Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (908. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
120
Favori
609.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1'i mi bekliyorlarmış? çok bekleyeceğiz o zaman.
  • frost901 kullanıcısına yanıt
    Deneme sürümü tekrar kurdum tam olarak efektler istediğim gibi değil. Örneğin açık uygulamayı yukarı kaydırırken zoom out yerine sadece basit sürükle olsaymış. Ya da springtomize daki gibi efekt seçilebilseymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staroftheskies -- 24 Eylül 2014; 9:40:29 >
  • frost901 kullanıcısına yanıt
    Hocam open notifer+ hangi repoda var?

• tunç1 kullanıcısına yanıt
    Hangi repodan yükleyeceksiniz? DisplayOut BigBoss (ver. 1.6.12) dışında 7.1 ile uyumlu değil sanırım. Oradaki de ücretli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslanncan

@kalora linktunes in reklamsız ve çalışan sürümü var mı elinde hocam ?

Sizde linktunes çalışıyor mu acaba? Ben nerden indirdiysem bir türlü çalıştıramadım. Arama kısımında hiçbir şarkıyı bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

Hangi repodan yükleyeceksiniz? DisplayOut BigBoss (ver. 1.6.12) dışında 7.1 ile uyumlu değil sanırım. Oradaki de ücretli.

hmmm o yüzdenmi hata alıyorum. kaloradan yükledim stabil değildi bigboss dan satıl alsam görüntüyü aktarabilirmiyim

• tunç1 kullanıcısına yanıt
    Net birşey söyleyemem kullanmadan ancak Kaloradaki de version 1.6.11-2k. Ben 7.1.2 4S ile Cydiada baktım iOS versiyonunun uyumlu olduğunu söylüyordu.
    Telefon modeliniz 4S mi bilmiyorum sanki ip5+ modellerle uyumlu değil gibi emin değilim. Kullanılacak kablolar ile ilgili bölümünde en üst model olarak 4S görünüyor.
  • 5s 7.1.2 apple tv ile digitürkplayı aktarmak istiyorum

• whatsapp'a güncelleme geldi kurduk şimdi giremiyoruz bile çözümü nedir bunun?
  • --caner-- kullanıcısına yanıt
    Yapımcısının repo adresinden indirebilirsin :http://www.tateu.net/repo/
  • staroftheskies S kullanıcısına yanıt
    Sanırım TAGE'nin ayarlarında System Close Anımation kısmını açmadığınız için zoom out animasyonunu göremediniz.
    Bu şekilde denediğinizde animasyon olacak şekilde kapatabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frost901

Home tuşunu kullanmadan menüden çıkmak, sleep tuşunu kullanmadan telefonu kilitleyebilmek için TAGE,
    Kilit ekranından sms/imessage cevaplayabilmek veya yeni bir sms/imessage gönderebilmek için AUKI,
    Siyah klavye için BLOARD,
    Control Center'a kısayol ekleyebilmek (3G açma kapama,Yeni mesaj yazma, Titreşim açma kapama, Uygulama kısayolu ekleme vb.) CCTOGGLES,
    Sleep tuşunu kullanmadan gelen aramayı reddedebilmek veya kaydırmadan cevaplayabilmek için COU,
    Fuzuli dosya ve cache'leri silebilmek için iCLEANER PRO,
    iOS 6'daki gibi telefonu açtığında çıkan sesi kullanabilmek için UNLOCKSOUND7,
    20 saniyede telefonun kilitlenebilmesi için 20 SECOND LOCKSCREEN,
    Hatalı bir harf yazdığında büyüteç kullanmadan kaydırarak harfe gelip silebilmek veya harf ekleyebilmek için SWIPESELECTION,
    Gelen mesajların veya diğer tüm bildirimlerin ikonlarını status barda görebilmek için OPEN NOTIFIER+
    iOS 7'de video izlerken alt ve üst taraftaki bulanıklığı azaltabilmek için NOPLAYERBLUR..
    Menü açılış, kapanış ve geçişleri hızlandırabilmek için NOSLOWANIMATIONS

jb neden yapılır diye sorulduğunda bu cevap yeterlidir. elinize sağlık

• redsock R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
    Kalora, iFenix kadar bu işin istadı değiliz. Bildiğimiz konularda her zaman yardımcı olmaya çalışıyoruz sadece
    Kalora'nın reposunu mutlaka ekleyinhttp://cydia.myrepospace.com/kalora/
  • quote:

Orijinalden alıntı: frost901

Sanırım TAGE'nin ayarlarında System Close Anımation kısmını açmadığınız için zoom out animasyonunu göremediniz.
    Bu şekilde denediğinizde animasyon olacak şekilde kapatabiliyorsunuz.

Doğru şimd daha güzel oldu. Teşekkürler.

• arkadaşlar jailbreakli cihazımın ekran kilidi şifresini unuttum bulamıyorum, restore bile yapacam ama i cloud ayarlarından iphone'umu bul uygulamasını kapat diyo telefon kilitli giremiyorum ki kapatayım napacam bana yardım edermisiniz ???
  • bywoody kullanıcısına yanıt
    Tamamen kapat ve volume + ve power aynı anda basarak aç. Sanırım kombinasyon buydu. Telefon güvenli modda açılır.

olmadı normal açıldı
  • Bir de bunu dinleyip dene

http://www.youtube.com/watch?v=kpu_J8MyJO0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staroftheskies -- 24 Eylül 2014; 17:14:28 >
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.