Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (887. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
626.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fenix66

ClassicLockScreen Modern Modu ile 2.0 BigBoss teslim edildi!

Sırf bu mod için satın almıştım, bakalım paramızın hakkını verecek mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellenen ve Yeni Çıkan Tweakler :

NotifyWifi 7 1.1-2
    FullFolder 0.0-24-1
    ClassyLock 1.5-7
    LockQuote 1.5
    TapTheAt 1.1
    NoEmojiPaging 1.0-1
    Acute 2.0
    Contrast70 1.0-1
    SlideWeather 2.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorogano

Hocam benim bi ipad 2 varda jailbreak yükledim hata veriyordu ipsw dosyasını indirip jailbreakı kaldırdım yeniden yüklemeye panguda şu yazı var already jailbreaken yardımcı olurmusun lütfen:)

PanGu'nun Hangi Versiyonu İle JB işlemini Başlatıyorsun ?
  • WinterShow

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • ClassicLockScreen 2.0 with modern mode is now available on the BigBoss repo!

Updated: ClassicLockScreen 2.0-3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 31 Ağustos 2014; 20:40:06 >

• quote:

ClassicLockScreen 2.0 with modern mode is now available on the BigBoss repo!

Updated: ClassicLockScreen 2.0-3

bende onu yazmaya girdim hocam :)

•  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 31 Ağustos 2014; 21:29:19 >

• quote:

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

bende hata veriyor.

• Nasıl bir Hata Veriyor ?
  • Hangi repodan kurdunuz hocam classiclockscrenn i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bildirim olduğunda uygulama ikonunu üst barda görebileceğimiz tweak var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • converganceyi ifiledan kurcam varmı dosyası sende hacım ?
  • quote:

Nasıl bir Hata Veriyor ?

1.cydia 2. Ekran saati 3. De kod faln diyo
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Fenix hocam 2.0.3 lockscreen deb ini atarmısın

• Abi son versiyonu

• cytask ve Lullaby(müzik durdurma zamanlayıcı) kurmuştum 8 gibi şimdi telefonu kilitlerim normal kullanırken ve sonra açtığımda safe moddaydı spring yeniden başlattım telefonu yeniden başlattım bu ikisini kaldırdım yeniden başlattım hala çıkamadım ne yapmam lazım ?

edit. telefon açılırken apple logosunda bi sekme oluyor 2 defa boot olamıyor heralde

edit 2 crash reporter sayesınde buldum bi anda subtlelock sorunluymuş kaç aydır kullanıyordum sorun yoktu neden olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerArslann -- 1 Eylül 2014; 2:11:25 >

• Telefona jb yaptım daha sonra music box ile mp3 indirdim daha sonra bridge ile müzik çalara ekledim 7.1.2 jb eklendikten sonra atıyorum şarkının adı x olsun müzik çalarda 2 tane x diye çıkıyor youtubeden indirdigim şarkıyı telefondan müzik çalara nasıl 2 tane aynı şarkı olmayacak şekilde taşıyabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nks0urce -- 1 Eylül 2014; 1:08:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nks0urce

Telefona jb yaptım daha sonra music box ile mp3 indirdim daha sonra bridge ile müzik çalara ekledim 7.1.2 jb eklendikten sonra atıyorum şarkının adı x olsun müzik çalarda 2 tane x diye çıkıyor youtubeden indirdigim şarkıyı telefondan müzik çalara nasıl 2 tane aynı şarkı olmayacak şekilde taşıyabilirim

Ayarlar/ itunes / otomatik indirmeler: müzik sekmesini kapat, ayrıca tüm müzikleri göster sekmesini de kapat..

• Arkadaşlar bu hata ile karşılaşıyorum hiç bir tweakı kuramadım.Çözümü nedir bunun?

Edit:hallettim bigboss ekli değilmiş onu ekleyince düzeldi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile of Joker -- 1 Eylül 2014; 1:39:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbozyel

quote:

Orijinalden alıntı: nks0urce

Telefona jb yaptım daha sonra music box ile mp3 indirdim daha sonra bridge ile müzik çalara ekledim 7.1.2 jb eklendikten sonra atıyorum şarkının adı x olsun müzik çalarda 2 tane x diye çıkıyor youtubeden indirdigim şarkıyı telefondan müzik çalara nasıl 2 tane aynı şarkı olmayacak şekilde taşıyabilirim

Ayarlar/ itunes / otomatik indirmeler: müzik sekmesini kapat, ayrıca tüm müzikleri göster sekmesini de kapat..

tamamdır kapattım sagolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nks0urce -- 1 Eylül 2014; 1:30:13 >
  • 
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.