Şimdi Ara

iOS 8.4 den iOS 8,3e dönülür MÜ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya sorduk Beta falan dediler anlamadım birşey iOS 8.4 kullanıyorum Ip5s gold. imzalar kapalı falan diyorlar dönebilirsin diyorlar anlamadım valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İos 8.4 şu an beta(30 haziranda final bekleniyor). Şu an final versiyonu 8.3.
    Beta versiyonlardan final sürümlerine her zaman geri dönüş yapılabildiği için şu an 8.3 e dönebilirsin. 8.3 final olduğu için imzaları açık. 8.4 ün finali çıkınca 8.3 ün imzaları bi müddet sonra kapatılır dolayısıyla o zaman geri dönemezsin ama şu an için dönebilirsin sıkıntı yok

• Çok teşekkür ederim birader ben nasıl dönücem peki iOS 8.3 indirip iTunes den yüklüyorum dımı, birde sence iOS 8.3 e dönüp jailbrek yapmam mi mantıklı yoksa 8.4 de kalmam mi ?

• Arkadaşlar 8.4 normal Kullanıcılar için hangi tarihte çıkacak acaba?

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    muhtemelen yarın hocam yani salı günü. çünkü hep 30'u deniyordu şu wwdc konferansında
  • Evet cihazın için paylaşılan ios 8.3 ipsw(yazılım) dosyasını indirip itunes ile shift+restore edeceksin.
    Şu an 8.4 beta kullandığın için stabililite sorunu olabilir sonuçta beta.
    Ben senin yerinde olsam 2 gün daha beklerim ios 8.4 final sürümü çıkacak. Eğer taigin veya başka bir jailbreak aracı çıkarsa ve bu versiyonu jailbreak yaparsa 8.4 final sürümüne geçerdim ve 8.4 finali jailbreak yapardım. Eğer 8.4 için jb aracı çalışmazsa ios 8.3 e güncellerdim onu taig ile hailbreak yapardım yani salı gününü bekle herşey o zaman belli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: merenkisa

muhtemelen yarın hocam yani salı günü. çünkü hep 30'u deniyordu şu wwdc konferansında

Eyvallah hocam saolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8.4 çıkar çıkmaz 8.3 ün imzaları kapanmaz bir kaç gün bekliyorlar ondan sonra kapatılıyor imzalar, dolayısıyla salıdan sonra 8.3 veya 8.4 arasında istediğini yükleyebilmen için biraz zamanın olacak zaten yani 8.3 veya 8.4 arasında tercih yapabileceksin

• aynen hocam en kötü 2-3 gün vakit oluyor o arada hemen bakarız artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.