Şimdi Ara

İos 7 mi Yoksa Eski sürümmü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bence 7 berbat olmuş symbian ve windows phone özentisi bir telefon olmuş yav.

Siz hangi sürümü kullanacaksınız 7 ye geçecekmisiniz yoksa 6 iyimi ? görsellik statusbar vs. vs. birçok şey. Hangisini tercih edersiniz

• Videolar tatmin edici ancak eline alıp kullanmadan karar vermek zor. Dolayısıyla tam sürüm çıktığında telefona yükleyerek bir kaç gün kullandıktan sonra karar vermek daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 6.1.3 kullaniyordum ios7'ye gectim.Pisman deilim gercekten cok guzel olmus 7 benim cok cok hosuma gitti.Tekrar 6.1.3e donmeyide dusunmuyorum.Zaten begenmiyenlerde kullandiktan sonra fikirleri degisecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CpT-aizeN -- 11 Haziran 2013; 14:46:06 >
  • Ayarlar felan çok karışıkmı Yani menülerde değişme varmı ayarlarda özellikler felan ? Apple Özenti Olmuş bence
  • Kullanmadım ama gelen feedback'lere göre en sorunsuz beta1'lerden biri.iPad'e daha gelmediğ için geçemedim ama bence iOS7 kullanılabilir
  • şuan bakılarak kötü gözüküyor bakacaz yüklersek .(.
  • Kesinlikle 7 beta falan umrumda değil
    Edit: sırf safari için bile yüklenir dostum. Uçak gibi olmuş. Tek rakibi Thy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 11 Haziran 2013; 15:07:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux mu Android mi?
    9 yıl önce açıldı
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 11 mi 12 mi 13mini mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Kesinlikle 7 beta falan umrumda değil

Pili uzun gidiyormu?. Bu arada home tuşuna basınca multitaskıngmı çıkıyor yoksa menüyemi dönüyor. Birde kullanış olarak hangisi daha kolay ve basit eski sürümmü yenimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

quote:

Pili uzun gidiyormu?. Bu arada home tuşuna basınca multitaskıngmı çıkıyor yoksa menüyemi dönüyor. Birde kullanış olarak hangisi daha kolay ve basit eski sürümmü yenimi

Hocam henüz pil hakkında yorumda bulunmak istemem. Şarjda şu anda 20dk dır şarjda kullanıyorum henüz dolmuş değil. Full olunca şarj için konu açacağım.
    Kullanım olarak iOS6 oldukça sade bir görünümdeydi ve artık s ıkmaya başladı. Özellikle de eski kullanıcıları. Eğer uzun vadeli kullanıyorsanız ios7 sizin için uygun değil. Ara ara reset atıyor ve klavyede donmalar yaşanıyor. Yazarken biraz zorlanıyorum çünkü benden geride geliyor klavye apple da alışık olmadığımız şeylerden :)
    Ama arayüz mükemmel olmuş. Kilit ekranını çok beğendim. Tek sorun ve önemli bir sorun aşağıdan yukarı sürükleyince saçma sapan bir kontrol merkezi çıkıyor. Bunu notification center a koysalardı daha iyiydi.
    İki kez home tuşuna basınca çoklu ekran çıkıyor. Uygulamaları kapatmak tam bir eziyet. Ama görünüşü çok iyi.
    En güzeli densafari olmuş. Google Chrome tarzında.

• quote:

quote:

quote:

Hocam henüz pil hakkında yorumda bulunmak istemem. Şarjda şu anda 20dk dır şarjda kullanıyorum henüz dolmuş değil. Full olunca şarj için konu açacağım.
    Kullanım olarak iOS6 oldukça sade bir görünümdeydi ve artık s ıkmaya başladı. Özellikle de eski kullanıcıları. Eğer uzun vadeli kullanıyorsanız ios7 sizin için uygun değil. Ara ara reset atıyor ve klavyede donmalar yaşanıyor. Yazarken biraz zorlanıyorum çünkü benden geride geliyor klavye apple da alışık olmadığımız şeylerden :)
    Ama arayüz mükemmel olmuş. Kilit ekranını çok beğendim. Tek sorun ve önemli bir sorun aşağıdan yukarı sürükleyince saçma sapan bir kontrol merkezi çıkıyor. Bunu notification center a koysalardı daha iyiydi.
    İki kez home tuşuna basınca çoklu ekran çıkıyor. Uygulamaları kapatmak tam bir eziyet. Ama görünüşü çok iyi.
    En güzeli densafari olmuş. Google Chrome tarzında.

multitasking görünüşe göre banada çirkin göründe kardeşim eskiden altta ne güzel kapatıyordun kocaman ekran koyup ne halta yaratcan nokia asha olmuş

• biraz W8 biraz da asha özentisi olsa da beğendim. multitasking harici herşey çok güzel. zaten bu yılın modası mat, gölgesiz renkler ve ince yazılar.

ios 6 ya dönmem sanırsam
  • iOS 7'deyim ben çok beğendim

• 4s te kasıyormu ısınıyormu varmı deneyenn
  • Sırf icleaner için jb çıkmasını beklerim.
  • quote:

4s te kasıyormu ısınıyormu varmı deneyenn

Kasma ve ısınma mevcut hocam ama geçmenizi tavsiye ederim ilk değişik gelecek bu ne lan falan diyeceksiniz ama göz alışınca iyi görünüyor. Safari mükemmelin ötesinde olmuş.

• Açıkcası benim çok hoşuma gitmedi ben zaten wifi ve hücresel veriyi oyuncak gibi vırt zırt açıp kapatan biri değildim yeni görseller bildirim ekranı filan çok kullanışsız geldi bana.Hele ikonlar rezalet.
  • Benim çok hoşuma gitti beta bir versiyona göre çok çok iyi,bu beta versiyonu androidle başa baş gider yani tam sürümü düşünemiyorum

Keşke kısayollarda konum serviside olsaydı ben en çok konum servisini açıp kapatmayı kullanıyorum,
    wifide yada clash of clans oyununda sorun var wifi ile bağlıyken bağlantı kopuyor ama telefon internetinde sorun olmuyor :)
  • Hem olmus hem olmamis. Iconlar olmamis. Eskileri degistirecez diye sacmalandigi yerler olmus. Renkleri kontrast yapacaz diye suyunu cikarmislar. Umut ederimki son halinden once bir elden gecirsinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • Ben çok beğendim şahsen ki şuan betadan yazıyorum klavyede ve safaride bazen kasılma oluyor ama 24 saat önce çıkmış bir betadan bundan daha fazlasını beklemek biraz saçma olurdu zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.