Şimdi Ara

ios 7 etkinleştirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonumda beta 5 yukluydu dun telefon kapanıp açıldı ve etkinleştirme gerekli oldugu ile ilgili uyarı ekranı geldi apple kimliğimi ile bunu gerçekleştirmemi istiyordu apple kimliğimi girdiğimde ancak bunu kabul etmiyor

bununla ilgili forumda okuyupta denediğim şeyler

ilk olarak ios 7.0.2 yuklemeye denedim yuklme ile ilgili sorun yoktu ancak yine etkinleştirme problemi ile karşılaştım

daha sonra beta 5 oldugu için beta 6 ya geçmem gerektiği soylendi onu denediğimde 3194 hata kodunu aldım

aynı şekilde ios 6 ya geçmem gerektiği soylendi ondada aynı hata kodunu verdi

kurtarma modunda da tum geri yukleme işlemlerini gerçekleştirdim ve halen daha telefonumu kullanamıyorum lutfen birisi bana ne yapmam gerektiğini soylerse çok sevinicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renaccan -- 7 Ekim 2013; 11:03:16 >

• aşağıdaki yöntem ile denediniz mi ?
    http://www.iphoneyardim.net/topic/99833-apple-ios7-beta-y%C4%B1-kullan%C4%B1ma-kapatt%C4%B1/

Eğer sorununuz İcloud şifresi ile alakalıysa aşağıdaki gibi cloud şifresi gereklidir.

http://www.iphoneyardim.net/topic/94493-ios7-icloud-hesab%C4%B1-hakk%C4%B1nda-%C3%B6nemli-uyari/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ffsev

aşağıdaki yöntem ile denediniz mi ?
    http://www.iphoneyardim.net/topic/99833-apple-ios7-beta-y%C4%B1-kullan%C4%B1ma-kapatt%C4%B1/

Eğer sorununuz İcloud şifresi ile alakalıysa aşağıdaki gibi cloud şifresi gereklidir.

http://www.iphoneyardim.net/topic/94493-ios7-icloud-hesab%C4%B1-hakk%C4%B1nda-%C3%B6nemli-uyari/

sorunun ben ne oldugunu açıkçası halen daha çözemedim aktivasyon ekranı geçmiyor bir türlü benim mail adresim yazıyor kendi şifremi giriyorum şifrem kesinlikle dogru bu arada icloud için bile olsa şifrem dogru iclouda girmeyi denediğim de ise iclouda girmeniz için daha osx ios tabanlı bir cihazda iclouda giriş yapmam gerektiği uyarısı alıyorum ne yapıcam inanıon bilmiyorum

• Bu iPhone şu anda bir Apple kimliğine (a*****@hotmail.com) bağlı. Bu iPhone'u ayarlamak için kullanılmış olan Apple kimliğiyle giriş yapın. bu uyarı ekranını alıyorum

giriş yaptıktan sonra da ""aqustic28@hotmail.com" bu iPhone'un kilidini açmak için kullanılamıyor." bu uyarı ekranını alıyorum. mail adreside benim mail adresim çunku benmkıde a ile başlıyor başka birisinin mail adresinin olma ihtimali yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renaccan -- 7 Ekim 2013; 11:57:05 >
  • Telefonda icloud a giriş yaptığınız kimliği kullanmak zorundasınız...Apple,itunes kimliği değil yani.

Pc denwww.icloud.com ma girip cihazınıza tıklayın ve bu şifreyi deaktif edin sonra restore edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffsev -- 7 Ekim 2013; 12:02:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffsev

Telefonda icloud a giriş yaptığınız kimliği kullanmak zorundasınız...Apple,itunes kimliği değil yani.

Pc denwww.icloud.com ma girip cihazınıza tıklayın ve bu şifreyi deaktif edin sonra restore edin.

iclouda girmeye çalıştıgımdada bu uyarıyı veriyor bana
     ios 7 etkinleştirme sorunu

• arkadaşlar ne yamalıyım sizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Başlatılıyor Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar ne yapmam lazım kafayı yicem
  • arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum
  • Paranla rezil olmak diye buna derim. Eminimki kimseyi haberdar etmeden baslattiklari bu uygulamayla calinti telefonlardan cok calinti olmayan telefon kullanicilari madur olmustur. Bircok kisi ezbere Apple ID sini bile bilmezken birde iCloud ID sini nasil bilecek? tonlarca para ver kendi aletini etkinlestireme, sacmaligin daniskasi. Bu uygulama guya calinti malin onune gececek, bu yolla aslinda daha cok calinti olmayanlar madur olacak. Benim cihazim calindiktan sonra nasilsa bana geri gelecek degil Tuskilidine sifre koymak zaten bulana benim verilerime ulasmasini engeller ondan sonra o telefona nolmus beni ilgilendirmez. Bu yeni yolla calinti veya bulunan iPhoneleri kafadan cöp yapiyorlar. Guvenligi artirayim derken biraz sacmalanmis. Bu sebeplerden iCloudu asla aktif etmiyorum, telefonu itunesle eslestireyim icloudu kullanmayim dersen icloudda ne var ne yok siliyor sacma sapan isler, aynen itunes gibi pc de olmayan muzik telefondaysa onuda siliyor.

Arkadas senin yapman gereken PC den icloud.com a eger biliyorsan hesabinla giris yap ve iphoneumu bulu kapat.

