Şimdi Ara

iOS 7 Beta 6 Çok Yakında Gelecek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple geliştirici portalının hacklenmesinden dolayı iOS 7'nin dördüncü Beta sürümü bir hafta geç yayınlanmıştı. Beta sürümlerinin beklenen çıkış tarihleri burada bizi yanıltsa da beşinci beta sürümü daha önce sizlere duyurduğumuz tarihte çıkmıştı.

Final sürüme doğru daha kararlı bir hale gelen iOS 7'nin altıncı Betası çok yakında geliştiricilere sunulacak. Hesaplanan tarihlere göre bir aksilik çıkmazsa 19 Ağustos tarihinde iOS 7 Beta 6 geliştiricilerin kullanımına açılacak.

iOS 7 Beta 6 Yolda

Geçtiğimiz hafta iOS 7 olarak isimlendirdiği bilgisayarının beşinci beta sürümünü duyuran Apple, yeni beta sürümünü de çok kısa bir süre içerisinde yayınlayacağını açıkladı.

Geliştirici portlarının hacklenmesi nedeniyle dördüncü beta sürümünde bir haftalık gecikme yaşayan ekip, final sürümüne doğru kararlı bir hale gelen iOS 7’nin altıncı betasını 19 Ağustos’ta yayınlayacağını açıkladı.

Gelenek bozulmadığı taktirde Apple’ın bir beta sürümü daha yayınlayıp, ardından bir aylık süreç geçmesiyle birlikte yeni bir cihaz ile birlikte işletim sisteminin final sürümünün duyurulması bekleniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 13 Ağustos 2013; 17:45:17 >

• Özellikle Beta2^deki problemler yüzünden 3'ü dört gözle beklemiştim.
    Artık pek büyük sıkıntı kalmadığı için yeni beta'ları çok da hararetle aramıyorum açıkçası.
  • Beta 5'den iOS 6.1.3'e geri döndüm. iPhone 4'de çok sıkıntılı iOS 7..
  • iOS 7 ne bileyim, bana basit ve kaliteyi düşüren bir temaya sahip gibi geldi.
    Getirdiği yenilikler tartışmasız güzel ama, bilemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

iOS 7 ne bileyim, bana basit ve kaliteyi düşüren bir temaya sahip gibi geldi.

iOS7 İle Ciddi bir Değişikliğe Gidildi Aslında Ama Bu Başlarını Sevindirsede Bazılarını İse Üzüyor Bu Durum,
    İlk Başlarda Benim Düşüncemde Sizin Gibiydi Ama Bakalım İlerleyen Zamanlarda İkinci Bir Tema Seçimi Çıkacakmı Ortaya,
    Mesela Clasic Seçeneği Ekleyebilirler..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

iOS7 İle Ciddi bir Değişikliğe Gidildi Aslında Ama Bu Başlarını Sevindirsede Bazılarını İse Üzüyor Bu Durum,
    İlk Başlarda Benim Düşüncemde Sizin Gibiydi Ama Bakalım İlerleyen Zamanlarda İkinci Bir Tema Seçimi Çıkacakmı Ortaya,

App Store'da direkt olarak Apple tarafından simge paketleri yada tema paketleri satışa sunulmalı. Bu rezalet tasarım ancak bu şekilde temizlenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

quote:

quote:

App Store'da direkt olarak Apple tarafından simge paketleri yada tema paketleri satışa sunulmalı. Bu rezalet tasarım ancak bu şekilde temizlenir.

+1 yada bir uygulama gelsin cihazin icerisinde. İphone ipadde simge paketleri, menu gecis efektleri, ve ayarlar menusu rengini degistirebilsek ne guzel olurdu. Hem kendiside para kazanirdi tema paketleriyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

quote:

quote:

+1 yada bir uygulama gelsin cihazin icerisinde. İphone ipadde simge paketleri, menu gecis efektleri, ve ayarlar menusu rengini degistirebilsek ne guzel olurdu. Hem kendiside para kazanirdi tema paketleriyle.

Bana Kalırsa ŞöyLe Bir Durum Mevcut olabilir,
    Geliştiriciler Elbet BirşeyLer Üzerinde Duruyorlar,
    SpringBoard Gibi iOS 7 'nin gizli Bir Özlliğini Buldular,
    Yani iOS 7 'nin Full Sürümünde Çok Değişiklikler Olacaktır,
    Birde Tanıtım Gününde Widgets Gözüme Çarptı,
    Yani JB'ye Gerek Duymadan Sanırım Dediğiniz Gibi Appstore'da Farklı Bir Bölüm Açarak Bence Bunu Mümkün Kılabilirler :)
    Pek hayal Görünmüyor Sadece Biraz Risk Almaları Gerekecek,
    Yada Ücretli Olacak :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.