Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (643. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
ilk defa jailbreak yapıcam bekliyorum ve araştırıyorum . vereceğim sayfanın sahibinin youtube da birçok jailbreak ile ilgili tweak anlatımları filan var verdiği habere göre ayın 23ünde i0n1c jailbreak aracını yayınlıyormuş
link:http://www.marcianophone.com/archives/29739
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerArslann -- 19 Haziran 2014; 4:00:04 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: CanerArslann
ilk defa jailbreak yapıcam bekliyorum ve araştırıyorum . vereceğim sayfanın sahibinin youtube da birçok jailbreak ile ilgili tweak anlatımları filan var verdiği habere göre ayın 23ünde i0n1c jailbreak aracını yayınlıyormuş
link:http://www.marcianophone.com/archives/29739
edit:imla
Haber eski. 23 Mayıs'tan bahsediliyor haberde.
-
Yine hüsran ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ios 6 uyumlusu yok mu hocam yaw. tweak ler hep ios 7 için geliyor.
İOS 6 UNUTULDU RESMEN NE İŞ -
quote:
Orijinalden alıntı: HanStone
Linktunes un gelen son güncellemesinden sonra itunes un arama kısmınının sağındaki seçenek gitti. Yani bilmeyenler için şöyle söyleyeyim tweak çalışmıyo
Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar
?
Hocam kendi orijinal reposundan yüklemenizi istiyor. "repo.hackyouriphone.org"tan indirirseniz çalışacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten ordan kuruluydu. Güncelleme geldi çalışmıyo artık yani arama kısmının sağındaki yer çıkmıyo kalora nın reposundan da yükledim şimdi tekrar silip yükledim olmuyo yardım lütfenn
quote:
Hocam zaten ordan kuruluydu. Güncelleme geldi çalışmıyo artık yani arama kısmının sağındaki yer çıkmıyo kalora nın reposundan da yükledim şimdi tekrar silip yükledim olmuyo yardım lütfenn
Hocam Restore atıp tekrar JB yapıp deneyin o zaman çalışacaktır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
restore atmayın 7.1 yükler 7.0 imzaları kapalı -
quote:
Orijinalden alıntı: Ciddi Lama
Hocam son tweakler gercekten super tesekkurler. Ekranimi sunun gibi yapmak istiyorum nasil yapabilirim hocam tweakleri biliyor musunuzhttp://i.imgur.com/yvFRI5w.jpg
Malesef Hocam Bir Bilgim Yok Ama Jellylock7 Olması Lazım Tweak'in İsmi Diğeride Jellylock Teması Olması Gerek :) -
Hocam Bildiğim Birşey Olsaydı Emin Olun Yardımcı Olurdum Ama Bilgim Dışında Olan Birşey :/ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fenix66
iPhone 4S 7.1'den 5.1.1 Downgrade Yapmış "doulCi team" Umarım Kısa Zamanda Nasıl Yaptığını Bizlerlede Paylaşır :)
Hocam bir kaç aydır takip etmiyorum konuyu şimdi bu mesajınızı şans eseri gördüm bi heyecanlandım.Ben 7.0.4 deyim hala bahsettiğiniz şey ne zamana gerçekleşir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla bende Takipteyim Hocam da Belli Bir Süresi Yok İşte :)
Beklemeye Aldık Gelişmeleri Bir bir paylaşıyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 19 Haziran 2014; 17:00:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fenix66
Valla bende Takipteyim Hocam da Belli Bir Süresi Yok İşte :)
Beklemeye Aldık Gelişmeleri Bir bir paylaşıyorum :)
Gene bağımlısı olucaz konunun deseneyat kalk bi gözüm hep burada.
quote:
Orijinalden alıntı: Zig Zag
quote:
Hocam Restore atıp tekrar JB yapıp deneyin o zaman çalışacaktır
Tamam kanki git başkasıyla dalga geç
@Fenix66 Peki saolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X