni :) -
quote:
Orijinalden alıntı: james1907
Örneğin safariyi kullanırken ekranın bi kısmında facebook uygulamasını kullanmak istiyorum , bir nevi çoklu ekran gibi varmı böyle. Bi tweak , gerçekten çok lazım
ReachApp Tweak'i Bir Nebze de Olsa İşinizi Görecektir :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: iFenix
quote:
Orijinalden alıntı: james1907
ReachApp Tweak'i Bir Nebze de Olsa İşinizi Görecektir :)
Sen olmasan bu jailbreak işe yaramayacak Allah razı olsun :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Yarin çıkar ozaman bir iki saate küreklenir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X