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Paranla rezil olmak diye buna derim. Eminimki kimseyi haberdar etmeden baslattiklari bu uygulamayla calinti telefonlardan cok calinti olmayan telefon kullanicilari madur olmustur. Bircok kisi ezbere Apple ID sini bile bilmezken birde iCloud ID sini nasil bilecek? tonlarca para ver kendi aletini etkinlestireme, sacmaligin daniskasi. Bu uygulama guya calinti malin onune gececek, bu yolla aslinda daha cok calinti olmayanlar madur olacak. Benim cihazim calindiktan sonra nasilsa bana geri gelecek degil Tuskilidine sifre koymak zaten bulana benim verilerime ulasmasini engeller ondan sonra o telefona nolmus beni ilgilendirmez. Bu yeni yolla calinti veya bulunan iPhoneleri kafadan cöp yapiyorlar. Guvenligi artirayim derken biraz sacmalanmis. Bu sebeplerden iCloudu asla aktif etmiyorum, telefonu itunesle eslestireyim icloudu kullanmayim dersen icloudda ne var ne yok siliyor sacma sapan isler, aynen itunes gibi pc de olmayan muzik telefondaysa onuda siliyor.

Arkadas senin yapman gereken PC den icloud.com a eger biliyorsan hesabinla giris yap ve iphoneumu bulu kapat.

kesinlikle katılıyorum dediğiniz gibi çalınsa telefonum bu telefon bana geri gelemiyecek

diğer nokta icloud la giriş yaptıgımda yukarda paylaştıgım resimde eki uyarıyı alıodum ben yani kısacası su anda ben telefonumu bu yollada aktif hale getiremiyorum bunun dısında apple ile mi iiletişim kurmam gerekir bunun çözümü illaki olmalı goz gore gore telefonum bir yazılımsal sacmlaık yuzunden çöp olcak degıl nasıl olucak napılıcak bu icloud şifresi olmadan bu telefonu nasıl halledebiliriz bana bu lazım

• up
  • Bu zikkimin aynisi benimde basimda telefonu 18 eylulden beri kullanamiyoru.Ben isvec de yasiyorum apple servisini aradim ama nafile icloud hesabimi bilmem gerektigini,yapacak birsey olmadigini söylediler bana.Hay ben bu ios 7 nin caninina tukereyim nerden guncelledim.Ben iphoneyi ikinci el aldigim icin ilk sahibinin hesabini soruyor.Gelde bul simdi ilk sahibini.
    Sacmaligin daniskasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adde

Bu zikkimin aynisi benimde basimda telefonu 18 eylulden beri kullanamiyoru.Ben isvec de yasiyorum apple servisini aradim ama nafile icloud hesabimi bilmem gerektigini,yapacak birsey olmadigini söylediler bana.Hay ben bu ios 7 nin caninina tukereyim nerden guncelledim.Ben iphoneyi ikinci el aldigim icin ilk sahibinin hesabini soruyor.Gelde bul simdi ilk sahibini.
    Sacmaligin daniskasi.

ben de aynı durum var galıba ama hesap benım hesabım sordugu maıl de benım maılım ama kabul etmıyor kafayı yıcem ya boyle bır sacmalık olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: renaccan

quote:

Bu zikkimin aynisi benimde basimda telefonu 18 eylulden beri kullanamiyoru.Ben isvec de yasiyorum apple servisini aradim ama nafile icloud hesabimi bilmem gerektigini,yapacak birsey olmadigini söylediler bana.Hay ben bu ios 7 nin caninina tukereyim nerden guncelledim.Ben iphoneyi ikinci el aldigim icin ilk sahibinin hesabini soruyor.Gelde bul simdi ilk sahibini.
    Sacmaligin daniskasi.

ben de aynı durum var galıba ama hesap benım hesabım sordugu maıl de benım maılım ama kabul etmıyor kafayı yıcem ya boyle bır sacmalık olamaz

arkadaşlar aynı sorun bendede vardı modemi arkasındaki ince delikten iğne ile resetledim halloldu wirless bağlanıyorum apple kimliğimi tanımıyordu ben böyle çözdüm sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: arnold08

quote:

quote:

Sacmaligin daniskasi.

arkadaşlar aynı sorun bendede vardı modemi arkasındaki ince delikten iğne ile resetledim halloldu wirless bağlanıyorum apple kimliğimi tanımıyordu ben böyle çözdüm sorunu

bu şekilde yaptıgında etkinleştirme ekranı gelmiyor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sacmaligin daniskasi.

etkinleştirme ekranı geldiğinde apple kimliğimi neyaptıysam görmedi bende modemi resetleyip halletim sorunumu sen wifiden bağlanmıyormusun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sacmaligin daniskasi.

etkinleştirme ekranı geldiğinde apple kimliğimi neyaptıysam görmedi bende modemi resetleyip halletim sorunumu sen wifiden bağlanmıyormusun

ben wıfı de denedım 3g yı de denedım ama olmadı sadece bu dedıgını yapmadım ozaman farklı bır wıfı agına baglanıncada aynı sey olmalı

• Arkadaşlar son yazımdaki iphone tepki diye bir konu açtım destek bekliyorum lütfen 1-2 dk ayırıp konuyu dile getirelim . Iphone destek sayfasında. Burada bu saçmalıkları birbirimize anlatıyoruz . Birazda onlar okusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sacmaligin daniskasi.

valla 3 yıldır bu telefonu kullanıyorum halaa çözemediğim şeyler var umarım sorunun hallolur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.