Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oldukça güzel aslında ama tabi sizin tercihiniz, içinize sinmediyse :)
    hangi sürümde yapmıştınız?
  • ios 6 complete
    classicdock
    classicbadges
    foldericons
    ios6 classic battery (alkaline)
    ios'in kendi ayarlarından kalın metin
    sixbar (@Tunyukuk hocamın katkılarıyla)

@Sanogo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ðaeðalus -- 15 Aralık 2014; 22:51:06 >
  • SixBar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    hocam ios 8'de çalışmadığını sanıyordum. çok teşekkürler
    Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirme için

• quote:

Orijinalden alıntı: Ðaeðalus

hocam ios 8'de çalışmadığını sanıyordum. çok teşekkürler

Hocam son olarak foldericons yükledim ama klasör görünümünü nasıl değiştiricem bulamadım.Onu nasıl hallederim
  • Fenix hocam bu tweak iOS 8de calismiyor mu bi yardımcı olurmusunuz ?
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

oldukça güzel aslında ama tabi sizin tercihiniz, içinize sinmediyse :)
    hangi sürümde yapmıştınız?

ios 7 hocam
  • Şimdilik sorunsuz çalışıyor evet

Şardaki telefonu sarja bağlayın diyor bu seferde ama yedeği aldı hocam şimdi bu yedeği bilgisayaramı alayım yoksa olası bir restoreden sonra programı tekrar kurduğumda kendisi otomatikmi yüklüyor sunucusundan backup'ı programın çalışma mantığı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

Bende alacağım bugün öğlen artık paypalda para kalmadı hocam deneme yaptın mı sorunsuz çalışıyormu alma ve göndermede

Evet Deneme Yaptım Sorunsuz Hocam :)
    Bu Arada Kontrol Merkezine de Hızlı Erişim Eklenmiş :)

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

hocam şu kontrol merkezini hangi uygulama ile bu hale getirdiniz

• Ios6 unlock ekranı nasıl yaparım
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim, fakat ilk kez jailbreak yapacak biri olarak şuan 1. mesajda yazılanlardan malesef bir şey anlamadım. Belli başlı terimler var fakat bunlar ilk kez jb yapacak biri için anlaşılmaz şeyler. O yüzden "Nasıl yapılır" gibi bir kısım oluşturup terimleri, basitçe yapılışını, kullanımını, gerekli linkleri paylaşırsanız sevinirim. Çünkü yukarıda bir sürü link var. Hangisi 8.1.2 JB programının linki, onuda anlamış değilim. Saygılar
  • klasör oluşturduktan sonra klasöre basılı tutun. sol üstte silme işaretinin yerinde ayarlar butonu göreceksiniz. butona tıklayın backgrounda girin en altta ios 6 folder var onu seçin. ancak ios 6 görünümlü klasöre tıkladığınız zaman normal ios 7/8 blurlu modda açacaktır. onun için şu an sadece klasör arkaplanını saydamlaştırarak çözüm bulabildim. 6'in aynısı olmuyor ama blur gidiyor en azından.
  • quote:

Şardaki telefonu sarja bağlayın diyor bu seferde ama yedeği aldı hocam şimdi bu yedeği bilgisayaramı alayım yoksa olası bir restoreden sonra programı tekrar kurduğumda kendisi otomatikmi yüklüyor sunucusundan backup'ı programın çalışma mantığı nedir

hocam pkgbackup in cracklisi problemli calisiyor. en iyisi satin almak. ben satin aldim. restore dan sonra 5 dk icinde tum yedekler geri geliyor:-)
  • classiclockscreen
  • quote:

klasör oluşturduktan sonra klasöre basılı tutun. sol üstte silme işaretinin yerinde ayarlar butonu göreceksiniz. butona tıklayın backgrounda girin en altta ios 6 folder var onu seçin. ancak ios 6 görünümlü klasöre tıkladığınız zaman normal ios 7/8 blurlu modda açacaktır. onun için şu an sadece klasör arkaplanını saydamlaştırarak çözüm bulabildim. 6'in aynısı olmuyor ama blur gidiyor en azından.

Çıkmıyor ayarlar işareti

• Ben baktım ios 6 gibi olmuyor bari modern sekilde soyle yaptım :)

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Ayarlarda only plugged in... Seçeneğini deaktif edin yoksa belirlenen olan kadar şarj varsa yada şarja takılıysa yedekleme yapar
    Uygulamanın içindeki ayarlara girdiğinizde de yedekleme yükleyeceğiniz yeri seçebilirsiniz. Bulut dosyalama seçenekleri de mevcuttur resmini ekliyorum. Ben bulut hesaplarına yedekliyorum en kolayı o

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyukuk -- 15 Aralık 2014; 23:50:06 >

• halted__ kullanıcısına yanıt
    Tamamdır o zaman alalım hocam programın çalışma mantığını anlayamadım ben yedeği nereye atıyor tweak
  • 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.