Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim iphone 5s 7.1.2 jailbreak yeni yükleyeli 1 hafta oldu donmalar oluyor ve şarj daha çabuk bitiyor napabilirim bide fifa 14 nasıl hacklicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

quote:

Orijinalden alıntı: CheckMa†e™

youtube dan videoyu mp3e çevirip müzik arşivine ekleyen bir tweak var mıdır acaba?

Youtubetomp3 aradığınız tweak. TYek başına mp3'e çevirip indirir ve uygulama içinden de iPod Çalarınıza ekleyebilirsiniz...

repo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar2

2 sorum olacak. iPad 4 ümü satıp iPad air aldım. Makine sıfır olduğu için Apple uygulamaları olan pages, numbers vs.. Uygulamaları ücretsiz olarak indirenilirsiniz diyor.
    1-yeni hesap açmadan Mevcut olan Apple hesabımı girsem uygulamalar tekrar paralı mı olur. Yeni bir hesap mı açayım. Eski hesabımda devam mı edeyim.
    2-normalde tüm kullandığım ipadler jb li kullandım. Bunada jb atacağım. Makineye jb atıp bu Apple uygulamalarını yükleyebilir miyim. Bulunduğum yer itibariyle wifi yok. 3G ile indireceğim. 3G limitini kaldıracağım teweaki kurayacağım.

cevap geldimi daha önce bilmiyorum ama paralı :)
  • Hadi ya. Bu kötü oldu. Peki sıfırdan hesap açıp programları yüklesem sonrada tekrar eski hesabıma dönsem yükleyebilir miyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalora senin repoyu kurarken hata veriyor. posix:operation timed out ne yapmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorogano

Arkadaşlar benim iphone 5s 7.1.2 jailbreak yeni yükleyeli 1 hafta oldu donmalar oluyor ve şarj daha çabuk bitiyor napabilirim bide fifa 14 nasıl hacklicem

Ayrıca soba gibide ısınıyor:)

• lahonda L kullanıcısına yanıt
    Biraz yoğunluk var agaliba biraz ağır şu saatlerde fakat rahatlar birkaç saat sonra .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Biraz yoğunluk var agaliba biraz ağır şu saatlerde fakat rahatlar birkaç saat sonra .

tşk ederim . senin repon olmazsa bir anlamı yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: CheckMa†e™

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

"CCToggles" İle Resimde ki Kısa Yollara ve Görünümüne Ulaşabilirsiniz :)

Kardes ben kontrol merkezi ni aramıyom ben bu temayı arıyorum

bilmiyorum cevap geldi mi ama tema ringmasker

Hay Allah razı olsun hocam cevap veren olmanıstı sayenizde yukledık temayı cok sağ olun

ne demek :) güle güle kullan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar2

Hadi ya. Bu kötü oldu. Peki sıfırdan hesap açıp programları yüklesem sonrada tekrar eski hesabıma dönsem yükleyebilir miyim.

vshare var istersen pc den jailbreak olmadan ücretsiz yükleyebilirsin.. ama vshare i pc den kurman gerekiyor...
    edit: jailbreak yapsan bile (sadece bende böyle bi sorun olmuş olabilir) vshare i pc den kur.. yoksa kurmuyo uygulamaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckMa†e™ -- 25 Temmuz 2014; 0:01:16 >
  • arkadaşlar haberleri takip ettiğiniz bir uygulama varmı acaba??rss formatında olur başka türlü olur bildirim gönderen birşeyler araştırdım ama sağlıklı birşey bulamadım..
    belki sizlerin kullandığı bir uygulama varsa onu denemek isterim teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahit.as

arkadaşlar haberleri takip ettiğiniz bir uygulama varmı acaba??rss formatında olur başka türlü olur bildirim gönderen birşeyler araştırdım ama sağlıklı birşey bulamadım..
    belki sizlerin kullandığı bir uygulama varsa onu denemek isterim teşekkürler..

"Gözlük" basit ve kullanisli.

• mutivanbuuren M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam indirdim deneyelim bakalım.
    Bildirim geliyor mu peki her haberde izin istedi bildirim için ama??

• Çalışan iapfree tarzı bi tweak hangisidr?
    Denediklerim çalışmıyor da(offline ve basit oyunlarda çalışsın yeter)

• quote:

Orijinalden alıntı: cahit.as

Teşekkür ederim hocam indirdim deneyelim bakalım.
    Bildirim geliyor mu peki her haberde izin istedi bildirim için ama??

Gundem haberlerinden gelir.

• kalora kullanıcısına yanıt
    Kolora kardesim senin repoda bi skinti var galiba genel biseymi

• arkadaşlar birde incelemelerini yazsaydınız? uygulayanlar .hangisinde daha performans var 7.1.1 jb demi yoksa 7.1.2 mi daha iyi ? su an 7.1.1 deyim ona göre 7.1.2 ye geçmeyi düşünüyorum. iyi çalışmalar .

birde incelemeyi ilk sayfaya ekleyebilirse konu sahibi arkadaş.sflarda aramak zor oluyor :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yassu

Kolora kardesim senin repoda bi skinti var galiba genel biseymi

Yoğunluktan güncelleme ve yeni tweaks eklemeye bende giremiyorum

• Hocam yoğunluktan değil sanırım, bütün myrepospace'lerde sıkıntı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zymnax -- 25 Temmuz 2014; 2:39:11 >
  • 
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.