Şimdi Ara

İos 7 Uyumlu Tweakler [Ana Konu][Güncellendi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
15
Favori
18.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xpmagduru

killbackraund hala düzelmemiş offf offf

Ccsettings yukle hic ugrasma birader pratik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakanunsl1:1:1.1

Arkadaşlar iki gün sonra güncelleme yapıcam yeni tweakler paylaşıcam resimlerde dahil

Çok guzel olur iyi calismalar

• quote:

Arkadaşlar iki gün sonra güncelleme yapıcam yeni tweakler paylaşıcam resimlerde dahil

Eğer Resimlerde Bulmada Sıkıntı Çeker İsen Yardımcı olabilirim yada Benim Paylaştıklarımdan Alabilirsin,
    Bazılarına Video'da Ekleyebilirsin Başkaları için Hem Açıklamalı Olur :)
    Şimdiden Kolay Gelsin Diyorum Sana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

Eğer Resimlerde Bulmada Sıkıntı Çeker İsen Yardımcı olabilirim yada Benim Paylaştıklarımdan Alabilirsin,
    Bazılarına Video'da Ekleyebilirsin Başkaları için Hem Açıklamalı Olur :)
    Şimdiden Kolay Gelsin Diyorum Sana :)

Reyiz yardim ederse olay biter

• İlk mesajı sürekli güncel tutar ve repo isimlerinin yanına tam adreslerini de eklersen sana çok dua ederim. İşten yorgun argın eve gidince eski konuda sayfalarca dolaşıp tweak bulamıyordum çok iyi oldu bu konu.
  • up
  • iOS 3 Docku istiyorum 5s için ama jb yapmaya korkuyorum...
  • melankoln34 kullanıcısına yanıt
    İşte senin gibi ego mnyakları yüzünden forum kirleniyor. Asıl sen yallah. Bloklandın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu gereksiz yere konuyu dolduranları dışarı alsak iyi olur.Konu sahibi arkadaşa teşekkürler konuyu ilk mesajda güncellemeye devam edersen çok güzel olur. Bir de tavsiye olarak şunu söyleyim videoları,resimleri link halinde koyarsan hem mobiller için daha iyi olur hem daha estetik durur diye düşünüyorum. Güncellemeleri bekliyorum

• Şu operatörün çikiş sembolunu İOS 6 daki gibi cubuklarla yapabilmeye yarayan. İOS7 Bars Tweak'inin reposunu birisi paylasabilirmi?

• bendde oldukça yararlandım elinize sağlık ayrıca yüklediklerimnin çoğuda çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

Şu operatörün çikiş sembolunu İOS 6 daki gibi cubuklarla yapabilmeye yarayan. İOS7 Bars Tweak'inin reposunu birisi paylasabilirmi?

original bars yada bars ios7 gibi bişe olması lazım yakında eklerim
    edit:http://modmyi.com/cydia/com.modmyi.ios7bars bunu telden açıp .deb dosyasını ifile ile yükleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDDH -- 14 Ocak 2014; 20:59:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kernell

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kernell

Winterboard ios7 uyumlu degil ki. Biraz arastirin da konu acin lutfen.

Winterboard yarı uyumludur uyumsuz değil, biraz araştırında mesaj atın lütfen

Yari uyumlu ne demektir ya, ne ictin sen soyle de bizde icelim. Kardesim eger bir tweak hataya sebep oluyorsa uyumlu degil demektir. Yapimci bile ios 7 uyumlu degil calismalar devam ediyor diyor sen ne diyorsun. sanki saurik bunu ios7 cikmadan once dur winterboardu yari ios 7 uyumlu yapayim da ios 7 cikinca millet hemen kullansin dedi degil mi bir ana konuya bak bakalim kac kisi spotlight aramasi bozuk diye konu acmis. Birde gelmis bana arastirmadan cevap yazma diyorsun

adam uğraşmış konu açmış tweakleri toparlamış siz anca oturduğunuz yerden çamur atın. Söyleyin düzeltmesini isteyin düzeltmezse şikayet edin. Nedir bu forumda konu açanlara böyle sert tavır çözemedim

• hocam eline sağlık iyi olmuş bir yere toplaman bazı arkadaşlar bir şeyler yazmış ama uğraşmaya değmez paylaşıma devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 14 Ocak 2014; 20:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

bendde oldukça yararlandım elinize sağlık ayrıca yüklediklerimnin çoğuda çalışıyor..

çoğu yazmışsınızda çalışmayanları rica etsem yazabilirmisiniz günelleme açısında çünkü. yazarsanız sevinirim
  • Güzel buraya güncel kalırsa ne mutlu eline sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

bendde oldukça yararlandım elinize sağlık ayrıca yüklediklerimnin çoğuda çalışıyor..

çoğu yazmışsınızda çalışmayanları rica etsem yazabilirmisiniz günelleme açısında çünkü. yazarsanız sevinirim

aslında denediklerimin hepsi çalıştı..
    yanlız temaların hiçbri henüz 5s ile çalışmıyor denediklerim olmadı arkadşaların bilgisine..
    herhade zamanla onlarıda 5s için güncellerler..

• Güzel konu elinize sağlık ancak bazı baba denecek tweakler eksik. adını hatırlamıyorum home tuşunu dokunmatik yapan tweak gibi
  • aynı kalitede gidecekse kesinlikle süper konu tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.