Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (772. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.
biraz uzak kaldım bu işlere 7.1'li sürümlere jb yapamıyorduk. anlaşılan artık yapabiliyoruz.
ipad air kullanıcısıyım. sürümüm 7.1. sizce 7.1.2 güncellemesi yapıp mı jb'lemeliyim yoksa 7.1 kalsın mı?
ekleme: ipad air kullanıcıları ayrıca yorum yapabilir mi? memnunlar mı jb'li cihazlarından?
iPad Air 128 GB kullanıyorum versiyonum 7.1 ve JB yaptım. Gayet memnunum. Versiyonunu yükseltmeden JB yapmanı tavsiye ederim. Çünkü çoğu Tweak rahat çalışabiliyor. -
-
-
-
-
Daha Çıkmadı Hocam Güncelleme İle Gelecek Sanırım :)
Malesef Çoğu kişi Soruyor 66 'dan Yola Çıkarak :)
Denizli Hocam :) -
-
Daha Çıkmadı Hocam Sadece Görüntleri Mevcut :)
Güncelleme Gelecektir Yakın zamanda :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Fenix66
Daha Çıkmadı Hocam Sadece Görüntleri Mevcut :)
Güncelleme Gelecektir Yakın zamanda :)
Tşk...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar camera tweak2 uygulaması hataveriyor. KullAnabilen varmı? Yada buna benzer başka bir tweak varmıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: Aslanncan
quote:
Orijinalden alıntı: İbra Kadabra
quote:
Orijinalden alıntı: Aslanncan
quote:
Orijinalden alıntı: İbra Kadabra
Bu hatanın çözümü nedir? Internet bağlantım da var.
Üstad kullandığın usb kablo orjinal mi ? Eğer orjinal değilsede bu sorun gözlemlenebiliyor. Ayrıca bu hata mesajını aldığında cihazın ekran kilidini aç usb kablosunu çıkar yeniden tak. Bunları dene bi eğer çözüm olmazsa 2. Basamak yöntemleri öneririm duruma göre.
Orijinal değil. Evde değilim şimdi eve geçince bi denerim tekrarolmazsa da yapmam pangu ile yapması çok basit geldi diğeriyle uğraşmak istemiyorum ama kısmet
Pangu da basit evasi0n un yayınladığı jailbreak paketleride basitti ama şuan pangu dan başka çıkar yok 7.1.x sürümler için. Ayrıca orjinal usb kabloyla bu işlem max. 6 dakkada gerçekleşir.
Pangu aynı şeyi deyip duruyo sanırım jb yapamayacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Spotify uygulamasini premium kullanmak icin bir tweak var mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Umbaladabum
Arkadaşlar bugün tekrar 7.1.2 jailbreak yüklemeye çalıştım.sonuç değişmedi.
Welcome to jailbreak pangu'
Yazısından sonra sürekli restart atıyor,aynı yazı gelip sürekli tekrar ediyo.boşu boşuna telefon çöktü.buna bi çözüm yok mu hala?
1.1.0 ile boot loop hatası falan giderilmemiş ne yazıkki
Yardımmm
Bi bilgisi olan yok mu?kafayı yiyeceğim bu pangu yüzünden
-
iOS 8 de ki kamera tweaki var mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 4 üme 7.2.1 kurdum jb yaptım gayet memnunum. Yapmayın kasıyor vb diyenlere inanmayın. Çok memnunum. Zaten öyle yada böyle update edeceksiniz. Hazır jb varken yapın.
Harbiden güzel olacak bu kardeşim haberler sende beklemedeyiz. -
Beyler telefonuma airblue sharing yükledim herşey güzel fakat bu uygulama sürekli açık mı kalacak ? Şarj yüzdesinin yanına bluethooth ve kağıt uçak simgesi geldi nasıl kapatacam ben bu uygulamayı sadece işim olduğunda açmak istiyorum ?
quote:
Orijinalden alıntı: xaqok
Beyler telefonuma airblue sharing yükledim herşey güzel fakat bu uygulama sürekli açık mı kalacak ? Şarj yüzdesinin yanına bluethooth ve kağıt uçak simgesi geldi nasıl kapatacam ben bu uygulamayı sadece işim olduğunda açmak istiyorum ?
Bende airblue sharingi yükledikten sonra şarj çok hızlı bitiyordu. Bende kapatamadım. Ayrıca telefon çok çabuk ısınmaya başladı. Şuan sildim sorun kalmadı....
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X