Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
126.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %20 de kalma (-1101) sorunu bence İtunes sürümünden kaynaklanmıyor.Pc'ye Windows 7 format attım itunes (12.0.1.26) sürümünü yükledim, sorun devam ediyor..
  • Buseferde %50 de takıldı. Telefona reset atılcak diyor bir saattir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Hocam ALLAH senden razı olsun sabahtan beri uğraşıyorum bulamadım sayende yaptım çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz ismi Türkçe karakter içerdiği için sorun yapıyor olabilir mi?
  • arkadaşlar yeni konu açmak istemedim kusura bakmayın bir kaç sorum olacak jb ile ilgili.
    şimdi ben jb işlemini ilk kez yaptım %20 de takıldı. daha sonra yönetici olarak çalıştırınca duzeldi. ama şu an appstore dan ne bişey indirebiliyorum ne de güncelleyebiliyorum. bide jb yi yaptıktan sonra farkettim ki telefonumda çok az alan kalmış. bu nedenle telefonumu sıfırlayıp herşeyi baştan kuracam. şimdi ben telefonu sıfırladıktan sonra gerekli tüm programları indirip daha sonra tekrar jb yapacam da ya unuttugum bi program falan olursa ? o zaman tekrardan jb yi kaldırmam mı gerekecek programı indirmek için ? appstore a bağlanabiliyor içinde gezinebiliyorum ama iş bişey indirmeye gelince bu öğe şu anda alınamıyor diye uyarı alıyorum .
    yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolboxer

quote:

Orijinalden alıntı: Zombitch

quote:

Orijinalden alıntı: boolboxer

selamlar, yeni bir ios kullanıcısıyım. az önce iphone 6 yı 8.3 e güncelleyip JB yükledim. şimdi hangi adımları izlemem gerekiyor app store dan ücretli uygulamaları free indirebilmem için vs?

beklemen lazım biraz şuan stabil hale gelmedi 1 hafta içinde herşey yerine oturur.

teşekkürler. ilave program vs. kurulumu yapmıyorum yani.

yok program yüklemeniz gerekecek fakat şuan 8.3 e güncellenmediği için boşuna uğraşırsın. Uygulama içi satın alımları ücretsiz yapan program var "iapcrazy" ücretli uygulamaları ücretsiz yükleyebileceğin appcake var. tonla tweak var

• 4s imi jb yapamıyorum bağlantı koptu diyor.Halbuki telefon ile gelen orjinal kabloyu kullanıyorum.Ne yapayım arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leame

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim kusura bakmayın bir kaç sorum olacak jb ile ilgili.
    şimdi ben jb işlemini ilk kez yaptım %20 de takıldı. daha sonra yönetici olarak çalıştırınca duzeldi. ama şu an appstore dan ne bişey indirebiliyorum ne de güncelleyebiliyorum. bide jb yi yaptıktan sonra farkettim ki telefonumda çok az alan kalmış. bu nedenle telefonumu sıfırlayıp herşeyi baştan kuracam. şimdi ben telefonu sıfırladıktan sonra gerekli tüm programları indirip daha sonra tekrar jb yapacam da ya unuttugum bi program falan olursa ? o zaman tekrardan jb yi kaldırmam mı gerekecek programı indirmek için ? appstore a bağlanabiliyor içinde gezinebiliyorum ama iş bişey indirmeye gelince bu öğe şu anda alınamıyor diye uyarı alıyorum .
    yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler

Arkadaşa katılıyorum. Appstoreden birşey indirilmiyor? Sorunun çözümü?

• Ayrıca ifile i yükledim ancak ayarlar kısmında hiç bir şey gözükmüyor. İzlediğim videolarda ayarladan girip oradan bazı ayarlar yapılıyor. Acaba henüz jb tam oturmadigi için mi yoksa benim jb de bir sıkıntı mı var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugrul420 kullanıcısına yanıt
    dostum aynı sorunu bende yaşadım yüklemediğim itunes sürümü kalmadı. kesin çözüm diyorum itunes üzerinden yedeğini al temiz bir restore yap jb'ye merhaba de @tugrul420

• quote:

Orijinalden alıntı: Leame

Ayrıca ifile i yükledim ancak ayarlar kısmında hiç bir şey gözükmüyor. İzlediğim videolarda ayarladan girip oradan bazı ayarlar yapılıyor. Acaba henüz jb tam oturmadigi için mi yoksa benim jb de bir sıkıntı mı var ?

Hocam pardonda araştırmak veyahutta 1 kaç yorum bakmak bu kadarmı zor habire aynı şeyler yazılıyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: m.atess

dostum aynı sorunu bende yaşadım yüklemediğim itunes sürümü kalmadı. kesin çözüm diyorum itunes üzerinden yedeğini al temiz bir restore yap jb'ye merhaba de @tugrul420

Hocam son çare o sanırım.Mecbur deneyeceğim teşekkür ederim.
  • itunes 11.3.1.2 var şu an. jb yaparken sıkıntı olur mu Yoksa forumda paylaşılan sürümü mü kurayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevimoğlu

4s imi jb yapamıyorum bağlantı koptu diyor.Halbuki telefon ile gelen orjinal kabloyu kullanıyorum.Ne yapayım arkadaşlar ?

aynisi bana da oldu apple in uygulamalarini sil bonjour falan

• Suanda yapılır mı yoksa 1 hafta bekleyelim mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple driver hasn't diyor bu ya. itunes son olanı indirip kurdum. iphone a restore yaptım vs ama hala aynı şeyi söylüyor. win 8.1 64bit ve iphone 5 8.3
  • Benim bir sorum olacak. Mesela şimdi kurmayın diyenler var. Apple 8.3 imzaları kapatsa nasıl jailbreak yapacağız?

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrettiofemHalf -- 24 Haziran 2015; 17:32:03 >
  • 2 günlük uğraşın sonunda denemediğim şey kalmadı ama başardım.Sorunum %20 de takılıyordu ve 1100,1101 hatalarını veriyordu.
    Çince Taig aracını özellikler uyumluluktan Windows 7 yaptım,Yönetici olarak çalıştır'ı işaretledim,Engellemeyi kaldır dedim.(Bu işlemi İtunes için de yaptım.(12.0.1.26)
    Ardından cihazımın ismi Türkçe karakter içeriyordu onu düzelttim.
    Arka planda uygulamayı yenile özelliğini,Wifi,Parola,İcloud kaldırdım ve uçak moduna aldım.
    Sonunda oldu.
    Sistemim Windows 7 Ultimate 32 bit.
  • stabilite bozucu şarj yiyici ios 5,6,7,8.1 ile akıllandım sonunda yapmayın etmeyin.
  • al direk link yeni versiyon taig sorunsuz: http://uploadnet.co/0xwidsg1mbut
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.