Şimdi Ara

iOS 8.1.3 Güncelleme İlerlememe Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar böyle bir sorunum var 4s te hız artışı oldu dediler eskisi gibi kasmıyor dediler JBli 8.1.2 li cihazımı itunese takıp güncelleye bastım. 1/3 ü ilerledi çubuğun yarım saat önce çubuk ilerlemeye başladı haka ilerlemiyor yada çok az ilerliyor ben farketmiyorum. Bu srounu yaşayan oldu mu ? Yardımlarınızı bekliyorum.

• Up
  •  iOS 8.1.3 Güncelleme İlerlememe Sorunu Buralarda biryerde takılı kaldı.

iOS 8.1.3 Güncelleme İlerlememe Sorunu iTunes ekranındaki ekran bu

iOS 8.1.3 Güncelleme İlerlememe Sorunu iOS 8.1.3 Güncelleme İlerlememe Sorunu

• Beyler iphonedonunhttp://www.iphonedo.net/7-1-2-guncellerken-dondu/ videosundaki gibi yaptım telefon kapandı itunes ve şarj cihazımın kablo resmi çıktı. PC de güncellenirken hata oluştu sıfırlanması gerekiyor dedi. Ben yedek almamıştım şimdi notlsr herşey gitti demi ? Rehberin yedeği var resimleride bugün pc ye aktarıp silmiştim whatsapp ve smsler gitti olsun okadar atık telefon yeniden o çubuk ekrana geldi kurulur mu busefer sizce ?
  • Sorun çözüldü. Telefon çöktü yeniden kurdum kurarken üzülüyordum yedek almadık aptal kafam keşke alsaydım diye. En son ios 8 e geçerken yedek almıştım jb gitsin diye gene keşke alsaydım diyordum onuda kuramam ios 7 idi diyordum. İtunes otomatik almış 00:22 de çok sevindim oyunları programları tekrar kur uğraşmak istemezdim. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.