Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca temiz bir kurulu için ıos 8.1 güncellemesini ipsw dosyası ile yaptım ve telefon şuan için sıfır gibi yani yedekleme almaya gerek yok gibi sadece rehberimi yedekkedim ıcloud dan..akşama az kaldı jailbreak için ve tatlı bi heyecan sardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • endyfox E kullanıcısına yanıt
    Bende ki tum tweaklar stabil calisiyor en ufak bi cakisma, sorun, uyumsuzluk olmadi. Lakin ayni ozellikleri iki ayri tweakta kullanirsan cakisma yapabilir buna dikkat etmen lazim

• Biri bana da yardim etsin lutfen. 25pp acilinca kapaniyor. Vpn programlari acilinca kapaniyor. Lutfen biri bana da yardim etsin

• Apex 2 Güncellenmek Üzere Cydia'ya Gönderildi Yeni Güncellemeler İle Apex 2'de iOS 8 için Geliyor :)

Apex 2 v1.0.11 with iOS 8.1 support has been submitted!
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    süper haber convergance'den haber varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

PwnTunes for iOS 8 Lisanslanma İşlemleri Başarılı :)

Kalora Kardeşim Repoya Alabiliriz..

Crack Deb File by Julioveme: com.spiritoflogic.pwntunes.ios8cr

Hocam ilgin için teşekür ederim.Konuyla ilgili mail attım dün ama dönüş yapmadılar henüz. Eğer yarına kadar bir dönüş olmazsa bunu kuracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

süper haber convergance'den haber varmı ?

Valla Hergün Haber Bekliyorum Ondan :)
    Satın Almıştım Favori Tweak'lerimden Birtanesi :)
    Umarım Bu Hafta Yada Diğer Hafta Gelir Bir Kaç Düzeltme Vardı Son Yazdığı Twitte Bakalım Artık ne Zaman Gelecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

quote:

PwnTunes for iOS 8 Lisanslanma İşlemleri Başarılı :)

Kalora Kardeşim Repoya Alabiliriz..

Crack Deb File by Julioveme: com.spiritoflogic.pwntunes.ios8cr

Hocam ilgin için teşekür ederim.Konuyla ilgili mail attım dün ama dönüş yapmadılar henüz. Eğer yarına kadar bir dönüş olmazsa bunu kuracağım.

Keşke Birşey Yapsalar Bir Yanlışlık Olmuş Deseler Çünkü Satın Almışsınız,
    Neyse Ben Kurdum Test Ettim Hızlı ve Sorunsuz Herşeyi Atabiliyorum :)
    Önceleri Kullanmazdım Ama Gerçekten Pratik yapabiliyorsunuz işlemleri:)

bende satın aldım isx7'yi bırakıp ona gecmiştim. bakalım sabırsızlıkla bekliyorum yeni sürümde interactivemessage desteğide gelceği yazıyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

bende satın aldım isx7'yi bırakıp ona gecmiştim. bakalım sabırsızlıkla bekliyorum yeni sürümde interactivemessage desteğide gelceği yazıyodu.

Aslına Bakılırsa Bende Öyle Yapmıştım ISX7 Satın Aldım Ama Sonradan Convergance Daha Güzel Geldi Gözüme :)
    interactivemessage Gelse iyi Olur Aslında Yoksa Alternatif Tweak'ler Kuruyorduk Hepsini İçinde Barındırması ayrı bir hava katacaktır :)
    Auki - Coruia - Quick Replay Gibi Tweak'ler İle Teselli Buluyorduk :)
    Bakalım Çıksında bi :)
  • phone buzzer gibi başka tweak vardı. adını hatırlayan var mı?

• Başka bir repodan yükledim çalıştı.
    Simgeler beşgen şeklinde yuvarlak yapma ihtimali varmı?
    Edit: Use icon mask image yi inaktif yapınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labkamil -- 14 Kasım 2014; 15:28:33 >
  • Whish you could add more sharing options to iOS 8 multitasking? ContactHeads is here for you! A developer is needed!

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

phone buzzer gibi başka tweak vardı. adını hatırlayan var mı?

"callconnect" ios 8 uyumlu..ama diğer tweaklarda olduğu gibi bunda da telefonun titreşiminin açık olması gerekiyor :) bizzat kullanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

Başka bir repodan yükledim çalıştı.
    Simgeler beşgen şeklinde yuvarlak yapma ihtimali varmı?
    Edit: Use icon mask image yi inaktif yapınca düzeldi.

bildiğim kadarıyla yok ama güncellemelerle tema desteği bile gelebilir :)
  • SwitcherToggles. Yakında Bu Tweak'i Görebiliriz :)

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 14 Kasım 2014; 15:30:34 >

• quote:

SwitcherToggles. Yakında Bu Tweak'i Görebiliriz :)

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

bari bunda 3G olsun :)

iOS 8'in sahip olduğu nimetler sayesinde yaratıcı tweakler geliyor. Gayet güzel düşünce.
  • quote:

SwitcherToggles. Yakında Bu Tweak'i Görebiliriz :)

Kişiye göre değişir bu tabi ama. Açık konuşmak gerekirse bu tweakler ne gibi katkı sağlar. ben vaov diyeceğm tweak çok az şu anda. Hele bu tweak sadece m.t. ekranına kısayok ekliyorsa boş bi tweak. tabi bunlar bence :)

• beyler jb yaptım, cydia ikonu gelmedi, manuel olarak nasıl kurabilirim,
    pangu ikonu geldi onuda sildim :)
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.