Merhaba arkadaşlar böyle bir sorunum var 4s te hız artışı oldu dediler eskisi gibi kasmıyor dediler JBli 8.1.2 li cihazımı itunese takıp güncelleye bastım. 1/3 ü ilerledi çubuğun yarım saat önce çubuk ilerlemeye başladı haka ilerlemiyor yada çok az ilerliyor ben farketmiyorum. Bu srounu yaşayan oldu mu ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Up
Buralarda biryerde takılı kaldı.
iTunes ekranındaki ekran bu
Beyler iphonedonunhttp://www.iphonedo.net/7-1-2-guncellerken-dondu/ videosundaki gibi yaptım telefon kapandı itunes ve şarj cihazımın kablo resmi çıktı. PC de güncellenirken hata oluştu sıfırlanması gerekiyor dedi. Ben yedek almamıştım şimdi notlsr herşey gitti demi ? Rehberin yedeği var resimleride bugün pc ye aktarıp silmiştim whatsapp ve smsler gitti olsun okadar atık telefon yeniden o çubuk ekrana geldi kurulur mu busefer sizce ?
Sorun çözüldü. Telefon çöktü yeniden kurdum kurarken üzülüyordum yedek almadık aptal kafam keşke alsaydım diye. En son ios 8 e geçerken yedek almıştım jb gitsin diye gene keşke alsaydım diyordum onuda kuramam ios 7 idi diyordum. İtunes otomatik almış 00:22 de çok sevindim oyunları programları tekrar kur uğraşmak istemezdim. :)