Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
451.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: merenkisa

Telefonu iPad gibi yatay olarak kullanmamı sağlayacak bir tweak varmı acaba?

Upscale - LitteleBrother İkisinden Birisini Kurabilirsiniz :)

Ikisini de denedim ama sadece Çözünürlük Değiştirme çıktı onlarda. Sbrotator da ana ekranda ve kilit ekranında çalışmadı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 haftadir takip edemiyordum 8.1.1 e de jb cikmis ben 8.1 deyim. Tage ve Ccsettings guncellendi mi acaba 8.1.1'e. Onceki sayfalara baktim da goremedim. Ona gore gecis yapicam

• Cevaplar için teşekkürler bu zamana kadar hiç kullanmadığım için ikisini ayrı ayrı versiyon sanmıştım, normal ve pro gibi. Sanrım crackli versiyonu yok, incelemelerini izleyeyecem beğendirsem satın alayım bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 4 Aralık 2014; 20:10:58 >
  • quote:

quote:

quote:

Ikisini de denedim ama sadece Çözünürlük Değiştirme çıktı onlarda. Sbrotator da ana ekranda ve kilit ekranında çalışmadı hocam

Sbflip'i deneyebilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

Hocam Ben LittleBrother'ı Satın Almıştım iPad'dekinin Aynısı,
    Lisanslanmadığı İçin Sıkıntı Çıkarmış Olabilir :)
  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    Hocam neyi kaldırdın komple jailbreaki mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Ben LittleBrother'ı Satın Almıştım iPad'dekinin Aynısı,
    Lisanslanmadığı İçin Sıkıntı Çıkarmış Olabilir :)

Arkadaşın dediğini denedim oldu Sağolun yine de :)

• H@mdilli kullanıcısına yanıt
    Aman 8.1 de kal. Ben 8.1.1 e geçtim şarj %20 daha çabuk bitiyor. Telefon iphone 5 bu arada

• Hayır o kullanım detaylarını gösteren tweak varya onu
    DetailedBatteryUsage yanlış hatırlamıyorsam.
  • westlain61 W kullanıcısına yanıt
    meşgul olduğumdan anca şimdi cevap yazabildim hocam. eğer ios>=7 ise flex 2 yi kuracaksınız. ondan sonra dediğim gibi yaparsınız. ben de bu gün ya da yarın flex'e tweak i yüklerim. olmadı oradan indirir aktifleştirirsiniz.
  • Ya benim şarjım çok hızlı gidiyor restore ve reJB den sonra bile çok bi düzelme olmadı var mı kullanmam gereken bi tweak? Acil yardım valla teli 2 aydır kullanıyorum şarj gitti :((
  • Arkadaşlar JB çok şarj yermi yoksa ben ilk günden oyun oyna müzik dinle falan diye çokmu gitti ?
    edit : birde jailbreak ile zil sesini değiştirmenin kolay bi yolu varmı araştırdım ancak bulamaıdm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymyWILL -- 4 Aralık 2014; 21:53:51 >
  • Restore ettikten sonra birkaç şarj gözlemleyin restore etmek kalibrasyon yapar benzeri birşey okumuştum kaynak bulabilirsem de paylaşırım. Ayrıca restore +Jb yapınca olağanın çok üstünde kullanılıyor telefon doğal olarak Cydia kullanımı, tweak işlemleri vb çok hızlı tüketiyor bataryayı

Peki ne yapmamı önerirsiniz bu önceden de böyledi battery doctor tarzı bişi kullanmama gerek var mı?
  • Bluetooth ile dosya transferi özelliğini sağlayan "AirBlue Sharing" programı üzerinde çalışıyormuş Eric Day. 8.1.1 için uyumlu hale getiriliyor. Yakında çıkabilir.
  • alicans35 kullanıcısına yanıt
    Bu güzel epeydir haber yoktu yazardan

o kadar güvenilir değil diyorsun yani.
  • Biraz gözlemleyin Jb ayarlamaları bitip normal kullanıma geçince değerlendirirsiniz.

• Benim fikrim bu
    Önceden 5.5 saat civarı kullanım süresi alırken 8.1.1 + Jb ile görünen 6.5 saat minimum ve stabil değildi. Bu görüntüyü aldıktan sonra birkaç tane daha almıştım kullanım düşmüştü ilginç işte
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

İphone 6 ile televizyon kapatabilir miyiz? Yani kızılötesi muhabbeti varmı bizde

• 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.