Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (864. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.0.0 ile yaptım forum bozulmuş bildirim vermedi keşke 1.2.1 ile yapsaydım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

1.0.0 ile yaptım forum bozulmuş bildirim vermedi keşke 1.2.1 ile yapsaydım.

Sanırım İlk Versiyonu İle Yaptınız Genelde Sıkıntı Vardı Sonrasında Bir Güncelleme Daha Geldi 1.1.0 O Biraz Daha İyiydi :)
    Son Güncellemede İse Neredeyse Bütün Hatalar Düzeltilip Öyle Verildi :)
  • Tüh. Neyse bir çaresine bakacağız artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sanırım modernclasscilockscreen çıktı bi kontrol edermisiniz yada bitmek üzere gibi bi görüntü yayınladı coolstar bende jailbreak yok beni haberdar edermisiniz zahmet olursa
    @
    Fenix66
  • Introducing ClassicLockScreen's Modern Alternative Slider. For those of you who like iOS 7.1's slider.

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizâRd

hocam sanırım modernclasscilockscreen çıktı bi kontrol edermisiniz yada bitmek üzere gibi bi görüntü yayınladı coolstar bende jailbreak yok beni haberdar edermisiniz zahmet olursa
    @
    Fenix66

Takibimde :)
    Sanırım Yakın Bir Süre İçerisinde Güncellenir ClassicLockScreen Modern Olarak 7.1.1/7.1.2 Stabil Olarak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

hocam sanırım modernclasscilockscreen çıktı bi kontrol edermisiniz yada bitmek üzere gibi bi görüntü yayınladı coolstar bende jailbreak yok beni haberdar edermisiniz zahmet olursa
    @
    Fenix66

Takibimde :)
    Sanırım Yakın Bir Süre İçerisinde Güncellenir ClassicLockScreen Modern Olarak 7.1.1/7.1.2 Stabil Olarak :)

tamamdır hocam bende takipteyim twitterda zaten orda gördüm :) belkemedeyim tekrar jb için :D

• iphone 5 7.1.2 JB yapıcam.

Şu an 7.1

Öncelikle Shift+restore ile 7.1.2 yi yüklemeye çalışıyorum Fakat ne yaparsam yapayım 3194 hatasının önüne geçemiyorum.

Hosts dosyasındaki apple la ilgili 74... le başlayan satırları # koyarak, koymayarak, satırı komple silerek 40 kere denedim. O yöntem bende işe yaramıyor. Nasıl yüklemem gerekiyor bu 7.1.2 yi benim? Kafayı yedirtti resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

iphone 5 7.1.2 JB yapıcam.

Şu an 7.1

Öncelikle Shift+restore ile 7.1.2 yi yüklemeye çalışıyorum Fakat ne yaparsam yapayım 3194 hatasının önüne geçemiyorum.

Hosts dosyasındaki apple la ilgili 74... le başlayan satırları # koyarak, koymayarak, satırı komple silerek 40 kere denedim. O yöntem bende işe yaramıyor. Nasıl yüklemem gerekiyor bu 7.1.2 yi benim? Kafayı yedirtti resmen

normal olarak güncelleseniz telefonu neden shiftle yapıyorsunuz ki :)
  • Coolstar bi foto paylaşmış fontu gölgeli yapmış iOS 6 daki gibi acaba paylaştı mı haberinolan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şu an 7.1

doğru ipsw dosyasını indirdiğinizden emin misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Coolstar bi foto paylaşmış fontu gölgeli yapmış iOS 6 daki gibi acaba paylaştı mı haberinolan var mı ?

Hayır Hocam Daha Güncellenmedi Ama Görüntülere Bakılırsa Üzerine Birşeyler Eklenmiş :)
  • quote:

quote:

Şu an 7.1

normal olarak güncelleseniz telefonu neden shiftle yapıyorsunuz ki :)

Ha öyle de olur aslında değil mi?

Normal güncelleyeyim. Sonra JB yi yapabilirim, bir sıkıntı olmaz heralde.

Ama niye bu 3194 belası başımda onu anlayamadım. Daha jb görmemiş telefondu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

quote:

Şu an 7.1

doğru ipsw dosyasını indirdiğinizden emin misiniz ?

Eminim, doğru kesinlikle.

• Bakalım Artık Nasıl Kullanışlımı Acaba :) Cydia Alternatifi :)

• Sanırım Benim Öncelik Verdiğim Tweak "LegacyLock" Daha Sade ve Şık bir tasarımla Çıkacaktır :)
    Arka Tonlar Hafif Şeffaf :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 18 Ağustos 2014; 3:06:13 >

• iMods - Official Teaser

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckMa†e™

quote:

Hocam Eski Kalıntı Dosyalar Var İse İllaki Çakışma Yapacaktır..
    Şimdi Ona Dair Tüm Tweakleri Cydia' Üzerinden Kaldırın..

Bunları Kaldırın Cydia'dan..

AirBlue NG
    AirBlueSharing
    AirBlueStack
    Erica Utilities

Sonra iFenix Reposundan Direk AirBlueSharing'i Kurun Diğerleri Alt Satırında Kurulacaklar Listesinde Otomatik Olarak Kuracaktır :)

adamın dibi...

evet hepsini kaldırıp yükleyince air blue çalıştı... bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: CheckMa†e™

quote:

Hocam Eski Kalıntı Dosyalar Var İse İllaki Çakışma Yapacaktır..
    Şimdi Ona Dair Tüm Tweakleri Cydia' Üzerinden Kaldırın..

Bunları Kaldırın Cydia'dan..

AirBlue NG
    AirBlueSharing
    AirBlueStack
    Erica Utilities

Sonra iFenix Reposundan Direk AirBlueSharing'i Kurun Diğerleri Alt Satırında Kurulacaklar Listesinde Otomatik Olarak Kuracaktır :)

adamın dibi...

evet hepsini kaldırıp yükleyince air blue çalıştı... bilginize

Hocam hepsini dediniz hangileri teşekürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum Kusura bakma ve hakkını helal et
    Ben Flex 2 ile yaptığımız beyaz statusbarı iptal ettim ama şebeke logosu geri gelmedi ne yaptıysam gözükmüyor.
    Sence sebep ne olabilir
  • 
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.