Bildirim
iOS 7 Yedeğini iOS 6ya Yükleme?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benim bildigim ios 7 yedeği hic bir sekilde iOS 6 ya aktarılmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İllegalBiri
Beyler ben şu an iOS7 yüklü iphone5 kullanıyorum ama ios6 yüklü iphone5'e geçeceğim. iOS7 yüklü telefonun yedeğini bu geçeceğim ios6 yüklü telefona nasıl aktarabiliirim?
Telefonu takınca iTunes direk iOS7 kurmak istiyor. Ne yapmam lazım yardım lütfen
Sen önce yedeğini itunes üzerinden "şimdi yedekle" butonuna basarak alacaksın.Sonra ios 6 lı iphone 5 i takınca yedeklemeyi geri yükle butonuna basacaksın o sana seçenekleri sorar hangi yedeği yüklemek istersen seçer yedeği geri yüklersin.Yalnız "iphone'a geri yükle" butonuna basarsan güncelleme yapar dikkat et.Yedekten geri yükle butonuna basman lazım.Bu arada cihazın yedeğini manuel olarakta almanda fayda var ne olur ne olmaz.bildiğim kadarıyla icloud yedeğin varsa ve icloud güncellenmişse onun yedeğini düşük sürüme alamıyormuşsun.Yani rehberini filan icloud'a yüklediysen dikkat et.
Benden önce yorum yazan arkadaş olmadığını söylemiş o yüzden manuel yedek alıp o yedeği geri yüklemen en mantıklısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrtrkgvn -- 7 Haziran 2014; 15:29:24 >
-
Hacı üst sürümdeki bir yedeği alt sürüme hiçbir şekilde yükleyemezsin; buna jailbreak da dahil.
Rehberini contacts kit backup gibi Appstore uygulamalarıyla, mesajlarını, fotoğraflarını, videolarını, oyun-uygulama klasörlerinin yedeklerini iTools, iFunbox gibi programlarla bilgisayarına almalısın.
Yeni gelen cihazına da bu uygulama-programlarla yedeklerini olduğu gibi atarsın.
Örnek verelim: Six Guns adlı oyunun documents ve library/prefences klasörlerini iFunbox ile pcye bağlayıp bilgisayarına aktardın. Yeni cihazın geldi. Six Guns oyununu yeni cihazına indirdin. Şimdi tekrar pcye cihazını bağladın. iFunbox ile Six Guns oyununun içinde pcdeki documents ve library/prefences klasörünü geri kopyaladın. Olay bitmiştir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
@MuratbanK hocam peki jb'siz direk aktarım yapacak mı?
@ByGalaxyS3 rehber konusunda o icloud olayını bilmiyordum teşekkürler hocam
Evet jbye ihtiyaç yok. Lakin işlemleri yapmadan önce eğer bilmiyorsan söylediğim programları biraz kurcalayıp karıştırıp mantıklarını kapmanda fayda var. Rehber ve fotoğraflarına hiçbir şey olmaz, orda sorun yok. Lakin oyunlarda %10'luk bir kısmında veri kaybı yaşayabilirsin de yaşamayabilirsin de, biraz şansına kalmış. %90'ında yine sorun yaşamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
Evet jbye ihtiyaç yok. Lakin işlemleri yapmadan önce eğer bilmiyorsan söylediğim programları biraz kurcalayıp karıştırıp mantıklarını kapmanda fayda var. Rehber ve fotoğraflarına hiçbir şey olmaz, orda sorun yok. Lakin oyunlarda %10'luk bir kısmında veri kaybı yaşayabilirsin de yaşamayabilirsin de, biraz şansına kalmış. %90'ında yine sorun yaşamazsın.
zaten oyunlarda save'im yok pek. önemli olan fotoğraflar, kişiler ve uygulamalar yani uygulamanın direkt kendisi. Bir de whatsapp'ı ne yapacağım konuşmalar icloud yedeğinde
Whatsapp ile ilgili bir şeyler söylemek zor. Lakin jb ile whatsapptaki tüm klasörleri ifile ile yedekleyip rarlayıp maille atıp yeni cihaza da jb aracılığıyla maille cihaza indirip ifile ile rardan çıkarmak en garantili çözümdür. Gerçi medialarda kayıplar oluyor ama yazılarda kayıp olmuyor. iFunboxla yedeklemek ne kadar işe yarar hiç bilmiyorum.
