Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 360 battery doctor da gelişme yokmu ios8 için güncellenecek mi.
  • ios 8.1'e geçmedim ama geçmeyi düşünüyorum kullananlar memnun mu cevaplarsanız sevinirim.
  • uygulamalara parmak izi ile girebilmeyi sağlayan programın adı neydi arkadaşlar unutmuşum yaw :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

Güncellenen Tweak'ler :

IntelliID 8.02.00
    MyWi 8.0 (iOS 8 Library) 8.00.04
    StopPlayin8' 1.0
    Circle Clock for iWidgets 1.0
    My3G 8.1.0
    MyWi 8 8.00.04
    MyWi OnDemand 8.00.04
    BackupAZ 1.5-1

Merhaba.Güncellenen tweak'leri 1.sayfanıza da ekleyebilir misiniz ? Ordan toplu olarak takip etmesi daha kolay oluyor. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrrr -- 7 Kasım 2014; 10:34:24 >
  • Upscale yükledim kaldırdım, Çözünürlük eskisine dönmedi, yardım :) telefon 4s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clax22

uygulamalara parmak izi ile girebilmeyi sağlayan programın adı neydi arkadaşlar unutmuşum yaw :)

Bioprotect

• Evet beyler, şuanda Jb gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Ücretsiz uygulamaları vs. nasıl indireceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan5561

Arkadaşlar telefonu komple iOS 6 gibi yapacak tweak varmıdır iOS 6 complete for iOS 7 çalışmıyor

Up

• Arkadaşlar safe moddan nasıl çıkıyoruz ? Tema kurdum safe modda açılıyor telefon.
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Okan DEMİR kullanıcısına yanıt
    Exit restart safe mode de sonra restart de

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre.-.

Exit restart safe mode de sonra restart de

diyorum ancak malesef çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhansen

Merhaba arkadaşlar, ben jb'yi kaldırmak istiyorum shift restore yapıyorum ama bir türlü olmuyor.Daha doğrusu oluyor ama şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.

yukarıdaki çizgiler bildirim geldiğinde olan çizgiler var ya o

yani ikisi birbirine paralel değil ve bu jb öncesi yoktu buda bende sinir bozucu bir durum yarattı

cihaz ipad

.
  • Arkadaşlar Exit Safe Mod diyorum, restart buttonuna basıyorum ancak kapatmıyor safe modu, tema değişmek istiyorum ancak malesef başarılı olamıyorum. Cydia yükleniyor diyor sürekli yardımcı olurmsunuz? İlk anda bunumu yaşayacaktık ya
  • Arkadaşlar Dock değilde menüyü 5 leyen tweak yokmu iOS 8

• Arkadaşlar Exit Safe Moddan nasıl çıkacağız yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan DEMİR

Arkadaşlar Exit Safe Moddan nasıl çıkacağız yardım

Safe moddan çıkmadan önce bu hatayı almanıza neden olan tweak ı kaldırmanız gerekli.Safe moddayken cydia yı açın (biraz geç açılabilir bekleyin)en son yüklediğiniz tweak ı kaldırın sonra respring atın safe modddan çıkmış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

quote:

Safe moddan çıkmadan önce bu hatayı almanıza neden olan tweak ı kaldırmanız gerekli.Safe moddayken cydia yı açın (biraz geç açılabilir bekleyin)en son yüklediğiniz tweak ı kaldırın sonra respring atın safe modddan çıkmış olursunuz.

Teşekkür ederim hocam!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

quote:

Teşekkür ederim hocam!

Rica ederim.

• Arkadaşlar kendiliğinden bir uygulama yüklenmiş cydia dan sildiğim halde menüde görünüyor cracktool diye bir uygulama, lütfen yardım edin ?

• Beyler snapper Çalışıyor ios8 denedim

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.