Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erturrk

Status bardaki simgeleri hangi tweak ile yaptınız acaba hocam?

open notifier ios7 pack ve protean ile yapılıyor :)
  • arkadaşlar htc nin ana ekranındaki gibi saat ve hava durumunu gösteren ios 8.1.1 sürümüyle uyumlu tweak var mı?
  • Şimdi önce hangi tweaki kuruyoruz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • foreveriphone kullanıcısına yanıt
    Evet ama spotifydeki müzikleri download etmeyi sormuştum hocam ben

• Erturrk kullanıcısına yanıt
    edilmiyor hocam edilmiyor premium kullanılıyor kalite falan ama çevrimdısı dinle diyince indirmiyor geri kapatıyor çevrimdısını
  • quote:

eğer download etmek istiyorsan deezer yukleyıp cydıadan dezet3et yukleyeceksın aynen spotıfy gıbı zaten tek farkı deezer bu sayede download yapabiliyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

quote:

eğer download etmek istiyorsan deezer yukleyıp cydıadan dezet3et yukleyeceksın aynen spotıfy gıbı zaten tek farkı deezer bu sayede download yapabiliyor ..

Eyvallah üstad böyle bir cevap bekliyordum

• Bedeviii kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef bizde deezeri yükleriz o vakit

• LinkStore for iOS 8 will be released in the next hours. I hope you enjoy it! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 6 Aralık 2014; 15:03:46 >
  • Erturrk kullanıcısına yanıt
    Hocam deezer ve spotify'den direkt şarkı indiremezsiniz onların müzik formatları klasik formatlardan değil çünkü spotify ve deezere bağlılar online dinlemenizi sağlıyorlar radyo gibi düşünün ancak çalan şarkıyı kayıt edersiniz başka programlarla ama kalite bozulur tabi
    Edit: Bu mesaja eksi veren arkadaşlar deezer ve spotifiyden nasıl şarkı indirip müzikçalara attıklarını söylerlerse forum, türkiye ve dünyanın yıkılacağını düşünüyorum.Adamlar spotify ve deezer'in online belleğine sarkı indirip offline modda dinlemeyle şarkıyı müzikçalara atmayı aynı şey sanıyor allahım aklıma ve keçilerime mukayet ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveriphone -- 6 Aralık 2014; 23:06:23 >
  • 8.1.1 için appsync var mı? bitane bulabildim sorunlu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aitheph -- 6 Aralık 2014; 15:20:39 >
  • 'Appsync Unified' çalışıyor, kurduktan sonra ilk seferde çalışmamıştı bende, telefonu yeniden başlattıktan sonra sorunsuz kullanıyorum şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbtt

'Appsync Unified' çalışıyor, kurduktan sonra ilk seferde çalışmamıştı bende, telefonu yeniden başlattıktan sonra sorunsuz kullanıyorum şimdi

repo su neydi hocam?
  • http://repo.biteyourapple.net/ burdakini kullanıyorum ben, diğer repolarda da vardır mutlaka

• arkadaşlar kontrol merkezinde 3g ve 2g arasında geçiş yapabileceğim tweak var mı?

1-2 tane denedim hücresel veri kapatma var ama 3g/2g geçişi yok
  • Yeni ls ve hs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihanCerav -- 6 Aralık 2014; 16:17:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CihanCerav

Yeni ls ve hs

Hacii o avradıı hango repoda buldun 👀

• Yeni Çıkan ve Güncellenen Tweak'ler :

New: TGAnyFiles 1.0-1
    New: Acapella 1.0-1
    New: ColorY0urBoard8 (iOS 8 & 7) 1.0-1
    New: Predix 1.0-3

Updated: OneSimCard Direct 3.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 6 Aralık 2014; 16:41:11 >
  • quote:

Şimdi önce hangi tweaki kuruyoruz hocam

farketmez, ama ayarları ve kurulumu iphone'cu arkadaşım yaptığı için maalesef yardımcı olamıycam..ama kurcalarsan muhtemelen çözersin :)
  • Hocalar LG' deki gibi ekrana çift tıklama ile ekran kilidin açan tweak var mı?

• 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.