Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (791. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aslanncan

Reis başka bi konu hakkında danışmak istiyorum o zman , appcake vs uygulamalarda açılan reklamları engellicek sağlam bi tweak vs var mı bildiğin ?

Aslına Bakılırsa Şuan Bir Tane Deniyorum Appcake İçin :)
    Eğer Olursa Direk Paylaşacağım :)
  • kalora kullanıcısına yanıt
    Anladım üstadım deniyim işe yarar inşallah. Bu arada repo coşmuş resmen ne ararsak işe yarayacak bi sürü tweak var emeğine sağlık üstad. İapcrazy mi kullanıyosun uygulama içi satın alımlarda ? Yada locallapstore mu daha iyi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık paralel mi düşünüyoruz hocam

• Aslanncan A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim . Soruna gelecek olursak pek oyun veya öyle faklı uygulama kullanan birisi değilim hiç kullanmadım diğer arkadaşlara yöneltirsen yardımcı olurlar .
  • Bendeki jailbreak haberleri olsa çoktan çıkarır manyaklara hediye ederlerdi hocam

Alakandan ötürü teşekkür ederim hocam o zman sana sadece eklentilerle işgili ulaşıcam müsaden olursa

Hocam 360 battery doctor pro ya mı türkçe dil paketi geldi. Bi şu bildirim merkezindeki bellek bilgisi gösteren butona dokunduğumuzda safe mod a düşüyor mu cihaz halen ?

• Malesef Hocam 3 Tane Denedim Ama Olmuyor :)
    Sadece Arka Planda Uygulama İndirmek İçin Devam Eden Bir Tweak Var :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • Whatsapptan gönderilen video boyutunu arttırabilen bir tweak var mı arkadaşlar? (330 mb)

Şimdiden teşekkürler...

Kardeşim üst tarafta belirttim güncelleme geldi içine tr dil dosyası eklenip düzenlendi repoda yerini aldı . Yani şuan 7.1.x sürümlerde sorunsuz çalışıyor.
    Zaten türkçeydi bendeki fakat, mis match hatası veriyor yüklerken hocam

• Hayırlısı olsun hocam yapacak bişi yok o halde. Yalnız bu appcake le gelen reklam resmen virüs gibi bi çok uygulamada çıkmaya başladı ayar oldum valla onla uğraşıyorum.

Hata vermese indirip deniycemde hocam tekrar deniyorum şimdi

Hocam bi maruzatım var batery doctor pro ekran ayarı 4-4s e göre optimize edilmiş gibi haberiniz olsun. Test edildi fonksiyonlar çalışıyor fakat ekarana tam oturmuyor iphone 5s 7.1.2.

Bendede öyle oldu hocam işlem yapıyor diye ellemedim farklı kaynaklardan indirip düzenledim ana kaynağında indirmeme gibi bir sorun var sunucudan kaynaklı o yüzden elime daha kararlı bir deb geçinceye kadar idare edin .
    Bildirim merkezinde sıkıntı yok hocam gerisi düzelir zaten sıkıntı yapacak bişey yok düzelir nasıl olsa ben sadece haberdar etmek açısından söyledim.

Hocam hyi reposundaki dimmer çalışıyor mu bir bakabilir misiniz zahmet olmazsa ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Hocam hyi reposundaki dimmer çalışıyor mu bir bakabilir misiniz zahmet olmazsa ?

iPhone 4S 7.1.1 denedim, çalışmıyor, respring loop yapıyor.

• Tamam hocam çok teşekkürler yanımda pc yok olsa kendim deneyecektim. Çok teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrackTool 0.0.9 change:

- Added CallLogPro, Copic, WAEnhancer and BOptions+

Deb File : com.julioverne.cracktool_0.0.9_iphoneos-arm.deb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 18 Temmuz 2014; 6:32:50 >
  • 
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.