Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet imza açık halen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • Gosson kullanıcısına yanıt
    ZodTTD&MacCitide birçok varyasyon mevcut;
    4x3
    4x4 vb devam ediyor icon yerleşimiyle alakalı pek çok seçenek var direkt yazdığım gibi aratın

• Hocam core F gösteriyor nasıl C yaparız tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: princejohnny

JB ne zaman düşer hocam

Hocam Takip Ediyoruz Ama 8.2 İçin Olan TaiG Çalışmalarının Önüne 8.1.2'yi Sürdüler Artık Önümüze Yem mi Attılar Yoksa Tuzak mı Bilemeyiz :)
    Ama Kısa Süre İçerisinde Çıkacaktır Fazla Uzatmazlar Sanırım :)
  • --caner-- kullanıcısına yanıt
    İpad mini ye uyumlumudur acaba?
  • arkadaşlar 8.1.1 yüklü ve jbli cihaz itunes üzerinden direkt 8.1.2 yüklesem bir sorun olur mu acaba ve 8.1.1 e bir daha geri dönebilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric2323

arkadaşlar 8.1.1 yüklü ve jbli cihaz itunes üzerinden direkt 8.1.2 yüklesem bir sorun olur mu acaba ve 8.1.1 e bir daha geri dönebilir miyim

Hocam Şuan İmzalar Açık 8.1.1'e Tekrardan Geri Dönebilirsiniz Ama 8.1.2 İçin JB Malesef Yok :)
  • 8.1 jb 2 gündür şebeke problemi yaşıyorum telefon çekmiyor acaba jb den kaynaklı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: cedric2323

arkadaşlar 8.1.1 yüklü ve jbli cihaz itunes üzerinden direkt 8.1.2 yüklesem bir sorun olur mu acaba ve 8.1.1 e bir daha geri dönebilir miyim

Hocam Şuan İmzalar Açık 8.1.1'e Tekrardan Geri Dönebilirsiniz Ama 8.1.2 İçin JB Malesef Yok :)

imzalar kapalı olsa dönemez miyim? yani 8.1.2 jb olmadığını biliyorum bir de hocam 8.2.b yi paylaşmıssınız onu cihaza nasıl yükleyebilirim bir de ilk dediğim gibi 8.1.2 yi direkt yüklesem itunes dan sorun olmaz değil mi yıllardır hep andoroid kullandım mazur görün sorularımı :)
  • cedric2323 kullanıcısına yanıt
    sorun olmaz dönersin imzalar açık daha. ama yedek al unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ðaeðalus

sorun olmaz dönersin imzalar açık daha. ama yedek al unutma.

yedek aldım herhalde ama tam emin değilim geri dönüş işi nasıl olacak peki
  • cedric2323 kullanıcısına yanıt
    Telefonunun markasına göre ipsw dosyasını indireceksin bilgisayara. Her model için iki farklı tür olur. Sen cdma (global) olanı indireceksin. Sonra itunes ten shift+Geri yükle ye basıp gelen menüden kendi indirdiğin ipsw dosyasını seçip onu yükle.(bilg macse shıft yerine alt a bas)

• Hocam Velox 2 Geldiğinde Bir İşaret Atarsan :) Çok Makbule Geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ðaeðalus

Telefonunun markasına göre ipsw dosyasını indireceksin bilgisayara. Her model için iki farklı tür olur. Sen cdma (global) olanı indireceksin. Sonra itunes ten shift+Geri yükle ye basıp gelen menüden kendi indirdiğin ipsw dosyasını seçip onu yükle.(bilg macse shıft yerine alt a bas)

tamam hocam çok teşekkürler
  • Arkadaşlar daha önce sordum ama cvp veren olmamış. 8.1.1 de JB yapınca cydia yükleniyor mu telefona yani tweak yükleyebiliyormuyuz?
    Şu an telefonum 7.1.2 ve JB li. 8.1.1 yükleyip JB yapsam bi eksiklik hissedermiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Arkadaşlar daha önce sordum ama cvp veren olmamış. 8.1.1 de JB yapınca cydia yükleniyor mu telefona yani tweak yükleyebiliyormuyuz?
    Şu an telefonum 7.1.2 ve JB li. 8.1.1 yükleyip JB yapsam bi eksiklik hissedermiyim?

Evet Hocam Cydia Yükleniyor,
    Uyumlu Tweak'leri Kurabilirsiniz,
    7.1.1'de Kullandığınız Bazı Tweak'ler 8.1.1'e Belki Güncellenmemiş Olabilir,
    Eksiklik Hissedeceğiniz Tek Şey Tweak'ler Olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: L u g a l

Hocam Velox 2 Geldiğinde Bir İşaret Atarsan :) Çok Makbule Geçer

Tabiki de Hocam Ne Demek Yeter ki Çıksın Zaten Güncellenen Tweak'lere Arada Katıyorum Seni :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 10 Aralık 2014; 1:16:20 >
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    ios 6 da velox olarak geçiyor kullandım baya güzeldi umarım farklı özellliklerle ekranı büyüyen 6 ve 6+ için baya kullanışlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: L u g a l

ios 6 da velox olarak geçiyor kullandım baya güzeldi umarım farklı özellliklerle ekranı büyüyen 6 ve 6+ için baya kullanışlı olur

iOS 6'da Bende Kullandım Gayet Kullanışlı Tweak :) Elbet Eklemişlerdir Bekleyip Görelim :)
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.