Şimdi Ara

ios 7 ile clash of clans kasıyor mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cihaz ne kadar dolu?
  • 16 gb lik iphone şu anda 1 - 1,5 gb lik bir yerim var . Doluluğu etkiler mi ? Arka planda çalışan bir şey yok bu arada.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fransuva7 -- 23 Eylül 2013; 0:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftAway

Hayır kasmıyor

Dostum ios 7 kurulu telefonunda hiç kasma olmadığını söylemişsin.

Şu anda telefonunda ne kadarlık boş alan mevcut. Bir kaç kişi onunla alakalı olabilir şeklinde yorumda bulundu da. @Haroeris @realite90
  • quote:

Orijinalden alıntı: fransuva7

quote:

Orijinalden alıntı: DriftAway

Hayır kasmıyor

Dostum ios 7 kurulu telefonunda hiç kasma olmadığını söylemişsin.

Şu anda telefonunda ne kadarlık boş alan mevcut. Bir kaç kişi onunla alakalı olabilir şeklinde yorumda bulundu da. @Haroeris @realite90

7 gb bos yerim var kardesim kasma yasamiyorum senin sorunun hafizanin dolulugundan kaynaklaniyo olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gb lik bir cihazda bana kalirsa en az 5 gb bos alan birakilmalidir. Sizler ne dusunuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

quote:

Orijinalden alıntı: DegmesinYagliBoya

quote:

Orijinalden alıntı: H4RuNN

quote:

Orijinalden alıntı: DegmesinYagliBoya

quote:

Orijinalden alıntı: realite90

quote:

Orijinalden alıntı: H4RuNN

arkadaşlar telefonunu ios 7 ye güncelleyip de clash of clansa giren oldu mu hiç ios 7 deki oyunun performansını merak ediyorum eger kasma falan warsa hiç güncellemicem telefonum 4s..

Denedim herhangi bir sıkıntı yok güncelleyebilirsiniz rahatlıkla

edit: telefon iphone 5

Oyun oynarken birisi mesaj atsın görürsün. i5 ile.

mesaj geldiğinde kasıyor mu yani ? bazı arkadaşlar kasma yok demiş bazıları var dio hatta klanımdaki güncelleyen çoğu kişi sakın güncellemeyn oyun oynanmaz olmuş diyor en güzeli ios 7 ye geçmemek sanırım..

Güncellediğin zaman bariz bi şekilde görürsün. Zamanla alışıyorsun ama i5 ile. Başka oyun yok.

ben güncelledim mesajda geldi oyundayken hiç kasma yaşamadım arkadaşım

Bbenim ki çin malı demek ki.

• iphone 4s kullanıyorum ios 7'ye geçtim geçeli oyun inanılmaz kasıyor sebebini bulamadım sırf bu yüzden telefonu satıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

16 gb lik bir cihazda bana kalirsa en az 5 gb bos alan birakilmalidir. Sizler ne dusunuyorsunuz?

Önceden (eski sürümde ) hiç bu tarz sorunlar yaşamıyordum ve cihazımda gram yer yoktu ağzına kadar doluydu.
    Şuan telefonumda 5 gb boş yerim var ve hala kasma yaşıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fransuva7

quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

16 gb lik bir cihazda bana kalirsa en az 5 gb bos alan birakilmalidir. Sizler ne dusunuyorsunuz?

Önceden (eski sürümde ) hiç bu tarz sorunlar yaşamıyordum ve cihazımda gram yer yoktu ağzına kadar doluydu.
    Şuan telefonumda 5 gb boş yerim var ve hala kasma yaşıyorum.

eger mail adresi tanımlıysa telefonunzda ve mailinizin sayısı çoksa kasıyor hocam benimkinin sebebi buydu
  • kasıyor .Bariz
  • Bu konuyu açana teşekkür ediyorum. Android telefon kullanıyorum ve bu oyunun müptelası oldum, ve bir tablet almaya karar verdim. İpad mini ne zamandır hosuma gidiyordu, ve bu oyunu daha iyi ve uzun şarzla oynamak için ipad mini almak bahane oldu :) Fakat tek kafamda soru işareti var androidde oynadıgım oyunu ipade kurunca hesabımla oynayabilirmiyim yani sorun olurmu...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.