Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (639. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
626.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben kurup denedim çalışıyor mu diye ama kullanmadım ama kilit ekranına müdahalede bulunan bir eklenti kurulu ise sizde çakışıyor olabilir.
  • kalora kullanıcısına yanıt
    az önce no slow animationsu kaldırmıştım. lockınfoyu da kaldırdım tekrar kurmak için. bi baktım menü hızlı açıldı. yani no slow yüklü olmadığı halde. lock ınfoyu tekrar kurdum ama yine aynı şeyle karşılaştım. ben bi kurcalayayım belki bulurum.
  • ben de ne oldu bilmiyorum durmadan arama veya mesaj geldiğinde safe mode atıyor.bir türlü çözemedim.tweak falan da yüklemedim hep aynı tweakler.final zamanı uğraşmak da istemiyorum.crash reporter dan bir şey anlamadım.ilk sırada springtomizeui falan yazıyor.springtomize yi silip deneyeyim bakalım
  • Kalora Hocam selamun aleykum
    lockinfo 5 ios 6 TR tweak güncel değil. ios 6 kullanıcıları için son sürüme güncelleyebilirmisniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 5 Haziran 2014; 9:09:31 >
  • Başkan yeni eklediğin temalarda 10 numara olmuş :)
    tekrar emeğine sağlık

Benim aradığım bir tweak var yardımcı olabilir misin? Ayarlara girdiğimizde tweakleri ayrı ayrı değil de cydia seçeneğine girerek görebiliyorduk. Hangi tweakti o hatırlayamadım. Google'dan da baktım ama bulamadım bir türlü. @kalora
  • jb = Tema
  • frost901 kullanıcısına yanıt
    PreferenceOrganizer7 Bunu kur
    sağol kardeşim. kuruyorum hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

Kalora Hocam selamun aleykum
    lockinfo 5 ios 6 TR tweak güncel değil. ios 6 kullanıcıları için son sürüme güncelleyebilirmisniz.

Güncelledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

Kalora Hocam selamun aleykum

Güncelledim

Hocam önceki lisanslıydı. şimdiki 1-2 haftalık ve trial
    :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 5 Haziran 2014; 11:45:41 >
    Şu batterydoctor hakkında bir gelişme varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --caner-- kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tamamen kaldır "dba-tech Common" bu da dahil sonra tekrar kur
  • Hocam bir gelişme yok fakat gelecek gibi de değil sanırım geliştirici yapsa şimdiye çoktan gelmesi gerekirdi.
    Bence gelmiş geçmiş en iyi tweaklerden biri,neden geliştirici kıllık yapiyor anamıyorum.Hiç olmazsa ücretli yapsın gerekli ayarı veren bulunur.

• 360batterydoctor var hocam. ikiz kardeşi diyebiliriz. onu kullanın
  • --caner-- kullanıcısına yanıt
    İki defa kurdum onu şarj konusunda pek stabil değil ve kaldırdım,teşekkurler tavsiyeniz için

dediğini yaptım hocam. lisanslı olmuş evet. ancak çalışmıyor. uygulamadan atıyor..

acaba bende mi bir öyle
  • Google'da görseli arattığım zaman bitesms diye birşey çıkıyor bir bak istersen hocam daha önceden yazmıştım ben zaten görmemişsiniz sanırım
  • e.aslan kullanıcısına yanıt
    neyi kastettiğinizi tam anlamadım kusura bakmayın
  • temanın ismini istemişsiniz hocam onun için söyledim.
  • 
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.