Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
126.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gaara34

JB sonrası Appstore'dan uygulama güncellemede sıkıntı yaşayan oldu mu? Hiçbir uygulamayı güncelleyemiyorum şuan.

Şimdi farklı uygulama indirmeyi denedim, uygulamada indiremiyorum.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar ,da iTunes AppStore aç apple kimliği gir Güncelleme yap sorun çözülür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk yazısında ilgili çözüm paylaşılmıştır.
  • Benim appstore 'da patladı. Ne yapmak gerekiyor? Güncelleme yapamıyorum ve yeni app indiremiyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: solasguitarra

quote:

Orijinalden alıntı: iMuck

quote:

Orijinalden alıntı: omerfbc

Bu konu nisanda açıldı ve sadece basit bir soruydu? "JB NE ZAMAN ÇIKACAK?" bu konuyu ben büyütmedim herkes büyüttü. Ha bu arada sen neyine güvenip beni eleştriyosun??

Eleştiri kaldırabilecek bir yapıda değilsen böyle konu açıp da yarım yamalak bırakmayacaksın!

Mâlihun mâlihun selhevî selhevî kelkelbuvî kelkelbuvî
    mâhüm mâhüm mehâlikî mehâlikî kurûbi kurûbün
    hübüküm hübüküm hâmendi bi rabbi tevhîdi bi rabbi tevhîdi ve bi rabbi Yâsîn vel kurânil hakîmi ve ebâ
    Muhammed in seyyidil murselîne ihdırûnî ve etîûnî

Ahidname-i Süleyman bin Davud'u bilmeyen da'vet yapmaya asla kadir değildir. Cinler alemindeki Tapınak ifriti Azouzua yı peşinden yolladım. Emrinde 100.000 cin var. Geçmiş olsun.

Adam buyucu cikti, suyuna gidin, kizdirmayin

Ağa bir an konuyu karıştırdım ya...

Ne cini, ne alaka? burası jailbreak konusu idi? Bi tuhaf milletiz vAllahi:D

birde isimle gönderiyor. Bana bir zamanlar ki meşhur türk filmi "Tarkan"daki "Atıl kurt" repliğini hatırlat... Tövbe yahu...

• quote:

Orijinalden alıntı: castrozan

Konunun ilk yazısında ilgili çözüm paylaşılmıştır.

Teşekkürler.

• rds kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk yazısının sonlarında gerekli çözüm paylaşılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gıcılli

Ayarlar ,da iTunes AppStore aç apple kimliği gir Güncelleme yap sorun çözülür

dedikleriji yaptim olmadi

• gualtan99 kullanıcısına yanıt
    AppStore Türkiye mağazası gösteriyormu bazen testart yeterli gelmiyor parolayı gir cihazı kapat tekrar aç

• hocam kaçıncı sayfada valla bulamadım şu çalışan tweak listesini.bi yardımcı ol be arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: castrozan

Konunun ilk yazısının sonlarında gerekli çözüm paylaşılmıştır.

Teşekkür ederim işe yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gıcılli

AppStore Türkiye mağazası gösteriyormu bazen testart yeterli gelmiyor parolayı gir cihazı kapat tekrar aç

turk mantigi kapa-ac ile cozduk isi.Sagolun valla

• quote:

Orijinalden alıntı: hadebabam

quote:

Orijinalden alıntı: sadolayn

Cydia dan kurulan tweaklari ayarlarda goremiyorsaniz bunu kurun ifile ilehttp://218.7.130.136/fab1d1ea00000000-1435256667-3735151524/data3/apt.taig.com/debs/taiguntether83x.deb

Bunu nasıl kuracağımızı anlatabilirmisin ifile ile sana zahmet

Cydiadan ifileyi kur insanelyi repodaki calisiyor sonra cydiayi kapa verdigim linki tikla iphonedan safari ile acacaksin biraz bekle sag ustte i file ile ac car tikla sonra install de teli ac kapa duzelecek ayrica apt.taig.com bu sourceyi ekle guncellemeleri al bende ccsettings barrel swipeselection virtual home killvackground ****er tweakkari sorunsuz calisityor

• teşekkürler. itunes 12.0.1 64bit yükleyerek jb yaptım.
  • quote:

quote:

Cydia dan kurulan tweaklari ayarlarda goremiyorsaniz bunu kurun ifile ilehttp://218.7.130.136/fab1d1ea00000000-1435256667-3735151524/data3/apt.taig.com/debs/taiguntether83x.deb

Cydiadan ifileyi kur insanelyi repodaki calisiyor sonra cydiayi kapa verdigim linki tikla iphonedan safari ile acacaksin biraz bekle sag ustte i file ile ac car tikla sonra install de teli ac kapa duzelecek ayrica apt.taig.com bu sourceyi ekle guncellemeleri al bende ccsettings barrel swipeselection virtual home killvackground ****er tweakkari sorunsuz calisityor

• demiglace kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk sayfasında ilk yazının sonunda paylaşmıştım. Buradan ulaşabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Apt.tag source tam olarak bumu ekliyorum olmuyor bide ifilede aç diyince arşivden çıkartmı diyeyim yüklemi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Apt.tag source tam olarak bumu ekliyorum olmuyor bide ifilede aç diyince arşivden çıkartmı diyeyim yüklemi

Yukleme yani install sitah ekran cihacak sonunda kid 0 olmali unutma cydia arka planda kapali olacak safari ile acip i file ile install sonra kapa ac teli repo adresi apt.taig.com burdan afc yi kur islem tmm

• Konuyla ilgilendiğin için teşekkürler kardeş. İki gündür bunu bekliyorduk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.