Ben ios 7.0.4 ü jb yapıp 7.1.1 gibi gösterdim, sonra 7.1 yedeğini yüklemek isteyince telefon çöktü, dfu moddan gerçek 7.1.1 i yüklemek zorunda kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
Whatsapp ile ilgili bir şeyler söylemek zor. Lakin jb ile whatsapptaki tüm klasörleri ifile ile yedekleyip rarlayıp maille atıp yeni cihaza da jb aracılığıyla maille cihaza indirip ifile ile rardan çıkarmak en garantili çözümdür. Gerçi medialarda kayıplar oluyor ama yazılarda kayıp olmuyor. iFunboxla yedeklemek ne kadar işe yarar hiç bilmiyorum.
anladım hocam teşekkürler.
Ben sana en uygun yolu göstereyim:
1. My contacts backup. Bu uygulama ile rehberi mail adresine yedekliyorsun. Yedekleme yaptıktan sonra mail'e aldığı eklentiyi açıp çalışıp çalışmadığını gör.
https://itunes.apple.com/tr/app/my-contacts-backup/id446784593?mt=8
2. Photo share. Bu uygulama ile resimlerini wifi veya blutooth üzerinden diğer cihaza taşırsın. Hem de hepsi camera rollda çıkar. Bu da uygulama linki
https://itunes.apple.com/tr/app/wifi-photo-share/id416411562?mt=8
3. Telefondaki uygulamaların ekran görüntüsünü alıp pcye atıyorsun. En azından tık tık seçersin.
4. Whatsapp. Save dosyan olmayan bütün uygulama ve oyunları sil. Böylece icloud ile yedek aldığında kısa sürer. Tabiki whatsapp kalsın. Telefonunu aktif ederken iclouddan yedeği geri al.
5. Notes kısmındaki notları ya mailine ya da google mail ile yedekle.
Sanırım bunlar yetecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 8 Haziran 2014; 2:25:11 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
1. My contacts backup. Bu uygulama ile rehberi mail adresine yedekliyorsun. Yedekleme yaptıktan sonra mail'e aldığı eklentiyi açıp çalışıp çalışmadığını gör.
2. Photo share. Bu uygulama ile resimlerini wifi veya blutooth üzerinden diğer cihaza taşırsın. Hem de hepsi camera rollda çıkar. Bu da uygulama linki
3. Telefondaki uygulamaların ekran görüntüsünü alıp pcye atıyorsun. En azından tık tık seçersin.
4. Whatsapp. Save dosyan olmayan bütün uygulama ve oyunları sil. Böylece icloud ile yedek aldığında kısa sürer. Tabiki whatsapp kalsın. Telefonunu aktif ederken iclouddan yedeği geri al.
hocam alt sürüme geçince icloud'da sorun olur yazmıştı biri, şimdi 6 yüklü telefonda açınca whatsapp'ı direk geri yükleme yapacak mı? icloud'da sadece whatsapp yedekli bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
hocam alt sürüme geçince icloud'da sorun olur yazmıştı biri, şimdi 6 yüklü telefonda açınca whatsapp'ı direk geri yükleme yapacak mı? icloud'da sadece whatsapp yedekli bende
Açıkcası o noktada yorumsuz kalmayı tercih ederim. Hiç denemediğim için birşey söylemeyeyim ancak itools ile komple whatsapp backupı almayı ihmal etme derim.
-
quote:
quote:
quote:
Açıkcası o noktada yorumsuz kalmayı tercih ederim. Hiç denemediğim için birşey söylemeyeyim ancak itools ile komple whatsapp backupı almayı ihmal etme derim.
ben de öyle düşünüyorum. teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X