Şimdi Ara

iOS 8.1'li iki cihazımda da yaşadığım hata (videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, konuyu açma sebebim hali hazırda iphone cihazınızı iOS 8.1 e güncellemediyseniz yeni sürüm çıkana kadar beklemenizi tavsiye etmektir. Videoyu iphone 6 cihazımla çektim ve onda yaşadığım bu sorunu 5S te de görünce videoyu yükleme isteği duydum.

http://www.youtube.com/watch?v=tTLU8eBpau4

• 8.1 mi 8.1.1 mi yanıltıcı bilgilendirme yapmışsınız. Son güncellemesi şu an itibari ile 8.1.1 olduğu için 8.1 demeniz yanıltıyor.
  • iOS 8.1 için yazdım 8.1.1 biraz önce çıktı ve inceleme fırsatım olmadı cihazlarıma kurup bu versiyondaki bilgilerimide aktaracağım.

Yeni sürüm yayınlandığına göre;

Bu video ios 8.1.ipsw flashlamak isteyenler için geçerlidir artık.
  • benim 8.1 yüklü 4s 16 gb cihazımda wifi sorunu baş göstermişti bende üstüne 500 tl daha ekleyip 2.el 32 gb 8.1 yüklü 5c aldımaşağı yukarı 5c bana 1300 tlye gelmiş oldu 18 ay garantisi var ama değişimden sıfır gelen cihaz bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü belki 8.1.1 de düzeltmişlerdir wifi sorununu lakin şuda bi gerçek donanımsal olarak daha iyi bi cihaza geçtiğim için stabilite ve hızda hatta oyun grafiklerinde yüklenme sürelerinde gelişmeyi çok açık görebiliyorum.
    Garanti de cabası işte 5 ile 5cnin donanımları aynıymış onu alınca öğrendim neyse hayırlısı zaten spigen kılıf ile kullanıyorum herkes 5mi aldın diye soruyo ilk olarak. sonra mavi kısmını gösteriyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellesh

benim 8.1 yüklü 4s 16 gb cihazımda wifi sorunu baş göstermişti bende üstüne 500 tl daha ekleyip 2.el 32 gb 8.1 yüklü 5c aldımaşağı yukarı 5c bana 1300 tlye gelmiş oldu 18 ay garantisi var ama değişimden sıfır gelen cihaz bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü belki 8.1.1 de düzeltmişlerdir wifi sorununu lakin şuda bi gerçek donanımsal olarak daha iyi bi cihaza geçtiğim için stabilite ve hızda hatta oyun grafiklerinde yüklenme sürelerinde gelişmeyi çok açık görebiliyorum.
    Garanti de cabası işte 5 ile 5cnin donanımları aynıymış onu alınca öğrendim neyse hayırlısı zaten spigen kılıf ile kullanıyorum herkes 5mi aldın diye soruyo ilk olarak. sonra mavi kısmını gösteriyorum bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    iyi takas yapmışsın de karlı çıkmışsın de içimi rahatlat
  • kellesh kullanıcısına yanıt
    İyi gibi . 5 mi diye soruyorlar anlaşılmıyor nasılsa demissin ya orada bir gülümsedim. Merak etme cihaz pişman etmez seni bir 3 yıl kullansan sonra değiştirsin muhtemel 5 te sadece ksasi güzel 5c daha güncel cihaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Bu sefer akıllandım ama güncelleme felan yapmam ben bu ayarda çalışmaya devam ederse iyi şarj süresinden memnun kaldım birde
    Kasa olarak evet aliminyum cam gayet şık ama olsun 5c plastikte olsa zarif yinede iyi niyet için sağol.
  • kellesh kullanıcısına yanıt
    Varsın iphone plastiği olsun cihaz yine de şık bence de zaten çoğumuz kılıfsız kullanmıyoruz bizdeki metal de ne oluyor bunlar önemsiz takmayın kafaniza hayırlısı olsun güle güle kullanma nasip olsun :-)

• ios 6 nın gözünü seviyim be bir tane daha arıyorum ios 6 lı iphone 5 satan varsa iletişime geçsin hakkı verilir merak etmeyin
  • Aksam 8.1.1 i iPhone 5s iPhone 6 ve iPhone 5 cihazlarıma yükledim. Yükleme aşamasında 3 cihazda da bir sorunla karşılaşmadım. Şuan ise yazılımsal olarak bir sorun göremedim , cihazlar gayet stabil şimdilik.

(Konu dışı : Bu arada iPhone 6 için beklenen whatsapp güncellemesi yayınlandı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilepat -- 18 Kasım 2014; 9:42:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1.1'de düzeldi mi hocam?

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    Hocam suan iOS 8.1de Bahsettiğim sorunların hiçbiri meydana gelmedi. Yani şuanki görünümüyle 8.1.1 iyi duruyor. Tekrar bu hatalarla karşılaşırsam geri dönüş sağlayacağım.

• mobilepat kullanıcısına yanıt
    sagolasin

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)

• 8.1.1 Sürümü yüklü olan iPhone 6 cihazımda yine Spotlight arama çubuğu ekranında yazılımsal sorunla karşılaştım yeter be adam akıllı bir Güncelleme versinler koskoca iOS bug çöplüğüne döndü
     iOS 8.1'li iki cihazımda da yaşadığım hata (videolu)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.