Şimdi Ara

ios 7'den ios 6'ya dönmek isteyenler gelsin(iMZALAR KAPANDI DÖNÜŞ YOK) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
11
Favori
52.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imzalar kapandı ios7 de kalanlara geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007anil

imzalar kapandı ios7 de kalanlara geçmiş olsun
    harbiden kapanmış. ben de baktım şimdi. bu arada bir ay sonra ipadin yenisi tanıtılacakmış. o zaman ios 7.0.1 gelmesi muhtemel diye haberler okudum internette. umarım iyileşme olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

quote:

Orijinalden alıntı: POLATON

Bende ios7 den pişman olanlardanım. İtunes üzerinden en son 6.1.3 de yedekledim. Geri yükle desem itunes üzerinden direk dönebilirmiyim ?

Shift+ guncelle deyip 6.1.3 u goster bence veri kaybi yasamadan gecmis olursun

Sana minnettarım. Dün öğle saatlerinde dediklerini harfiyen uygulayıp 6.1.3 e geri döndüm.
    Rehberim resimlerim kişisel herşeyim gitti ama yapacak birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: M-SeLim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: POLATON

Bende ios7 den pişman olanlardanım. İtunes üzerinden en son 6.1.3 de yedekledim. Geri yükle desem itunes üzerinden direk dönebilirmiyim ?

Shift+ guncelle deyip 6.1.3 u goster bence veri kaybi yasamadan gecmis olursun

Sana minnettarım. Dün öğle saatlerinde dediklerini harfiyen uygulayıp 6.1.3 e geri döndüm.
    Rehberim resimlerim kişisel herşeyim gitti ama yapacak birşey yok.

Alıntıları Göster
    İos 7 ye geçmeyi düşünmüyorum arkadaşlar zira gerçekten kötü ve iPad minimin stabilliğini kaybettirecek kadar takılmalar yaşatıyordu imzalar kapanmadan geri döndüm ya umurumda değil ayarlardaki güncelle bilgisi....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: octawa

Kardeşim çok sağol valla beni büyük dertten kurtardın ios7 yaramaz bana

Rica ederim kardesim ne demek

Alıntıları Göster
    İmzalar kapandığı için mi 3194 hatası veriyor?

Ulan tam geri dönücez..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YAKUT

Peki imzalar açıkken 5.1.1 e geçebilirmiyiz

Tabi ki ama açılmıyor

Açılmıyor derken üstad ??
  • quote:

quote:

quote:

Peki imzalar açıkken 5.1.1 e geçebilirmiyiz

Tabi ki ama açılmıyor

Açılmıyor derken üstad ??

Apple imzaları açılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olamazzzz kapanmışşş ios7 de kaldım iphone 4ile shsh kaydını telefon otomatik alımudur veya bi işlem sonrası almışsa nerden ulaşabilrim ios 7 de çok kasıyor telefon. Aynı 200tl lik androidler gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

olamazzzz kapanmışşş ios7 de kaldım iphone 4ile shsh kaydını telefon otomatik alımudur veya bi işlem sonrası almışsa nerden ulaşabilrim ios 7 de çok kasıyor telefon. Aynı 200tl lik androidler gibi

SHSH kaydini sizin almaniz lazim diye biliyorum. Geri donmeyle ilgili bilgi veremem ama, ben de 4 kullaniyorum ve hic oyle dediginiz gibi yavaslama yok. Aksine safari hizlanmis. Siz bir de telefonu restore edip deneyin, yedekleme islemini unutmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vadu -- 21 Eylül 2013; 10:16:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

quote:

olamazzzz kapanmışşş ios7 de kaldım iphone 4ile shsh kaydını telefon otomatik alımudur veya bi işlem sonrası almışsa nerden ulaşabilrim ios 7 de çok kasıyor telefon. Aynı 200tl lik androidler gibi

SHSH kaydini sizin almaniz lazim diye biliyorum. Geri donmeyle ilgili bilgi veremem ama, ben de 4 kullaniyorum ve hic oyle dediginiz gibi yavaslama yok. Aksine safari hizlanmis. Siz bir de telefonu restore edip deneyin, yedekleme islemini unutmadan.

ya hafif takılma oluyo ama gözle görülür şekilde bu beni çok rahatsız edio. Telefonu güncelleyince telefondan her şeyi sıfırladım ama yine aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: vadu

quote:

Alıntıları Göster
    iphone 4 ler dönebiliyor mu geriye?

• QoS kullanıcısına yanıt
    Önceden jb kullandı iseniz alt sürümlerin kaydı büyük ihtimal vardır eger kullandım dersen pc basına geçtiğimde nasıl halledersin anlatayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

quote:

ya hafif takılma oluyo ama gözle görülür şekilde bu beni çok rahatsız edio. Telefonu güncelleyince telefondan her şeyi sıfırladım ama yine aynı

Cok kucuk kasmalar bende de var, kasma demeyelim de agirliklar diyeyim. Ama bu da sadece menude sag sol yaparken oluyor. Zaten yeni bir sistem oldugu icin normal. 7.0.1 cikinca daha iyi olacak diye dusunuyorum.
    Donme sansiniz yoksa iyi yonden bakin.

• kalora kullanıcısına yanıt
    anlatmana gerek yok anlatan bi link var mı o da yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: QoS

anlatmana gerek yok anlatan bi link var mı o da yeter
    arkadaşlar bu geri dönmenin kapanması iphone 5ler için mi yoksa 4ler için de geçerli mi? servise vs versem hiç şansım olmaz mı?
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Ama hala açık gözüküyor yes açık anlamına gelmiyor mu
  • itunes hata veriyor sanırım olmuyor artık
  • QoS kullanıcısına yanıt
    Hocam alttaki linkten geri dönmek istediğin kaydı al

http://www.newgamex.com/f81/pp25-ile-shsh-kaydi-almak-23323/

hocam burada elinizde dönmek istediginiz sürüm ipsw ve shsh si programa göstererek sürüm imzalama yöntemi

http://www.mobilaygit.com/ifaith-ile-shsh-imzali-firmware-olusturma-5-0-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 21 Eylül 2013; 11:35:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: switel

arkadaşlar bu geri dönmenin kapanması iphone 5ler için mi yoksa 4ler için de geçerli mi? servise vs versem hiç şansım olmaz mı?

Maalesef hepsi icin kapanir servisle alakali degil kimse donduremez

• Aslı52 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sadece ios 7 icin acik gozukuyor emin olmak icin tekrar baktim, maalesef yapacak birsey yok

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.